|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Glasba, knjige, pesmice
16.1.2006 16:04:24   
alijana

Vse, ki imate 2 meseca in malček več stare user posted image : katero glasbo jim vrtite (kaj pravite na tisto od Raimonda Lap-a? Kaj pa pesmice - katere prepevate? Kdaj boste začele s prebiranjem knjig - pravljic? Imejte se lepo. Lp, Alijana

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Glasba, knjige, pesmice
16.1.2006 16:09:51   
tincci
Jaz pojem že celo svoje življenje, to je očitno babičina dediščina. Me je čuvala prvi dve leti in mi baje skos pela. Do šole sem znala ogromno pesmic. Najbolj zanimivo je, da se jih ful velik spomnim!

Skratka, pojem vse, kar mi pride na misel. Tututu po cesti, Metuljček cekinček, Ringaringaraja, Maček Muri, Lisica je prav zvita zver, ... Mam vse to posneto tudi na DVD.ju, mi je moj dragi z neta snel. Ampak ko poslušava radio, ima daleč najraje Raimondovega Mozarta. Ful jo pomirja user posted image

(odgovor članu alijana)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.1.2006 7:47:11   
muki1
Midva sva najini punči prvi cd kupila pri dveh mesecih. Bitenčeve otroške pesmice -Kuža pazi.
Pred tem sem ji pela kar mi je pač padlo na pamet, Huda mravljica, Ti si moje sonce, Ti si moja ljubezen, ma karkoli.
Od takrat, ko smo ji kupili CD jo glasba pomirja in sedaj ima že celo zbirko. Glasbo zelo rada posluša, prav obožuje jo, in koliko pesmic že ve, ne morem verjeti.
Trenutno je aktualna pesem Ko si srečen in Pika Nogavička. Je pa zdaj stara 21 mesecev.
Joj, kako čas beži.......

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
17.1.2006 14:57:21   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu alijana)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
18.1.2006 16:11:32   
tina104
Vrtim mu nobene posebne glasbe, skoraj cel dan je radio prižgan. Pojem pa mu razne pesmice (ful fajn mu je, ko sliši Če si srečen, Abraham ma sedem sinov, Naša četica koraka, Metuljček cekinček, Dekle je po vodo šlo, Dobro jutro sonce....). Knjigice mu berem že od začetka - kake pesmice, pravljice, ful posluša spreminjanje mojega glasu, berem mu pa tako dolgko, dokler se ne začne dolgočasit - včasih je to cela pravljica, včasih dve vrsti.

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu alijana)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.1.2006 20:16:42   
petarda
Jaz mu pojem, kar se pač spomnem, CD od Lappa tudi prav pride imamo njegovo klasiko, no pravljice mu pa ne berem, ker sem enkrat poskušala, pa je začel takoj jokati. Mogoče je pa res že čas, da poskusim ponovno.

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.