|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ginekolog v MB
17.8.2005 10:00:42   
pupika
Ojla punce!

Ker je moja osebna Ginekologinja že od februarja v bolniškem staležu, me zanima, če jo sedaj slučajno nadomešča doktor Šijanec. Namreč v petek sem naročena in za omenjenega doktorja sem slišala marsikatero kritiko. Sedaj pa me je začelo malo stiskat. Ko sem se naročala sem se želela naročit pri dr. Petrovič, ki je tudi zelo dobra ginekologinja, pa so mi rekli, da se moram pri svoji naročit.

Ko pa sem bila v bolnici, mi je bil pa zelo dober g. dr. Rakić, vendar nisem nikjer zasledila da bi sprejemal svoje paciente, prav tako pa tudi nikjer ni zapisano da bi imel svojo ambulanto. Ta doktor mi je res vse lepo razložil, brez, da bi ga kaj vprašala. Ko so me poslali na čiščenje, je bil ravno on v operacijski in me je najprej vprašal, če so mi vse razložli in če vem, zakaj so me poslali na abrazijo.

Mogoče katera kaj več ve, če ima dr. Rakić kje ambulanto.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Ginekolog v MB
17.8.2005 10:07:03   
mika
A Šijanec še dela? Saj je star čez 70.

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Ginekolog v MB
17.8.2005 10:13:40   
pupika
Ja baje, da sedaj nadomešča Završnikovo. Meni že pred leti ni bil dober G, ko sem bila pri njem. Me je kar malo stisnilo, ko sem na njihovi spletni strani zasledila, da jo nadomešča Šijanec, je pa res že star.

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Ginekolog v MB
17.8.2005 10:59:46   
biba77
Pupika,
zakaj pa ne bi enostavno zamenjala svoje G z dr. Petrovicevo in jo imela za osebno G?

Ti povem, jaz sem zdaj 2 leti pri njej in nisem imela nobene slabe izkusnje, niti sem kdaj slisala kaj slabega o njej.

Pa me je sprejela tudi brez narocanja, imela je posluh, ko sem zelela kako zdravilo dobiti preventivno (npr. pred odhodom v tujino), ipd.
Tudi ni vztrajala pri poskusanju z nevemkaksnimi vse metodami in tabletami, ko se je izkazalo, da ne moreva normalno zanosit z :love:.

Pri kateri G pa si zdaj (ki je v bolniski)?

Dr. Sijanec je nadomestni?

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Ginekolog v MB
17.8.2005 11:17:26   
pupika
Astra sedaj sem pri Završnikovi, ki je v bolniškem staležu že od februarja, nadomestni pa je Šijanec.

Saj sem bila tudi jaz zelo zadovoljna z dr. Petrovičevo. Takrta ko sem začela krvaveti me je urgentno pregledala in me še za vsak slučaj poslala v bolnico na pregled. Sem imela občutek, da se je takrat zame zelo zavzela. Je pa zanimivo, da ko sem imela enkrat podobno težavo pri Završnikovi, so mi sestre naredile test in me poslale domov, ter mi zatrjevale, da nisem noseča, kljub temu, da je meni pokazalo pozitivno in še M mi je takrat zamujala. Tu pa se je sestra posvetovala d dr. Petrovičevo.

Saj grem danes malo v Vošnjakovo pogledat, kajti če me bo Šijanec pregledal, ne bom bila mirna.

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Ginekolog v MB
17.8.2005 11:32:23   
biba77
Ce bos lahko, jo kar vzemi za svojo. Reci, da te pac malo moti, da bi prihajala vedno h komu drugemu in ce je lahko tvoja osebna G. Res!!!! je zelo ok. Za mene se je vedno tako zavzela!
In tudi poslusa vedno. In razlozi!
No, cimbolje opravi!:miska::miska:

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Ginekolog v MB
17.8.2005 11:38:58   
pupika
Astra hvala ti.

Ti bom jutri sporočila kaj sem zrihtala.

Kako pa je kaj s sestrami pri njej, so prijazne in te ne nadirajo za prazen nič. Ker ene so res pravi zmaj na Vošnjakovi.

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Ginekolog v MB
17.8.2005 11:46:48   
biba77
Z mano je bila sestra tam vedno zelo prijazna. Tudi, ko sem prisla nenarocena. Pocakaj pa toliko, da ne bos vdrla noter takrat, ko ze ima koga notri. Saj ves, ce sama kaj delas, tudi verjetno ne maras 100 stvari naenkrat...
Vem, da sem bila nazadnje prav ganjena, ko je tudi sestra bila tako ocitno zacudena, ker je urinski test bil poz., krvni pa potem ne... Se "sozalje" mi je izrekla. Res.

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Ginekolog v MB
17.8.2005 11:56:08   
pupika
Ja saj pri meni, so bile tudi vse tam prijazne. Me je v zadnjo nekaj tolažila in mi pravila, saj danes pa se bo videlo. Ane kolko ti to pomeni, no vsaj meni je veliko to pomenilo.

No saj jaz vedno počakam toliko časa zunaj, da je sestra sama notri in tudi če je na telefonu počakam zunaj. Toda pri Završnikovi, pa te tudi takrat ne vzame in te pusti zunaj čakat kdaj tudi eno uro.

No jaz upam, da si bom lahko še Petrovičevo izbrala.

Drugače pa sem bila jaz vedno z Završnikovo zadovoljna, le sestre so mi bile tam prav sitne in neprijazne.

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Ginekolog v MB
17.8.2005 12:05:23   
digi
Hojči, samo da dodam.... Moja osebna G je dr. Petrovičeva in je res OK, nisem imela nobene težave še z njo. Ampak zadnjič, ko sem bila naročena ni delala in jo je nadomeščal dr. Šijanec. Ker se mi ni dalo čakat na nov termin in nisem vedela kakšen sploh je ta gospod, sem šla kr k njemu. Groza.... Ne vem, ni mi všeč. V kartoteki mi jasno piše, da se trudim zanosit in, da sem bila že na ultrazvoku in laboratoriju in da imam sladkorno.... Petrovičeva mi je rekla, ko sem bila pri njej, da če ne bo do naslednjega pregleda nič, da.... Šijanec pa mi je naročil naj si merim BT in da češ kaj pa si frkljice mislimo (odnos je mel taki da grrrr:(), da so zdravila draga in da je treba šparat.... Halo?

Mislim, da sem vse povedala....
Dr. Petrovičeva pa :bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Ginekolog v MB
17.8.2005 12:10:13   
pupika
Jaz sem bom danes poskusila naročit pri Petrovičevi, ker k Šijancu pa res ne grem, sedaj se mi je pa še bolj zameril.

Digi če se ne motim, je Petrovičeva že prišla iz dopusta?

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Ginekolog v MB
17.8.2005 12:14:03   
digi
Čuj pojma nimam, jaz sem maja bila pri njej (oz. Šijancu)- pa je ni bilo zaradi tega, ker je bila nekje drugje, drugače pa je tel. št. 02 22 86 436. Samo nekak čudno delajo in se javljajo- saj boš vidla....

Pa pa

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Ginekolog v MB
17.8.2005 12:14:12   
digi
Čuj pojma nimam, jaz sem maja bila pri njej (oz. Šijancu)- pa je ni bilo zaradi tega, ker je bila nekje drugje, drugače pa je tel. št. 02 22 86 436. Samo nekak čudno delajo in se javljajo- saj boš vidla....

Pa pa

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Ginekolog v MB
17.8.2005 18:33:22   
kylie
petrovičeva že dela, je nazaj z dopusta. še vedno ima posneto tajnico da je na dopustu, moraš pač večkrat čez dan klicat in obvezno poudarit, da si noseča, drugač se ne zmenijo preveč.

petrovičeva je super, šijanec pa daleč za svojim časom, žal...

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Ginekolog v MB
17.8.2005 18:35:37   
kylie
aja, nisem dobro prebrala :zmeden2:, reči da želiš zanositi, ti bodo pomagali.

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Ginekolog v MB
18.8.2005 8:11:32   
pupika
Včeraj sem se želela naročit pri Petrovičevi, pa mi je sestra rekla, da ima Petrovičeva gužvo in če bi želela še vedno it k njej, da naj malo počakam in se kasneje pridem naročit. Drugače mi je pa rekla, da je Šijanec zelo v redu ginekolog, kar se pa meni ne zdi. Je pa velika razlika med to sestrijo in med tisto, ki dela pri Šijancu, ta se mi je zdela veliko bolj prijazna in umirjena.

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Ginekolog v MB
18.8.2005 8:42:06   
Ninanana
Pozdravljene! Ko smo že pri ginekologih v MB-ali katera ve kaj o ginekologu in porodničarju v mariborski bolnici dr. Vaingerlu? Kakšne kritike ali pohvale mogoče?:zmeden2:

LP :)

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Ginekolog v MB
19.8.2005 9:43:27   
pupika
Ninanana jaz sem nekje zasledila da je on kar v redu ginekolog. Poskusi se obrnit na k1, mislim, da je Veingerl njen osebni ginekolog.

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   Ginekolog v MB
19.8.2005 11:28:17   
Ninanana
Hvala za informacijo! Se bom obrnila na njo...

LP :)

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   Ginekolog v MB
19.8.2005 11:41:01   
biba77
Pupika, a si se potem vseeno narocila k njej ali ne?
No, upam, da si resila vsaj tezavo, zaradi katere si sploh sla v zdr. dom... :rozica:

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   Ginekolog v MB
19.8.2005 13:05:08   
pupika
Astra sem se naročila pri dr. Bosilj v bolnici, ker je imela Petrovičeva tako zasedenost, da je sestra rekla, da moram počakat z naročanjem. Sem se šla pa danes pokazat k dr. Šijancu, ker sem bila naročena pri Završnikovi in jo je on nadomeščal. Pa me ni dal na UZ, je samo malo pregledal in rekel, da nič ne tipa, da bi kaj še bilo notri. Mi je rekel, da moram počakat z zanositvijo 6 mesecev. Meni se to full dolgo zdi. Drugače, pa je dr. Bosilj tudi zelo dobra ginekologinja in je še ta prednost, da dela v porodnišnici. Sem pa zvedela za dr. Rakić-a, da ne sprejema pacientk, ker je še specializant.

Hvala vsem za informacije

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 21
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?