|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ginekolog in UZ v Škofji Loki
9.9.2007 17:27:15   
Soncnica Sandra ***
Pozdravljene punce!

Zanima me sledeče. Sam srečka user posted image  in sicer v 6.tednu nosečnosti, prvi pregled pa imam pri svoji G. šele 12.10,pa me zamina ali ni to malo pozno za prvi pregled?
Aja pa še nekaj,ali mogoče katera ve, ali dr.Milena Igličar opravlja tudi UZ ali je še vedno potrebno hoditi v Kranj?
Če ima katera izkušnje s tem, kako je , naj mi prosim odgovori!
Hvala in pozdravček vsem user posted image  in vsem ostalim
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ginekolog in UZ v Škofji Loki
10.9.2007 7:50:28   
puncica
Ja Igličarjeva dela sama UZ, ima ga v ordinaciji. Dela pa jih po potrebi in tudi sama sem bila naročena v 11 tednu obe nosečnosti in je bilo obe nosečnosti ok z njo sem bila zelo zadovoljna. Sej če imaš pa težave pa se pač prej oglasiš ali pa greš prej samoplačniško.

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.9.2007 11:02:14   
hillmagic
Sama sem bila prvič na pregledu po 13 zednu. Tako da se kar lepo sprosti in uzivaj. Tudi jaz imam to G in mi vedno naredi UZ Mogoce malo suhopari z podatki tako da ne vem koliko tehta otrocek oz. koliko je velik. Če nisi imela nobenih težav boš na vrstu po datumu. Če pa misliš da bi te mogla prej pregledat pa povej kje te čevelj žuli pa te bo tudi naprej uzela.
Uživej user posted image

----------------------------------------------------------------------------------

Še 5 tednov pa ga bom končmo spoznala user posted image

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.9.2007 11:50:52   
puncica
Tud men otroka nikol ni merila samo trebuh je zmerila sem jo vprašala kolk pa meri pa to, pa se sploh ne spomnem kaj je rekla, user posted image pač zarad tega res nisem komplicirala, ker se lahko zmotijo za ne vem kolk gramov. Sem pa imela kr dost UZ, ker je pri prvi nosečnosti tamala ful skrivala srčka in je potem preverla z UZ.

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu hillmagic)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.9.2007 13:08:44   
bamby
Tudi jaz sem imela prvi pregled bolj pozno, 13. ali 14. teden in mislim, da je čisto normalno tako, da ni nič narobe. Ti bodi kar mirno in čakaj. Bo vse dobro!

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......