|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ginekolog:)
6.9.2007 13:11:08   
Anonimen
A vidi ginekolog nosečnost 1 teden po oploditvi?user posted image
user posted image user posted image user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
6.9.2007 13:11:47   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Ginekolog:)
6.9.2007 13:29:56   
Naja31
No way. V 8. tednu se vidi plod, prej ni nujno.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.9.2007 14:36:18   
Anonimen
Pa me slučajno lahko poškoduje tam notri??? Me je strah:(
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naja31)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
6.9.2007 15:07:30   
vita80
Tudi jaz sem bila danes na pregledu in sem imela iste pomisleke!user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.9.2007 15:08:27   
murkica
Kako misliš poškoduje? Še nisi bila pri ginekologu?

No iz mojih izkušenj naj ti povem, da so zelo previdni. Nihče ne bo nič na silo počel, če te kaj boli tudi lahko poveš. Poškodoval te pa sigurno ne bo.

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.9.2007 15:14:21   
Anonimen
Ma to že. Mislim, da smo user posted image  ta mesec naredili, do naslednje user posted image imam še 11 dni.
Zato sem skeptična.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu murkica)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
6.9.2007 15:24:32   
vita80
Murkica mislim, da nimaš prav! Moj pregled pred par urami je bil zelo boleč! Mislim, da mi je z prsti prišel do jajčnikov in tipal, sa z vso silo naslanjal na spodnji del trebuha, tako, da...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
6.9.2007 15:37:09   
Anonimen
Zdaj sem pa še bolj prestrašena. No, sej mu moram itak povedati, da sumim, da sem user posted image .

(odgovor članu vita80)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
6.9.2007 15:40:04   
murkica
Sej jaz sem napisala glede na moje izkušnje. Pri meni je bilo vse vedno ok!

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
6.9.2007 16:00:44   
Nasy
Ne, ne more še ugotovit, jaz sem imela to >nesrečo<, smo čakali na operacijo pregrade, ki mi jo je na tem pregledu potrdila, ni pa videla, da sem noseča. In mi je skoraj zabičala, naj zdaj ne zanosim, ker se bo zavleklo. Potem pa ni bilouser posted image , da bi se naročila na operacijouser posted image

Pa kaj imate tako grobe G? Jaz bi že menjala, če bi bila groba, kot sem jo že, pa še zaradi drugačnih vzrokov

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 11
6.9.2007 16:02:01   
ledenka
punce, nič bat, G do jajčnikov definitivno NE seže. samo po nožnici šari, do materničnega vratu, na katerega pritisne, da čet trebuh zatipa maternico in jajčnike. če je še tako grob, plodu ne škodi, ker je maternični vrat zaprt.   user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 12
6.9.2007 17:18:00   
anči13
lep pozdrav. meni je ginekolog pri 4t potrdil nosečnost.pa tudi na uz se je že videla zeloooo majhna pikica, ta pikica se je izkazala potem za dva plodka.user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
7.9.2007 14:53:09   
pokaa
Hoj, ne skrbi jaz sem bila pri ginekologinji in sem bila že noseča pa še nisem vedela. Je bil hec da me je spraševala , če kaj misliva na naraščaj in kdaj bova kaj začela na tem delat.Jaz pa v resnici že noseča..., ha. Vse je blo ok. Pregled je pa lahko tako boleč če imaš maternico v legi nazaj namesto naprej in je tipljivost in preglednosta zato malo slabša  in tudi bolj boleča, sicer pa to ni nič bolj neugodno kar se tiče nosečnosti in poroda. Vem, ker jo imam sama tako obrnjeno. Sicer se oglašam prvič, vas pa pridno berem. Včeraj sem bila na nuhalni in je vse ok, sem 12t 6/7 in včeraj se je moja pikica igrala s popokovnico...user posted image Lp,  

(odgovor članu anči13)
Neposredna povezava do sporočila: 14
7.9.2007 15:27:16   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image  delal mi bo vaginalni UZ, pa se tak bojim.user posted image user posted image user posted image  danes imam popoldan pregled. Do predvidene user posted image  pa še 10 dni.

(odgovor članu pokaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
7.9.2007 15:32:09   
scubadiver
Na prgledu te ne more poškodovati oz tvojega ploda.. TI želim da si res noseča sam ne vem pa, kako lahko si lahko tako prepričana če ti M še ne zamuja.. No ja, mogoče pa ene res vejo in si ti med njiim..
Kar brez panike za pregled...

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
7.9.2007 15:32:15   
baguSka
UZ se manj cutis kot navaden klasicen pregled z rokami... tko da nic ne skrbi.. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
7.9.2007 21:34:46   
Pia77
IZVIRNO SPOROČILO: pokaa

Pregled je pa lahko tako boleč če imaš maternico v legi nazaj namesto naprej in je tipljivost in preglednosta zato malo slabša  in tudi bolj boleča, sicer pa to ni nič bolj neugodno kar se tiče nosečnosti in poroda. Vem, ker jo imam sama tako obrnjeno.

Tudi jaz imam sicer maternico obrnjeno nazaj (RVF), pa moram rečt, da me do zdaj še noben klasični ginekološki pregled ni bolel... Pred pregledom je dobro čimbolj sprostit mišice, skušat mislit na kaj drugega in se ne koncentrirat na to, ali čutiš bolečino ali ne.

(odgovor članu pokaa)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?