|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ginekolog/inja v Ljubljani
13.1.2009 15:39:21   
artista7
Ne vem sicer kam bi poslala tale post; zadeva je pa taka: moja ginekologinja je šla v pokoj. Sicer ambulanta še dela nekaj malega, ampak vsi me že postrani gledajo z besedami: poišči si novo zdravnico. Ginekologinjo pa seveda - rabim, če ne drgač zaradi tabletk. Zanima me, kje v Ljubljani bi me vzeli, na koncesijo seveda, za privat bo težka, živim pa sicer v Črnučah... Bom vesela vsakega odgovora..

"I never said to be like me, I say be like you and make a difference." (MM)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ginekolog/inja v Ljubljani
13.1.2009 15:44:20   
jana banana
Na fužinah ima ena frej...

Drugac pojdi pa v Leonisce, enkrat na let si pa lahko privoscis 20 eur za UZ

(odgovor članu artista7)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.1.2009 16:08:48   
Freycha
na leonišču sem bila pa jaz z Dr. Zorkotom najbolj zadovoljna.......

hmmm al je bil Zore? user posted image  Ma nekaj takega se piše......

< Sporočilo je popravil Freycha -- 13.1.2009 16:09:09 >

(odgovor članu jana banana)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.1.2009 17:12:12   
artista7
ginekologa rabim samo toliko, da je, trenutno ne rabim dati brisa naslednja tri leta, kontracepcijo pa rabim sproti, se pravi vsake 3 mesec, seveda KT.  Nosečnosti še ne planiram zaenkrat.

"I never said to be like me, I say be like you and make a difference." (MM)

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.1.2009 18:27:18   
Nur
Pojdi v Leonišče (zraven Porodnišnice). Jaz sem s tamkajšnimi G zadovoljna, le ko imaš pregled se načakaš, da prideš na vrsto user posted image

(odgovor članu artista7)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.1.2009 19:10:22   
Gina
Za bežigradom je zdaj že nekaj časa ena nova, ne vem kako se piše. Po moje še sprejema. Druga za bežigradom je dimnikova, ki je če mene vprašaš ena od bolj strokovnih G v Slo., ki ti ne bo falila diagnoze, ne škrtari z UZ, obvlada v nulo svoj poklic, vendar težko verjamem, da bi še koga vzela, ima vse zasedeno, lahko pa probaš.
Drugače imaš v črnučah miheličevo, ampak je pa samo privat. Tudi strokovna, ampak precej "možačasta".

(odgovor članu Nur)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.1.2009 20:20:07   
ZvezdicaZaspanka
Tudi jaz sem z ginekologi v Leonišču zadovoljna. Pa meni se ne zdi, da bi mogla ful čakat. Ko sem bila noseča sem bila tudi zelo zadovoljna. Moja ginekologinja je pa dr. Barbara Požlep...super ginekologinja. Zelo priporočam!!!
Miheličeva pa...ne vem no, jaz jo ne bi priporočala....se mi zdi, da ji gre bolj za denar, pa možača je pa res. Se mi zdi, da se da dobiti kakšna boljša ginekologinja oz. ginekolog, kot je ona.

< Sporočilo je popravil ZvezdicaZaspanka -- 13.1.2009 20:30:39 >

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 7
13.1.2009 20:55:17   
felix7
v ZD Bežigrad je svetovna zdravnica dr. Lena Žigon. Sicer še jemlje pacientke, ampak če zdajle pokličeš, te naročijo za avgust. Ne vem, kako je, če potrebuješ samo recept. Jaz sem začela k njej hoditi takoj, ko sem izvedela, da sem noseča in sem res super zadovoljna.

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu ZvezdicaZaspanka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
14.1.2009 9:06:49   
M1987
V Fužinah je dr. Jadranka Domazet Fink. Tiste, ki pridejo po recepte, vzamejo naprej. LP user posted image

* CARPE DIEM *
Princeska 05.08.2009

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?