|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ginekolog/inja na Obali
15.10.2007 20:32:51   
*Snežinka*
user posted image   Naj se pohvalim, da sva včeraj z možem ugotovila, da bova dobila dojenčka ! JUHUHUHU!  user posted image

Zdaj pa na temo - zanima me, ali katera pozna dobro ginekologinjo na Obali, če pa ne, pa vsaj dobrega ginekologa. Preselila sem se iz LJ v KP, tako da moram to urediti čim prej, zdaj moram že na pregled pa se mi malo mudi.

Pomagajte, prosim!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ginekolog/inja na Obali
15.10.2007 21:02:38   
glen
Veliko je dobrih ,samo žal so ti prezasedeni, tako da nesprejemajo novih pacientkuser posted image .
Jaz sem pred kratkim menjala svojo gin.(Rožič),ker nisem bila zadovoljna z njo in sem komaj komaj z vezami pršla k Daisinglerju.
Vem da je s sept. odprla svojo ordinacijo ena nova gin. v bolnicišnici Izola(Smajla ali neki podobnega).
Mogoče te sprejme.Sem jo imela možnost spoznat ko sem  bila hospitalizirana in se mi je zdela uredu

(odgovor članu *Snežinka*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.10.2007 21:12:35   
thaiss
user posted image user posted image user posted image za user posted image in čimlepšo nosečnost

dr. Smajila ima od septembra ordinacijo v Izolski bolnici.

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.10.2007 22:05:11   
*Snežinka*
thaiss, hvala!

Hvala tudi za ful hitre odgovore. Jest sem pa ravno prej gledala za to Rožičevo. Očitno ne bom šla tja :).

Bom pa zdaj poiskala kakšen kontakt za dr. Smajilovo. Samo malo me skrbi ta Izolska bolnica, ker ze tako nisem nameravala it tja rodit, slabe stvari sem slišala. Ampak sej verjetno ordinacija kot taka in ginekologinja v tej bolnici pa naj ne bi bila na slabem glasu, a?

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.10.2007 9:21:59   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *Snežinka*

thaiss, hvala!

Hvala tudi za ful hitre odgovore. Jest sem pa ravno prej gledala za to Rožičevo. Očitno ne bom šla tja :).

Bom pa zdaj poiskala kakšen kontakt za dr. Smajilovo. Samo malo me skrbi ta Izolska bolnica, ker ze tako nisem nameravala it tja rodit, slabe stvari sem slišala. Ampak sej verjetno ordinacija kot taka in ginekologinja v tej bolnici pa naj ne bi bila na slabem glasu, a?

Čestitke za nosečnost, dr. Smajila se je tudi meni zdela zelo fanj (taka človeška). Kar pa sei slišala glede porodnišnice Izola, ne vem kaj na j ti napišem...jaz sem tam rodila in sem bila zadovoljna

Neposredna povezava do sporočila: 5
16.10.2007 10:10:59   
marjana.r
Snežinka ti kar pokliči v ordinacijo v ginekološki v bolnici in te lahko naročijo za Smajilo, ker sem jst prejšnji teden vpisala kolegico za pregled. no ona ima splošni pregled, zato je naročena komaj konec junija, tebe bi pa itak prej mogla.
no telefonska je 05/66-06-367

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
16.10.2007 10:33:37   
*Snežinka*
Hvala punce.
No jaz sem ravno danes bila v izolski, ker je bila tašča neki notri, pa sva šle pol skupi  uredit, takoj me je dr. Smajilova sprejela in naročila januarja - ker nisem povedala, da sem noseča - če je pa še skrivnost, tašča je bila pa zraven :(
tako da bom takoj zdaj poklicala in se naročila za prej.
Upam, da je v redu.
Vam sporočim, ko pridem s prvega pregleda.

(odgovor članu marjana.r)
Neposredna povezava do sporočila: 7
16.10.2007 10:35:03   
marjana.r
Snežinka srečno in čestitke za malo pikico user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 8
16.10.2007 10:38:32   
*Snežinka*
Aha, da se ne pozabim zahvalit.

adelaide, hvala za čestitke. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 9
16.10.2007 10:39:41   
*Snežinka*
Tudi tebi hvala, marjana.r user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 10
16.10.2007 22:05:39   
*Snežinka*
Zdaj sem se prenarocila in vse uredila. So bile kar prijazne.

Nakar pa sem opazila danes rjav izcedek in takoj poklicala (sicer popoldan) da bi vprašala za mnenje. In kaj mi je rekla sestra al kdor koli že na tisti strani? "Ja, vi še niste naša pacientka, niste podpisali izjave. Kako naj vam pomagamo potem?" Da ne govorim, da me je že na začetku hotela odsloviti, ker se za naročanje pokliče zjutraj?!
Jaz sem samo hotela nasvet, ona me pa tudi vprašala ni nič o izcedku, samo o izjavi je govorila in da jo bom šele takrat podpisala ko prvič pridem na pregled. Ja a če splavim en dan pred pregledom, bom tud mogla izjavo prej podpisat?

Itak da sem rekla, da bom poklicala kar svojo dosedanjo ginekologinjo, ker mi ocitno tukaj ne znajo pomagat.  Zalostno!

Neposredna povezava do sporočila: 11
17.10.2007 8:07:43   
marjana.r
ja to pa je birokracija user posted image ko se je meni zgodilo, da sem dobila rjav izcedek me je takoj napotila v ambulanto, čeprav ni blo mojega ginekologa, me je kr Dajzinger pregledal.

Neposredna povezava do sporočila: 12
17.10.2007 12:20:29   
*Snežinka*
No, vidiš. eni so pač malo čudni. Ampak saj jaz sem danes poklicala svojo staro ginekologinjo in jo vprašala, pa je rekla da če imam tega malo, da ni tak problem. Tako da se zaenkrat ne bom obremenjevala. Počutim se zelo dobro in to je najbolj važno. user posted image

(odgovor članu marjana.r)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.