Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Ginekološka klinika LJ tel.? 29.5.2006 14:35:36
|
|
|
|
emaa
|
sem vedla, da bom našla. Tel je 01/522 6184 (za spermiogram), kličeš lahko od 8:30 do 12 (mislim, da samo pon, sredo in četrtek - mam tam, nalepko čez, pa se ne vidi). Za obisk zdravnika (anjprej naročiš na spermiogram, nato s tem terminom k andrologu) pa je telefon 433 80 27. Za spermiogram sva morala čakati tri tedne, za androloga dva meseca. Upam, da ti kaj pomaga.
|
|
|
|
RE: Ginekološka klinika LJ tel.? 29.5.2006 15:27:11
|
|
|
|
martita
|
Živ, Midva sva šla kar k dr. Rešu v Dravlje. V petek sva se naročila, v torek sva bila na vrsti, čez dva dni pa rezultati doma. Rabila sva samo napotnico spl. zdravnika zanj in napotnico moje ginekologinje zame. Tel.: 01 510 68 00 GSM: 041 667 482 Srečno, martita
|
|
|
|
RE: Ginekološka klinika LJ tel.? 30.5.2006 10:40:33
|
|
|
|
emaa
|
Midva sva šla in k Rešu in kasneje še na GK Lj, ker za IVF rabiš izvide z GK LJ, Reševi niso dobri.
|
|
|
|
RE: Ginekološka klinika LJ tel.? 30.5.2006 15:41:51
|
|
|
|
pot
|
hvala obema, res sta zlati.
|
|
|
|
RE: Ginekološka klinika LJ tel.? 30.5.2006 22:13:44
|
|
|
|
luna25
|
jaz sem bila včeraj v lj če greš samoplačniško te naročijo od tedna do štirinajst dni bila sem pri dr.Zorn
|
|
|
|
RE: Ginekološka klinika LJ tel.? 6.6.2006 11:24:08
|
|
|
|
pot
|
zivjo, ce bo se katera klicala za spermiogram, naj klice do 11ih. lahko tudi v torek. drugi napotki so pa taki: partner ne sme vsaj 2dni nic in pa maximum 5dni. narocen je pa cez dva tedna. zdaj morem pa se androloga poklicat.
|
|
|
|
RE: Ginekološka klinika LJ tel.? 6.6.2006 11:32:36
|
|
|
|
pot
|
saj res, cisto sem pozabila vprasat: kam pa je to sploh treba it? a je to v stari porodnisnici? Leoniscu, kje? a kje v kleti...? hvala za odgovor.
|
|
|
|
RE: Ginekološka klinika LJ tel.? 6.6.2006 12:53:17
|
|
|
|
emaa
|
V Leonišču, prvo nadstropje desno, takoj za nihajnimi vrati, so vrata na tvoji desni.
|
|
|
|
RE: Ginekološka klinika LJ tel.? 8.6.2006 14:50:15
|
|
|
|
MACKA9
|
Živjo Jaz pa imam problem, ker na tej telefonski, ki ste jo napisali nikoli nikogar ne dobim, zato bi rada moža naročila po elektronski pošti silve petancic, vendar ne vem kaj moram napisat. Ko je poklical v androloški laboratorij so mu samo dali to tel., ki ste jo napisali tudi vi in mu rekli da se mora najprej naročiti za pregled pri zdravniku, nič pa pri katerem. Res bi rada če mi lahko kdo čim preje odgovori Hvala
|
|
|
|
RE: Ginekološka klinika LJ tel.? 8.6.2006 16:26:55
|
|
|
|
emaa
|
Na mail ji napiši ime in priimel tvojega moža, zakaj ga naročaš (spermiogram), ter razlog za spermiogram. Hkrati poveš, da rabiš termin pri andrologu, možnosti sta samo dve dr. Zorn ali dr. Drobnič. POvej, da po telefonu nikogar ne dobiš, če ne bi se že telefonsko naročila, v kolikor pa se pri njej ne da naročiti, naj ti posreduje pravo elektronsko pošto. Če ima mož številko kartona, napiši tudi to (aja pa za vsak slučaj povej datum rojstva in naslov), odgovor boš dobila jutri po mailu, če ji kaj ne bo jasno te bo vprašala. Nama so pred IVf naročili, da se mora najprej naročiti za spermiogram, potem pa s tem datumom k andrologu. Napiši mail že danes, izgubiti nimaš kaj, itak pa vejo, da smo malo zmedeni.
|
|
|
|
RE: Ginekološka klinika LJ tel.? 8.6.2006 21:50:45
|
|
|
|
MACKA9
|
hvala za odgovor, bom takoj poslala, pol bomo pa vidl kaj bo
|
|
|
|
RE: Ginekološka klinika LJ tel.? 9.6.2006 16:37:28
|
|
|
|
MACKA9
|
Dobila sem odgovor, vendar samo to, da je naročen 14.09.2006 in ob kateri uri, nič pa mi ni napisala kje in pri komu Zdi se mi da je tukaj čisto predolgo za čakat za vsak pregled. Men je tud dohtar reku, da moram čim prej na laparoskopijo, ker mam že tolk veliko cisto, da že sedaj upa, da jo bo lahko odstranil na ta način, pa sem tut naročena, da moram poklicat septembra ko bom imela menstruacijo, ki pa jo imam ponavadi konec meseca, tolk da sploh ne vem kdaj bom na vrst. Že sedaj mi je cista v 5 mesecih zrasla iz 3x6 na 12x12cm. Kolk mi bo pa do takrat da bom na vrst pa ne vem.
|
|
|
|
RE: Ginekološka klinika LJ tel.? 28.6.2006 17:29:26
|
|
|
|
pot
|
Moram kar malo pojamrat čez tole kliniko!!!! Prejšnji teden je moj delal spermiogram in so mu rekli naj pride čez en teden po izvide. Prav, en teden na okrog. Greva vsa vesela, da čimprej dobiva rezultate, da zveva, če se kaj razbrati da - za naju laika. In seveda doživiva šok. Ne samo, da so naju pošiljali levo desno, na koncu še rezultatov nisva dobila. Tako do konca septembra, ko je naročen pri andrologu, ne bova zvedla nič! So se mu kar zgražali, kaj bo on te izvide naokoli nosil! Zakaj pa so potem rekli, naj prideva čez en teden po izvide, če jih ne dajo!?!?! Groza. A je to ustaljena praksa ali kaj?! A, so vam tudi tako naročili in vas pol.... ...?
< Sporočilo je popravil nasapot -- 28.6.2006 17:30:44 >
|
|
|
|
RE: Ginekološka klinika LJ tel.? 30.6.2006 14:18:37
|
|
|
|
MACKA9
|
Tudi moj je šel na spermiogram, vendar so mu takoj rekli, da bo izvedel če je vse vredu ali ne, pri andrologu, ki pa ga ima tudi septembra. Ne vem, mene pa zelo moti to, da kot zgleda dohtarji sedaj dva meseca nič ne delajo, saj moram tudi jaz čakat do septembra, da se lahko prijavim na laparoskopijo. No, upam da bomo vsi dobili dobre rezultate Nikoli si nisem mislila, da ko bom pripravljena imeti , da bo tolk dolg trajalo preden bo kaj ratal, pol mi pa tako ali tako vsi pravjo da imam še full časa LP
|
|
|
|
RE: Ginekološka klinika LJ tel.? 15.9.2006 11:52:55
|
|
|
|
Zofy
|
A katera ve koliko stane samollačniško v Lj? Ker če je res tako hitro, raje plačam in takoj vem (če seveda ni predrago). Hvala!
|
|
RE: Ginekološka klinika LJ tel.? 18.9.2006 14:39:14
|
|
|
|
pot
|
Žal nevem. Probaj poklicat ali pa pošlji majl silvi petančič (nevem točnega naslova, je pa objavljen na spletu).
|
|
|
|
RE: Ginekološka klinika LJ tel.? 18.9.2006 22:37:22
|
|
|
|
Zofy
|
Nasapot hvala! Če se bo ta mesec spet prikazala, bom kar poklicala in se (ga) naročila samoplačniško (če ne bo tako drago, da bom mogla prodati ledvico )
|
|
|
| Stran: [1] |
Katero ime bi izbrali za punčko?Sisi90V ožjem izboru imam 3 imena...Z vašo pomočjo do tapravega!Mia Ana Alani (
26%)
Nia Alani (
18%)
Mia Alani (
56%)
Število vseh glasov: 252Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!