|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ginek. v Celju
11.9.2006 13:05:44   
noka81
Je katera tukaj, ki hodi k dr.Benčič Torbici v ZD Celje? Kako ste zadovoljne z njo? Odločila sva za otroka (no ja, čez kakšen mesec bova začela delati na tem, ker sem šele pred enim mesecem nehala jemati KT), pa vem, da je potem stikov z zdravnikom precej več. Zaenkrat sem zadovoljna z njo, a po pravici, kaj veliko dozdaj je niti rabila nisem, še sreča.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ginek. v Celju
11.9.2006 13:42:30   
skuštrana
Meni je dr. Benčič-Torbica najhujša ginekologinja ever..Je bila moja prva ginekologinja. Mi je priskutila preglede za par let...
Jaz bi jo zamenjala. Pravzaprav še nihče , ki je imel stik z njo, ni imela kaj preveč lepega povedati o njej.
Poznam dve ženskici, ki sta bili pri njej celo nosečnost in jima je stalno menjala datume poroda. Pri moji cimri v porodnišnici se je zmotila celo za cel mesecuser posted image
Je pa moja sedajšnja g. pravi cukruser posted image user posted image user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu noka81)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.9.2006 13:45:59   
jagoda
Jap, jaz sem tud tak slišala kot skuštrana pravi. Zamenjaj - nujno!

(odgovor članu noka81)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.9.2006 13:58:15   
noka81
Hvala vam. Na redne preglede in po recept za tablete (k sestri), kaj več pa nisem imela stikov z njo. A občutek ni bil vedno najboljši. Kakšen predlog, koga izbrat?

(odgovor članu jagoda)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.9.2006 14:30:36   
timoteja

Jaz sem se ob zanositvi prestavila od dr.Benčič Torbice (user posted image ) k dr.SUzani Peternel Marinšek (user posted image ), ki je "simply the best".

(odgovor članu noka81)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.9.2006 15:50:52   
Anonimen
Joj grozna zdravnica.Sem pred leti imela močan bel tok in srbež .Ker moja gin. Marinškova ni delala sem morala k njej.Vete ka mi je rekla.Eh da to ni nič.Da je to tak kot slina ko se nabere v ustih in jo moraš pljunat ven.Odšla domov brez zdravil.user posted image Pa bodi srečen če si lahko,a ne.

(odgovor članu timoteja)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
11.9.2006 16:23:56   
biser
Jaz sem jo imela  in sem jo zamenjala, ker je bila nemogoča. Nesramna, nič ni povedla, pa še groba je bila ful. Moja mama jo je imela in je imela tur na dojki, pa ji ga ta g. ni našla. Še sreča da je šla k drugemu ginekologu potem. user posted image

Pri prvem porodu sem pa imela Gašperlin-Dobvnik Darjo pa tut ni vredu ginekologinja. Pa ne da bi bila jaz nevem kako zahtevna ampak če te že gleda tam spodaj potem mora biti vsaj nežna ne pa tako groba da ti potem še kri teče user posted image Pri zarodku  je  tako hitro govorila kje je kaj,da sva s fantom samo gledala, videla pa ničesar. S tem da me je prvo hotla poslat na čiščenje,ker mi je narobe določla datum zanositve in ni videla ploda,čeprav je vrečka normalno rastla. Imela sem srečo, da sem bila toliko pametna, da sem rekla da ne grem na čiščenje in da bom še mal počakala, čeprav me je dobesedno silila naj grem. Še zdaj imam imam tisto napotnico v kartoteki. Če bi šla takrat na čiščenje bi nardila grozno napako,ker ne bi imela tako čudovitega sina kot ga imam sedaj!!!Vprašanje pri koliko ženskah se je "zmotla" pri datumu zanositve in koliko jih je šlo zaradi tega delat splav, čeprav bi lahko imele normalnega user posted image user posted image user posted image user posted image

Če pa poznate kakega vredu ginekologa/njo pa prosim povejte.

biser

< Sporočilo je popravil biser -- 11.9.2006 16:38:25 >

(odgovor članu noka81)
Neposredna povezava do sporočila: 7
11.9.2006 19:11:52   
nina malina
Jaz imam popolnoma enako izkušnjo kot Biser.
Prva ginek. je bila dr. Toribca -ojej user posted image za kozlat, dva dni nisem mogla hodit po pregledu. Potem se se prestavila par vrat nižje k dr. Gašperlin-Dovnik in bila prav tako razočarana. Tudi jaz sem sedela z napotnico za čišenje v roki, pa edino kar sem si zares želela je bil otroček.Pa seveda nisem šla,zdaj ga imam otročka, ampak tudi drugega ginekologa.
Definitivno priporočam dr. Simonitti-ja, on ima sicer zdaj privat prakso v Šentjurju, prej je delal v celjski bolnici, ampak je res SUPER! Vzame si čas za žensko, zna poslušat in pomirit. Jaz imam kr naprej težave s "spodnjim štukom", pa me je Gašperlinova kr odsekala, češ da sem hipohonder. Simonitti je prišel stvari do dna in me pozdravil.

....
Vse je bolš od dr. Torbice! Moji prijateljici je rekla, da nosi vodenoglavca, pa se je rodil en luštkan fantek, ki je sicer res imel malo večjo glavico,ampak definitivno je en izmed bolj pametnih dečkov kar jih poznam. Daleč od vodenoglavca.
Torej...menjaj. user posted image

lp

"Kdor hoce videti, mora gledati s srcem. Bistvo je ocem nevidno." (Antoine de Saint-Exupery - Mali Princ)

(odgovor članu biser)
Neposredna povezava do sporočila: 8
11.9.2006 19:16:03   
škratek
Zdravo!

Celo nosečnost in tudi prej sem bila pri dr. Peternelj - res ok zdravnica. Ne komplicira, če ni potrebno. V nosečnosti pa mi je pri vsakem pregledu napravila UZ. sem imela takoj boljši občutek, ko sem vsakič videla mojo pikico kako raste.

(odgovor članu nina malina)
Neposredna povezava do sporočila: 9
11.9.2006 20:41:40   
Jančika_
Jao, bejž od Torbice stran! Čisto vse, ki smo bile prvič pri njej, smo bile zgrožene. Imela je ambulanto za mladostnice, bohpomagaj. Ne bom pisala, kaj sem doživela pri njej pred mnogimi leti, ampak verjemi vsemu, kar so punce zgoraj napisale.

A da ne bom krivična - proti koncu moje zadnje nosečnosti sem bila 2x pri njej na pregledu, ker je pač nadomeščala mojega G in je bila zelo prijazna (čeprav me je veselo tikala) in zelo skrbna in strokovna. Pa tudi zelo groba! Smo bile pri njej tri nosečke od mojega G in smo vse tri po pregledu sede zunaj in samo debelo gledale ena drugo, češ a je tebe tudi tako zmesarilauser posted image .

Jaz hodim k Cvitanu in sem zelo zadovoljna, ena moja prijateljica se je pa prestavila od njega drugam, med drugim zaradi redkobesednosti in grobosti - redkobeseden je res, grob se mi pa sploh ne zdi (še posebej v primerjavi s Torbicouser posted image ).

(odgovor članu nina malina)
Neposredna povezava do sporočila: 10
12.9.2006 6:40:43   
noka81
Punce, zlate ste!!!! Tudi moja ušesa so že zasledila ne najbolj prijazne besede o njej, a želela sem še kakšno mnenje. Iz Celja sem, zato bi rada imela zdravnika "pri roki". Včeraj sem klicala k Cvitanu, pa ne jemljejo novih pacientk. Jutri popoldan poskusim pri dr. Marinškovi (tudi ZD Celje, a ne zasebnica). Če tudi tu ne uspem, pa .... v Laškem je baje tudi v redu.

Saj ravno za to gre, da je šlamparija pri tako pomembnih zadevah kot je nosečnost, otrok, ...ni sprejemljiva.  Nisem zahtevna, ne kompliciram, a rada bi storitev, do katerih smo upravičene.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 11
12.9.2006 8:56:18   
T21
Jaz ti priporočam dr. Leljak Kuštrin Korano iz Laškega. Je prijazna, strokovna in predvsem imaš občutek pri njej da si pomemben ti in tvoje težave.
Vem pa, da ima precejšnjo gužvo. Ampak pri vseh ki so ok je tako.
Poskusi!

(odgovor članu noka81)
Neposredna povezava do sporočila: 12
12.9.2006 14:07:45   
skuštrana
Pojdi k Leljak-Kuštrin v Laško. Ne bo ti žal. Jaz sem tudi pri njej. 

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu T21)
Neposredna povezava do sporočila: 13
12.9.2006 16:13:28   
t*e*j*k*a
Jaz tudi hodim h gin v Celje v zdravstveni dom in sicer k Peternelj Marinšek in mi je zakon!!!

Sem že bila pri drugih in so ful grobi pa vse ta pa tko to dela da sploh ne čutiš kaj šele da bi bolelo.
REs jo priporočam, ker je the best!!!
JE pa res da ma ful velik pacientk, tko da je kr gužva, če se naročiš morš kr čakat, razn če je res nujno te stišijo nekam.

Jutri grem h njej ker mi je test pokazal nosečnost pred 2 tednoma in upam da je vse v redu!!

Komi čakam, da vidim kaj bo rekla!!

Čao

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 14
11.11.2006 15:44:58   
K_a_t_j_a
user posted image user posted image user posted image  dr. Peternelj-Marinšek Suzana je res najboljša. Tudi jaz jo imam in sem z njo ZELO zadovoljna! user posted image user posted image

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 15
11.11.2006 19:08:36   
tinkamiška
Hojla

Jst bi pa rada pohvalila dr. Salobirjevo, dela v bolnišnici v CE. Prej sem bila pri dr. Gešperlin pa se ni najbolj zavzela zame. Po nenadzorovane jemanju Klomifena(po enem letu delanjauser posted image ) in branju o tem tukaj sem se prestavila k Salobirjevi. Po dveh mesecih me je operirala in čez dva meseca sem postala srečkauser posted image .

Res porfesionalna G s srcem!

Zlo sem bila zadovoljna z njo tudi med nosečnostjo in še vzpodbuja, da hodijo partnerji na UZjeuser posted image kar se mi zdi sploh lepo. Je res, da je kr precej zasedena in sem jo morala lepo prosit, da me je vzela...

Jst je ne zamenjam za nič na svetuuser posted image

LP,
Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 16
12.11.2006 13:39:05   
sisi80
Jaz sem tudi bila pri Torbici, do nosečnosti. Po svetovanju drugih sem se prestavila in ni mi žal. Vozim se v Šentjur k dr. Simonitiju. Super je, vzel te bo brez problemov, ni pretirane gneče in čakanja v čakalnici, zelo je v redu in nežen, vedno vse razloži. Celo tako je naredil, da sem rodila, ko je bil on dežuren v bolniciuser posted image .

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 17
13.11.2006 12:43:32   
Nikki24
Jaz sem bila pri Dr. Gašperlin-Dovnik v zdravstvenem domu in sem bila zadovoljna. Res pa je, da sem hodila le na odvzem brisa.

(odgovor članu sisi80)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.