Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Gibi ploda in kasnejši spanec 25.3.2009 8:05:20
|
|
|
|
Mami26
|
Pozdravljene, mogoče se bo slišalo nekoliko čudno, vendar vseeno. Trenutno sem v 29t in me tamali tako brca, da je občasno že preveč. Vsekakor sem vesela, da čutim njegove gibe, vendar plava in brca kot ribica dan in noč. Podnevi ni panike, ponoči pa teško zaspim, saj mi dviguje trebuh od brc. 1. V bistvu me zanima ali ima otrok tudi kasneje, ko se rodi iste navade glede spanca, da ponoči ne spi, kot v času nosečnosti - vaše izkušnje. Saj vem kaj me vse čaka in se tega veselim, vendar firbec. 2. Zanima me tudi glede otrdevanja trebuha: ponoči imam bolj ko ne ves čas trd trebuh kot kamen. A je s tem kaj narobe? Hvala za vaša mnenja in lep dan.
|
|
|
|
RE: Gibi ploda in kasnejši spanec 25.3.2009 10:24:51
|
|
|
|
bjondi
|
Jaz sem v 26 tednu in je več ali manj naš piko skoz aktiven,če stojim,če kaj delam,če počivam,če se usedem,če kuham.Ponoči ga čutim,ko sama bedim,kadar ne morem spati-drugače ne.Zjutraj pa ko je ura za vstajanje pa je kar točen spet.Tako ,da se tudi jaz sprašujem kaj pomeni vsa ta njegova aktivnost.Bomo videli po PDP-ju... V 1 ,ko sem nosila punčko sem komaj naštela kak gib čez dan,temu primerno je bilo tudi njeno spanje ,ko je prišla na svet.Vse kar je bilo dela z njo je bilo dojenje in spanje ,dojenje in spanje...
|
|
|
|
RE: Gibi ploda in kasnejši spanec 25.3.2009 11:12:58
|
|
|
|
blazka
|
Jaz sem noseča 24 tednov in sem se tudi to spraševala. Čeprav imam doma že dva nadebudneža, ampak sem čisto pozabila, kako sta se onadva gibala v trebuhu - ali bolj podnevi ali ponoči. Mislim, da dojenček itak dobi svoj ritem, ko se rodi in da se ga da - vsaj približno navadit na noč in dan. sej pravim, vsaj približno
|
|
|
|
RE: Gibi ploda in kasnejši spanec 25.3.2009 11:36:08
|
|
|
|
Hope2
|
Naš je bil ponoči v trebuščku miren in vedno spal, niti eno noč me ni brcal. Sem že bila vesela, da bo tako tudi ko bo privekal na svet, pa ni tako . Prve mesece se je ponoči zbujal na 3 ure, zdaj pa ga še bolj biksa, če imamo srečo vsaj prvo rundo potegne skupaj 5 ur, potem pa na 15 minut - 2 uri, odvisno kak se mu sprdne .
|
|
|
|
RE: Gibi ploda in kasnejši spanec 25.3.2009 11:43:49
|
|
|
|
jajula
|
tudi pri nas ritem v trebuhu ni bil enak ritmu budnosti/spanja ko se je rodila
|
|
|
|
RE: Gibi ploda in kasnejši spanec 25.3.2009 13:47:31
|
|
|
|
end1
|
moja dva sta bila oba v trebuhu razgrajača, spala sem bol malo, pa jih je dosti govorili, češ da ne bosta spala, pa spita brez problema. Ne se bat. Moja sta do šetsega meseca večino spala, pojedla se previla in spet spala. Srečno.
|
|
|
|
RE: Gibi ploda in kasnejši spanec 25.3.2009 14:01:25
|
|
|
|
Šaki
|
moj prvi je pa že v trebuhu fuuul bil aktiven pa je zdj pri 2,5 letih isti no je že skos bolj "hiperaktiven"
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?