|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Gibi ploda!
15.11.2006 18:00:05   
Anonimen
Pozdravček vsem!
Imam problem, ki me teži že cez cel dan in ker ne morem več čakati vas prosim za mnenje!
Zadnji krat sem začutila gib ploda včeraj zvečer in sicer kot nekakšen pritisk na mehur. Danes pa že cel dan nobenega znakauser posted image ! Da bi me pa resnično brcnila kot me je pred tednom pa sploh ne duha ne sluhauser posted image . Kaj naj naredimuser posted image  A je možno, da ji je povsem vse pravuser posted image
Resnično sem zaskrbljena in resnično si želim, da z mojo punčko ne bi bilo kaj narobeuser posted image ,....

Hvala vsem za odgovor!
Lp, Karmen
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Gibi ploda!
15.11.2006 18:03:26   
Anonimen
V katerem tednu pa si? Ker tja do 27. tedna se količina plodovnice še zelo spreminja in se čist lahko zgodi, da se kak dan ne čuti user posted image . Če pa si dlje noseča, pa tud tko, ker te pač skrbi, kar lepo pot pod noge pa do G! Sej te morjo vzet!

Še to, moj user posted image  je bil tud včeraj kar precej pri miru, me je že skrbelo, danes pa spet migamo na v veliko! Sem pa v 29. tednu.
Aja, naštet morš vsaj 10 gibov (ne brc) čez dan, če jih ne, kar do G! Pa srečno! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
15.11.2006 18:04:57   
pocka
Koliko časa pa si nosečka? Meni se tudi kak dan zgodi, da ne čutim gibov, vsaj ne konkretnih, pa se potem zvečer, ko se uležem user posted image spet oglasi.

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.11.2006 18:07:06   
LuLu
Anonimna, pozdravljena.
A lahko napišeš v katerem tednu nosečnosti si? To bi po moje pomagalo pri odgovorih.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.11.2006 18:07:41   
MALINČICA
Poskusi kaj sladkega pojest, ali pa kaj hladnega popit.
Meni se takrat zmeraj oglasi...

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.11.2006 18:15:28   
Anonimen
Ali pa mu z baterijo posveti na trebuih, ali pa muziko na ful našopaj.

V katerem tednu si?

(odgovor članu MALINČICA)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
15.11.2006 18:39:50   
Anonimen
Draga pocka!
No končno se mi je oglasila user posted image  le z eno brcouser posted image ! Veselje veseljeuser posted image . Noseča sem 26T!
Hvala vsem za inf.

LP,Karmen

(odgovor članu pocka)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
15.11.2006 18:44:46   
LuLu
Karmen, sva nekako enako noseči... jaz sem imela celo tri mirne dneve. Pa zdaj brca spet vsak dan... mogoče si pa bila s čem prezaposlena, preveč gibanja, ... dosti razlogov je, da mogoče kdaj niti ne čutiš brcik.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
15.11.2006 19:02:16   
pocka
No vidiš, pa je vse ok.user posted image Kot pravi LuLu, včasih si preveč zaposlena s kakim drugim delom, pa niti ne čutiš, da se kaj dogaja po trebuščku.

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 9
15.11.2006 19:15:10   
LuLu
Mimogrede: Pocka, lepi ticker imaš user posted image

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
15.11.2006 19:58:00   
pocka
Hvala, ti tudi! user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 11
16.11.2006 10:43:06   
bincika
Kaj bi pa potem jaz rekla ko sem v 22t pa ne čutim še nič konkretnih brcik, pasem bila priginekologu in je dete ful živahno sm jaz nič ne čutim.!

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
16.11.2006 10:59:15   
smotka lonib
Bincika! Lahko pa imaš toliko plodovnice, da user posted image  veselo plava in te pač ne zadene. Če je na UZ vse OK, se nimaš kaj bati. Ene pač kasneje čutijo brcike. Saj nimamo vse user posted image enako velikega bušija. Jaz sem ga zdej čutila že v 16T, bo pa to moj tretji user posted image .

Pa lep pozdrav vsem!

(odgovor članu bincika)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?