|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Gibi,zaskrbljena
9.3.2007 7:32:19   
Cikica
Pozdravljene!user posted image
Sedaj pa pišem da sem malo zaskrbljena saj
nevem kaj naj naredim.Gibov ne čutim več tako rednouser posted image mislim saj
jih čutim ampak imam včasih občutek da ji ni niti 10 dnevno.Sem v 33t in
me je strah da je kaj narobe.Danes bi morala imeti UZ pa gin.ni tako da imam
komaj čez 1 teden.Sem bila srečna da sem pikico čutila vsak dan po cel dan
je brcala in sem se prav lepo počutila že zjutraj.A je to normalno?Vem da
sem pri alenu čutila še v 33 t gibe bolj,vsaj mislim.joj čisto sem zmedena.Kaj naj naredim punce Help.user posted image user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Gibi,zaskrbljena
9.3.2007 7:35:06   
muki1
Jaz bi šla na tvojem mestu se pokazat, pa poveš kaj te skrbi. Ti bodo lepo naredili UZ in te rešili skrbi. Saj če imaš privat g. pa lahko greš tudi v porodnišnico. Lahko te dajo že na ctg.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Cikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.3.2007 7:54:33   
mala
štej gibe-in če jih prešteješ 10 je vredu-vprašaj še dr.Pušenjaka na med over.net-ali pokliči v porodnišnico...

Sem ponosna mamica štirim čudovitim sončkom:)

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.3.2007 8:03:08   
Lunc_a
Gibe se šteje po 36 tednu in ne prej

(odgovor članu mala)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.3.2007 8:14:02   
petra a
nam so rekli naj jih štejemo po 32.tednu

pojdi v porodnišnico, če ni tvojega G

(odgovor članu Lunc_a)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.3.2007 8:49:11   
janapan
Pušenjak v enem od postov piše da se jih lahko šteje po 26 tednu.

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.3.2007 17:35:27   
Cikica
Punce hvala za odgovore.Kako pa naj pridem na to stran dr.Pušenjaka?Danes je bilo sicer res dosti gibov več kot 10,ampak bi vseeno vprašala še Pušenjaka.Sem pa danes klicala v našo bolnišnico v MS in itak da se ni javil nihče.Žalostno.No hvala res.user posted image

(odgovor članu janapan)
Neposredna povezava do sporočila: 7
9.3.2007 17:39:22   
Anonimen
Pušenjak ti bo isto rekel,ker ima takšnih vprašanj na milijon user posted image   šteje se vsak gib otroka,ki ga čutiš,ni treba da so brce,ampak vsak premik,ki je razmak med njimi cca  1 sekundo .tako da dvomim,da ne čutiš otroka nič

(odgovor članu Cikica)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
9.3.2007 17:39:41   
Anonimen
Aja,med.over.net

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
9.3.2007 19:43:24   
Cikica
Saj nisem rekla da ga sploh ne čutim anonimna,ampak da ga sedajže 3 dni čutim  manj kot prej..sem mislila gibe.Nevem pa če je to sedaj okale ne,sem malo zaskrbljena ker vem da sem pri prvem imela štetje gibov sedaj pa tega nimam.Mi moja G ni še dala tega. Hvala za naslov.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
9.3.2007 19:48:22   
April
Naslov foruma pa je ginekologija in porodništvo, je pa pod zdravstevni, moderiran forum.

(odgovor članu Cikica)
Neposredna povezava do sporočila: 11
12.3.2007 20:45:46   
Cikica
Punce hvala da ste me potolažile ko sem vas najbolj potrebovalauser posted image .Morampa vam povedati da spet lepo čutim gibe,kako lepo se premika in to sedaj že nekaj dni,mislim da sem drugi dan že čutila bolj ko sem to pisala.Mogoče je vse skupaj bilo to zato ker sem se preveč sekirala,premišljevala....skoraj nič nisem počivala cel dan.Sedaj pa lepo počivam,koliko se le da zraven 3 letnikauser posted image .No vglavnem sem ok,počutim se ok vse ostalo pa bom vedela v petek.Komaj čakam da bom spet videla pikico.user posted image user posted image . lp,Cikica

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.