Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Gestacijski diabetes in sprožitev poroda 19.1.2010 23:38:25
|
|
|
|
Anonimen
|
silvy v prvi nosečnosti sem imela gestacijski diabetes, a sem sladkor uspela uravnavati z dieto. šla sem 3 dni čez rok,... potem so mi ga sprožili (trajalo cca 10 ur vse skupaj). v drugi nosečnosti se dieta ni obnesla in sem bila na insulinu. šla sem 2 dneva čez rok. na ctgju popadkov ni bilo, sem bila pa že 3 cm odprta. nekje po klistiranju so se pojavili rahli popadki. ko sem prišla do porodne sobe, so bili popadki malo močnejši, a so jih vseeno še nekaj dodali (trajalo cca 5 ur vse skupaj.... štejem porodno sobo) želim ti, da bo vse dobro!
|
|
|
|
RE: Gestacijski diabetes in sprožitev poroda 19.1.2010 23:44:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Je bilo z otrokom vse ok? z obema vse bp. tudi sama teža je bila v mejah normale. če imaš slučajno večino časa povišan sladkor, se zna zgoditi, da otroček v trebuhu aktivira svojo trebušno slinavko in posledično temu potem po porodu doživi padec sladkorja (hipa), zato mu v tem primeru dajo glukozo... verjetno ginekolog spremlja tudi obseg otročkovega trebuščka. večinoma so otročki malo bolj podvrženi zlateničnosti (vsaj moj prvi je četrti dan dobil zlatenco, a ga je dan pod lučko pozdravil),... pri drugem zlatenice ni bilo. med samim porodom se mi je sladkor obakrat uredil nazaj v meje normale...
< Sporočilo je popravil k.tja -- 19.1.2010 23:45:21 >
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?