Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Gestacijski diabetes in sproženje poroda 9.11.2005 7:50:24
|
|
|
|
miševi
|
Toni, jaz sem imela od sredine prve nosečnosti gestacijski diabetes. Pomagala ni niti dieta in na koncu sem pristala na inzulinu (mimogrede - med drugo nosečnostjo g. diab. ni bilo in tudi sedaj je s sladkorjem vse ok). Meni poroda niso sprožili, so me pustili celo 3 dni čez rok, ko se je nekaj malega začelo. No, ker se ni nič odpiralo itd. so me priključili na umetne popadke. Res je, da bolj boli (lahko primerjam z drugim porodom, kjer sem imela svoje), a se da zdržat, če se potem normalno odpiraš itd. Lahko, da boš kmalu fertig. Jaz sem se v prvo dolgo matrala, sam to nima veze z g. diabetesom. Tko da, zgleda da imajo zdravniki po različnih bolnišnicah različna mnenja o tem g. diabetesu . Saj so mene strogo nadzorovali, sam poroda mi pa res niso sprožili. Tko da jaz mislim, da ne bo nič posebnega. Zrihtali te bodo (klistir, britje), predrli mehur in začeli z umetnimi popadki. Vendar pa tudi punce s samo umetnimi popadki lahko rodijo hitro.
|
|
|
|
RE: Gestacijski diabetes in sproženje poroda 9.11.2005 8:32:44
|
|
|
|
Aurora75
|
Tudi jaz sem imela gestacijski diabetes, bila na strogi dieti, vendar brez insulina. Poroda mi niso sprožili nič prej, bila sem celo 3 dni po roku. Odtekla mi je voda, popadke pa so mi dali umetne. Sicer sem bila v porodni cca. 5 ur, vendar spet ni bilo tako grozno. Mislim, da je dosti v glavi - kot se pač psihično pripraviš (no, vem da ne vedno ). Kakršnikoli bodo, jih boš pač predihala, ko boš pa imela svojo štručko v naročju , boš v trentutku vse pozabla!!!
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?