|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Gestacijska vreča
25.2.2009 18:23:31   
Alde
Po 7 dnevnem izostanku menzesa (zadnje mesečno perilo 19.01.09') sem naredila nosečniški test, ki je pozitiven. Danes (v 5. tednu) sem bila na UZ. Ginekolog je nosečnost potrdil, gestacijska vrečka je velikosti 1,1 mm, vendar plod še ni viden. "Potolažil" me je, da je izvid normalen in naj se ponovno oglasim na UZ čez 1 teden. Ker sem imela pred 9-imi leti slabo izkušnjo (prazna g. vrečka ... abrazija), se bojim, da se ne bi tokrat ta zgodba ponovila. Ima katera podobno izkušnjo?
Hvala za odgovor!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Gestacijska vreča
25.2.2009 18:35:12   
Goldy
Mislim, da je pri 5 tednih res prehitro, da bi se kaj videlo in da ima G prav. Kar pogumno in optimistično naprej. Drugi teden bo vse skupaj že večje in se bo lažje videlo. user posted image user posted image  

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Alde)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.2.2009 20:47:36   
tia12
Tudi 6. teden je kar mal zgodej...Jst sem bla na prvem pregledu pri 8 4/7 tednu in se je ze lepo videlo.

Tko da kar lepo mirno saj bo vse o.k.

Sploh nevem zakaj nekateri ginekologi tko zgodi naročajo in s tem ko se še nič ne vidi strašijo bodoče mamice.
Men osebno je to čist mim.

TAJ - 10.4.2009

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.2.2009 21:13:20   
BarbaraO
Meni se je žal nekaj podobnega zgodilo pred 3 meseci. Sicer sem bila prvič na pregledu okrog 6/7 tedna, se mi zdi, in se ni nič videlo (vrečka da, ostalo ne). Ravno tako me je prenaročila čez 14 dni, ampak je bil rezultat enak. Se pač zgodi. Ni rečeno, da bo pri tebi enako. Upaj do zadnjega, če pa ne bo v tej rundi, pa naslednjič. Jaz pravim, da je takšna 'izguba' še najlažje prebavljiva, ker praktično nisi izgubil nikogar (če ga sploh ni bilo). Je pa res, da se ti avtomatsko podrejo vsi načrti in pričakovanja, postaneš nestrpen in druge stvari te v tistem trenutku ne zanimajo. Hvala bogu vsaj pri abraziji nič ne veš. Jaz še vedno čakam, da tretjič zanosim. Mah, enkrat bo že...

Če imaš 3 sončke, dan ni nikoli oblačen :-)))

(odgovor članu Alde)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.2.2009 7:33:01   
5ra83
Jaz sem bila v 6. tednu na UZ in se še tudi nič ni videlo. Sem mogla čez 10 dni še enkrat it, se pravi v malo več kot 7. tednu pa se je že lepo videlo in je bil plod velik 0,91 cm. user posted image  Zdaj sem v 17. tednu in user posted image  prehiteva po rasti za 2 tedna, tako, da ne se sekirat. Sem se jaz tudi tistih 10 dni, pa sem na koncu ugotovila, da sem se sekirala čisto zastonj in tudi s tem škodila otroku.

Držim pesti in javi, ko boš vedela.

(odgovor članu BarbaraO)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.2.2009 12:08:29   
Taddy78
Sem ravno danes na Mami brala...punca je bila že v 8.tednu, vrečka prazna. Hoteli so jo dati na abrazijo, ampak ker naj bi njena G imela bolj stari UZ, se je odločila za samoplačniški UZ pri nekom drugem in je videla user posted image

Tako da ne obupat, še vedno pa mi ni jasno zakaj vas G tako hitro naročajo na prvi pregled. user posted image

(odgovor članu 5ra83)
Neposredna povezava do sporočila: 6
26.2.2009 15:44:00   
Alde
Hvala, punce! Ste me vsaj malo potolažile!user posted image  Držite pesti, da bo vse o.k.! Vam naslednji teden javim kako in kaj ... user posted image

(odgovor članu Taddy78)
Neposredna povezava do sporočila: 7
26.2.2009 16:47:30   
Vesny196
Ker imava podobno težavo se ti tudi jaz oglašam. Tudi mene je sestra naročila konec 6t (23.2.) in žal se je videla le gestacijska vrečka in rumenjakov mehurček. G je rekel, da je možno da je ovulacija nastopila kasneje kot sem jaz izračunala in me naročil čez 1 teden. In zdaj sem v tem tednu čakanja, ki je eno samo trpljenje in skrb.. da ne govorim o solzah, ki sem jih pretočila v ponedeljek - potem pa sem se odločila, da bom razmišljala pozitivno in počakala na ponedeljek..nimam pa nobenih izcedkov in upam da jih tudi ne bo.

Zato tudi ti misli na lepe stvari in na to, da user posted image  v tebi raste in ga boš kmalu zagledala na UZ.

Moje izkušnje do zdaj so žal slabe, saj sem imela 3 ss, potem operacijo pregrade, pa konizacijo (maternični vrat), in zdaj končno spet user posted image ... upam, da se bo tokrat izteklo lepo. Ker meni žal že vlak beži..

Srečno in čakam na dobre novice (pri obeh)!

(odgovor članu Alde)
Neposredna povezava do sporočila: 8
27.2.2009 12:30:50   
Taddy78
Bosta videli da bo vse vredu, samo ti vajina G bi bila pa tudi za preko kolena pa s šibo po riti, da vas tako po nepotrebnem strašijo...

(odgovor članu Vesny196)
Neposredna povezava do sporočila: 9
27.2.2009 17:34:34   
mancag
Jaz sem bila v 8. tednu na UZ in se je malo že videlo. Bilo je vse OK.
Rodila bom sep..

Držim pesti vse bo OK.user posted image

(odgovor članu Taddy78)
Neposredna povezava do sporočila: 10
4.3.2009 17:55:41   
Alde
Danes se je na UZ (6. teden) videla mala (3mm) velika "utripajoča" pikica. user posted image  Ginek me je za dokončno potrditev naročil na ponovni UZ pregled čez 1 teden. user posted image  Povedala sem mu, da imam rahle bolečine v spodnjem delu trebuha in malo rjavega izcedka, pa je rekel, da je to za ta čas normalno (samo krvav izcedek ne sme biti). A ima morda še katera podobno izkušnjo?

Vesny kako je z vama?

(odgovor članu mancag)
Neposredna povezava do sporočila: 11
4.3.2009 19:08:22   
Lenck
Vidim, da se to vprašanje vedno znova pojavlja... pa je čisto normalno, da se enim šele v osmem tednu vidi plodek, prej pa samo vrečka. Morda je napaka v prezgodnjih prvih pregledih, da smo potem vsi živčni, ker se še nič ne vidi, ampak to je normalno.
Tudi pri meni je bil tako, v šestem tednu še nič. In krvavitve, tako da polagam na srce vsem, ki jih skrbi zaradi tega - to ni nujno katastrofalno! Naša beba recimo kljub daljšim krvavitvam lepo raste, in usmerjajte misli v to, kako gre vse lahko ok, ne pa obratno. user posted image

(odgovor članu Alde)
Neposredna povezava do sporočila: 12
12.3.2009 14:15:23   
Bojana82
Evo tudi jaz prihajam iz prvega pregleda in tudi pri meni se vidi samo g. vrečka....sem pa v 6 tednu oz. začetek sedmega, še sama nevem točno.....ponovno imam pregled čez 12 dni, upam da se mi v teh 12-ih dneh nebo zmešalo od skrbiuser posted image

(odgovor članu Lenck)
Neposredna povezava do sporočila: 13
12.3.2009 14:51:27   
tejčit
pri meni se ni videli ne v šestem ne v sedmem tako da sm imela abrazijo pet tednov nazaj.Upam
da se bo pri tebi videlo.Veliko sreče

(odgovor članu Bojana82)
Neposredna povezava do sporočila: 14
20.3.2009 13:58:02   
Bojana82
No, pri meni se  v začetku sedmega tedna utrip plodka še ni videl, ko sem imela konec sedmega tedna pregled na urgentnem bloku, je bil utrip hvalabogu že prisoten in lepo viden.....user posted image  

(odgovor članu tejčit)
Neposredna povezava do sporočila: 15
20.3.2009 14:35:30   
baby blue
pri meni se v 6. tednu ploda tudi še ni videlo bila pa je vidna GV... k sem imela čez 4 tedne spet pregled je bilo lepo vidno vse in zaznani so bili tudi gibi 

(odgovor članu Bojana82)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?