Saša27
|
Zdravo! Da vas opozorim, Geodetska uprava si že kar nekaj časa dovoljuje, ko jim odgovarja, oz. ko imajo korist od tega, spremenijo tvojo zemljo (del zemlje) v javno dobro, pa spet nazaj v tvoje lastništvo, pa ko jim zopet odgovarja v javno dobro. Nam se je to že 2x zgodilo, pa smo ugotovili čisto po naključju. Gre namreč za kos zemlje, ki jo sedaj, brez našega dovoljenja uporabljajo za cesto. Nikoli nas ni nihče vprašal za dovoljenje, je bilo že to čudno, da so lahko dobili na sosrednih zemljiščih gradbeno dovoljenje brez dovoza . Naj še povem, da sva z možem to zemljo dobila pred dvemi leti, se pravi, je takrat bila zemlja vpisana na naju. No pred nekaj meseci sva hotela to prodati kot cesto, že kupca smo imeli, nakar ugotovimo, da ta parcela v naši katasterski občini sploh ne obstaja , pa začnemo mal brskat in ugotovimo, da so leta 99 spremenili v javno dobro, potem spremenili zopet na lastnika, nato pa v lanskem letu zopet v javno dobro. Ko so ugotovili, da smo mi začeli brskati kako in kaj, smo v treh dneh dobili odločbo, da je zemlja ponovno naša, ja v treh dneh odločbo, na katero po redni poti čakaš tudi do enega leta. No in kaj pravite na to? Jaz osebno sem razočarana nad Geodetsko, ki si niti pod razno ne bi smela tega dovoliti