Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Gen-I po nekaj mesecih... 27.6.2012 17:17:08
|
|
|
|
Jo@n
|
Imamo dvotarifno merjenje, smo zadovoljni. Pri poračunih ni pretresov.
|
|
|
|
RE: Gen-I po nekaj mesecih... 27.6.2012 17:41:59
|
|
|
|
čipka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jo@n Imamo dvotarifno merjenje, smo zadovoljni. Pri poračunih ni pretresov. enako tudi mi. Zelo zelo zadovoljni.
|
|
|
|
RE: Gen-I po nekaj mesecih... 27.6.2012 20:13:40
|
|
|
|
*pepelka*
|
Mi smo zadovoljni, no vsaj zaenkrat ni bilo nobenih težav. Poračuna nimamo, ker vsak mesec sproti sporočam odčitek in tako sproti plačujemo kolikor porabimo. Je pa kar nekaj manj, saj smo v hiši dve družini in smo prej pri elektru gledena na našo porabo dobili plačilo dodatka za velike porabnike, tu pa tega ni.
|
|
|
|
RE: Gen-I po nekaj mesecih... 28.6.2012 9:05:39
|
|
|
|
*alja*
|
Mis mo tudi zadovoljni. Do zdaj brez problema. Poročamo vsak mesec sproti in plačujemo dejansko porabo. Plačujemo pa 25 evrov manj mesečno kot prej.
|
|
RE: Gen-I po nekaj mesecih... 28.6.2012 9:37:32
|
|
|
|
caramel
|
IZVIRNO SPOROČILO: *pepelka* Mi smo zadovoljni, no vsaj zaenkrat ni bilo nobenih težav. Poračuna nimamo, ker vsak mesec sproti sporočam odčitek in tako sproti plačujemo kolikor porabimo. Je pa kar nekaj manj, saj smo v hiši dve družini in smo prej pri elektru gledena na našo porabo dobili plačilo dodatka za velike porabnike, tu pa tega ni. Pri nas je enako.
|
|
|
|
RE: Gen-I po nekaj mesecih... 28.6.2012 9:57:37
|
|
|
|
poli*
|
Kje naredite informativni izračun za primerjavo s trenutnim dobaviteljem?
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?