|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Gea1
9.6.2006 10:59:17   
pika74
Ojla fosilke in ostale bejbike,

a je katera kaj vidla Geo1?
Sem se ravno prejle spomnila nanjo. Pol sm šla pa mal brskat in sm vidla, da se je nazadnje oglasila na RR avgusta 2005user posted image . Takrat je pisala, da bo imela septembra eno operacijo (mogoče laparoskopijo al pa histeroskopijo). Pol pa ne duha ne sluha o njej?

A katera kaj ve o njej?

Mogoče tia, Anitka, Pia73, tinkamiška, in ostale fosilke?

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Gea1
9.6.2006 12:08:54   
Anonimen
Tud jaz se včasih spomnim nanjo,in res me zanima,kaj počne sedaj in če je že nosečka!Upam,da kdo kaj napiše...

(odgovor članu pika74)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
9.6.2006 12:16:20   
bambi
O, naša lepa Geica, tudi mene zanima kako je z njo... Sem že večkrat vprašala, pa ne duha ne sluha o njej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Upam, da se ima fajn in da se tudi ona kdaj spomni na nas... mogoče pa že nosi pod srčkom user posted image  in je v user posted image .

Kako pa je kaj s Klariso????? A katera kaj ve??? Kdaj ima PDP???

Imam tri sončke, mojega angelčka Leo in dve princeski, Gajo in Heidi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.6.2006 12:22:31   
Anonimen
Kaj pa če je ona tista, ki ji je partner pred kratkim umrl in je potem ugotovila, da je noseča? Saj veste, ona zgodba od zadnjič....

(odgovor članu bambi)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
9.6.2006 13:23:32   
Marina_
Jaz tudi pogrešam Geo,pa skye pa še enih par fosilk.
Upam da drugo leto nebom rabila bit spet fosilka in se bo takoj prijelouser posted image (čeprav mi je bilo s fosilkami prav lepo)

Bivša Frizerka :)

17.2.06 je na svet prijokala naša zlata punčka KARIN

Karin

Marina

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.6.2006 13:33:22   
Neža81
Helouuuuuu!

Še ena fosilka tu. Sem malo preletela ringarajo in vidla bambi, pa frizerko (sem kuj pomisla na šnelfukarce) in sem se mogla še malo jaz javit. Kak sta kaj? Že dolgo se nismo brale, vidle, ....

Ajde, javta se še kaj!

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.6.2006 13:37:37   
Marina_
oj Neža!Kako je z vama? Kaj novega?
Čuj pa ne moreš pozabit totih šnelfukarc ha user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Karin

Marina

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 7
9.6.2006 13:52:02   
Neža81
Eh, maja bi mogla dobit pošto iz konzilija, da nama določijo datum IVF in je nisva, ker se je čakalna doba podaljšala. Dr.Rejlič je reko, da naj pošto pričakujem čez 100 dni, torej septembra user posted image . Se ne jezim, ker sem zaenkrat to temo čistooooooooo odklopla, sploh ne premišljujem o tem in ti povrm, da mi čas fuuuuuuuul hitro mine. Res!

Pa ka ti misliš, da bom šnelfukarce dploh kdaj pozabla???!!! A-A user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 8
9.6.2006 13:56:50   
Marina_
user posted image user posted image Neža te podpiram pri tvoji odločitvi!
Aja ,kaj nisi rekla da prideš na kavico en krat???????????????????Veš Marina ne pozabi!user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Frizerka -- 9.6.2006 13:57:35 >

Karin

Marina

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 9
10.6.2006 9:33:06   
bambi
A niso bile ****šnelarce????? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neža tudi mi smo vredu, mala raste in je divja kot mali user posted image , verjetno po mami....

Bi bilo fajn, če bi kdaj spet kakšno srečanje organizirali... jaz sem takoj za, samo trenutno nimam časa, da bi sama kaj organizirala, prišla pa bi user posted image user posted image user posted image

Imam tri sončke, mojega angelčka Leo in dve princeski, Gajo in Heidi.

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 10
10.6.2006 22:16:36   
biba77
IZVIRNO SPOROČILO: Frizerka
user posted image user posted image Neža te podpiram pri tvoji odločitvi!
Aja ,kaj nisi rekla da prideš na kavico en krat???????????????????Veš Marina ne pozabi!user posted image user posted image user posted image

Kaj, ko bi vedve dale raje kak konkreten predlog, da se lahko se katera pridruzi?!? Saj nas je vec cvek, radovednih...user posted image user posted image user posted image

Kjer so bibe, bauci in miške doma...

http://biba77.moj-album.com/

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 11
11.6.2006 11:45:56   
tinkamiška
Hoj!

Jst se velikrat spomnim na Geo in vedno gledam, ko hodim po mestu, če jo bom kje zagledala, pa nič...

Parkrat sem že držala gsm v sokah, da bi ji poslala sms, pa si potem zmeraj premislila, da nebi bla vsiljiva...

Bom ji zdejle poslala, mogoče pa odgovori. Bom, napisala, da jo pogrešamo.

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 12
11.6.2006 23:07:33   
Nannn
ja Gea je pa res ena zelo simpaticna punca in mi je bilo ful lepo ko sem jo spoznala tudi v zivo....

tinkamiska a se ti je kaj javila?

LP Nannn

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 13
12.6.2006 8:40:30   
tia
Pozdrav,

jaz sem v petek ko ste spraševale kje je Gea1,takoj poslala sms ali do danes še nisem dobila odgovora ,tako da nevem ali ima novo št. oz. zalaj se ne oglasi.

Če se oglasi bom sporočila.

LP

Tia in velika user posted image  Leni

ni vse zlato kar se sveti.

12.08.2005 sem dobila največjo darilo princesko Leni

18.9.2008 sem pa dobila drugo največje darilo Maj-a

(odgovor članu Nannn)
Neposredna povezava do sporočila: 14
12.6.2006 10:03:26   
koala
Ja Neža, meni se tudi zdi, da so bila ****šnelerce, pa za srečanje sem definitivno ZZAAAAAAAA!!!!!!!!!!!

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu tia)
Neposredna povezava do sporočila: 15
12.6.2006 13:35:50   
Marina_
Kaj ve ste za kavico?Jaz tudi!!!! Kaj bi šlo,če se zmenimo za konec tedna?NO javite katera bi prišla pa se bomo zmenle za lokacijo!

< Sporočilo je popravil Frizerka -- 12.6.2006 13:36:11 >

Karin

Marina

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 16
12.6.2006 13:47:29   
alekseja
jaz se kavici nikoli ne odrečem, sploh če kaj novega vidim in izvem.................punce dajmo se zmenit, da rečemo zopet kako pametno.

Alekseja

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 17
12.6.2006 14:23:13   
koala
Mene pa ta vikend ni doma. Smrk, smrk.
No pa kdaj drugič, ve pa uživajte!!!

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu alekseja)
Neposredna povezava do sporočila: 18
12.6.2006 15:55:11   
tinkamiška
Ja, Gea se je javila.

Je napisala: "Vse lepo pozdravljam: Ampak na forumu mislim, da ne bom več sodelovala. Tako sem se odločila, ker enostavno ne čutim več potrebe in želje po tem. Je bilo pa lepo dokler je trajalo. Alja"

Jst jo razumem, se mi zdi, da je proti koncu pisala, da bi se rada odklopila, da nebi rada ves čas razmišljala ouser posted image in očitno ji je ratalouser posted image .

Kako je pa stanje pri njej po operaciji pa ne vem...

Koala, men se zdi da so ble ****šponarceuser posted image če se prav spomnim, a Neža?

No, če se boste dobile na pijački se lepo mejte, se bi pa tudi jst kdaj še pridružila, če bom dobrodošla in če mi bo zlaufalouser posted image

LP,
Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 19
14.6.2006 11:39:13   
Neža81
user posted image user posted image user posted image Jaooooooooooooooooooooooooo, jaooooooooooooooooooo ......
****šponarceuser posted image ....****šnelerceuser posted image ...., da pomislim kaj še enkrat kak je blo user posted image user posted image user posted image ....... neeeeeeee neeeeeeeeee .... nič od tega.... ŠNELFUKARCE so bleuser posted image user posted image user posted image ! Takega izraza jaz ne pozabimuser posted image user posted image user posted image !

Res bi se lahko za kak kopl of kofe user posted image (piši kao što govoriš) zmenle!

Lp

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?