|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Gdaj na pregled
11.9.2006 11:32:07   
Anonimen
Prijateljica je imela zadnjo user posted image  5 avgusta. Cikluce ima dolge cca 33 dni.
Clear blue ji je v petek pokazal močen +.
Glede na plpdne dneve ki naj bi bili med 21.08-26.08.06, jo zanima gdaj naj gre na prvi pregled da nebi bilo prehitro.
Kake so vaše izkušnje?

Hvala za odgovor.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Gdaj na pregled
11.9.2006 11:38:40   
Mina1
Naj pokliče G, ker itak bo malo čakala za prvi pregled. Ponavadi te naročijo na prvi pregled tam 8-9 teden nosečnosti, toliko, da se na UZju da "razbrati" ali si noseč in tako.

I don't care what they say, I just wanna live my life

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.9.2006 11:40:31   
Anonimen
Mina 1 hvala za odgovor, me pa zanima še to kako, oz. od gdaj se računajo tedni nosečnosti. Naprimer v tem primeru, gdaj bo 8-9 teden?

(odgovor članu Mina1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
11.9.2006 11:43:48   
Mina1
Šteješ prvi dan zadnje menstruacije.

Itak pa potem med samo nosečnostjo lahko pride do zamika navzdol ali navzgor, v kolikor gre za "zgodnjo" ali kasnejšo" zanositev. Se lahko zgodi, da je pikica recimo mlajša, kot so sprva mislili in ti prestavijo prvotni datum poroda, če me razumeš.

Tako je bilo pri meni pri obeh. Pri prvem sem imela recimo 3 roke poroda v razponu celega meseca...

I don't care what they say, I just wanna live my life

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.9.2006 11:56:31   
Naja31
Napiše se kdaj in ne gdaj user posted image

(odgovor članu Mina1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.9.2006 11:58:11   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Naja31

Napiše se kdaj in ne gdaj user posted image

user posted image

(odgovor članu Naja31)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
11.9.2006 12:22:07   
Saša27
Pravijo da po 6 tednih se vidi na UZ, pa čestitke na user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Saša27 -- 11.9.2006 12:28:05 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
11.9.2006 12:26:48   
Anonimen
Še mene nekaj zanima!
Veliko sem že brala o tem, da punce kljub KT zanosijo. Sestra je nekje v sredini jemanja KT, dvakrat po dva dni imela rahel izscedek. Pravi, da je nič ne boli ali špika, kar bi kazalo na kakšno vnetje. Ko pa je nehala z KT pa ni dobila menstruacije. Naredila je test, pokazal je -, sedaj pa ne ve, ali lahko nadaljuje z novim ciklusom KT? Ali je kakšna možnost, da kljub negativnim testom na nosečnost dejansko je noseča?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
11.9.2006 13:38:26   
pot
1. vprašanje: naj pokliče G, pove, da je zanosila, potem ji bodo že tam povedali kdaj naj pride na 1. pregled, kdaj in kje naj se naroči za nuhalno svetlino, če želi...

2. vprašanje: najverjetneje se šele navaja na tabletke. Domnevam, da jih je pred kratkim začela jemati. Najbolje je, da opiše situacijo G in se po potrebi naroči. Mogoče ji pa tabletke, ki jih zdaj jemlje ne ustrezajo - so premočne. Nevem.  Če je test negativen sta samo dve možnosti: prva je ta, da še ima premalo nosečniškega hormona, druga pa ta, da seveda ni noseča. Naj se posvetuje s svojim G.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
11.9.2006 13:53:27   
Anonimen
Tabletke jemlje že dve leti in pol, pa enake, tako, da mislim, da se jih je že navadila.
Jaz potihem upam, da je noseča in bom prvič tetauser posted image

(odgovor članu pot)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
11.9.2006 13:56:42   
pot
Če je kdaj pozabila vzeti tabletko, potem je možno, da je zanosila in da še ni dovolj hormona. Pred jih začne spet jemati naj nujno gre h G, da ne bo kaj narobe.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.