Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Gazanija-ali katera pozna?? 24.4.2008 17:03:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Nekaj lahko prebereš tu: http://baza.svarog.org/agronomija/gazania.php Bom pa mamo vprašala danes, ima milijon rožic, čist možno, da je tudi ta vmes, če mogoče kaj ve.
|
|
|
|
RE: Gazanija-ali katera pozna?? 24.4.2008 18:07:44
|
|
|
|
gala
|
Nezahtevne so, samo veliko sonca jim daj, pa bodo srečne. Veliko veselja ti želim!
|
|
|
|
RE: Gazanija-ali katera pozna?? 24.4.2008 21:33:11
|
|
|
|
fusia
|
Hvala, bom verjetno kar kupila Zdaj sem videla, da so različnih barv, jaz sem videla take živo oranžne, res divja barva, zato so mi tako padle v oči, ker oranžnih rož tudi ni veliko.
|
|
|
|
RE: Gazanija-ali katera pozna?? 26.4.2008 19:30:42
|
|
|
|
*lenc@*
|
Res so lepe, si še mene navdušla.
|
|
RE: Gazanija-ali katera pozna?? 29.4.2008 13:28:50
|
|
|
|
Gina
|
Jaz sem jih lani večinoma vse populila ven, ker sem mislila, da je plevel. Bile so v zemlji še od prejšnjih lastnikov hiše. K sreči jih je par ostalo in so čudovito cvetele. Na vrtu, ne v loncih. Letos so že spet ven prišle, se jih veselim, nisem vedela, da so trajnice.
|
|
|
|
RE: Gazanija-ali katera pozna?? 29.4.2008 15:14:12
|
|
|
|
gojska
|
IZVIRNO SPOROČILO: Gina Jaz sem jih lani večinoma vse populila ven, ker sem mislila, da je plevel. Bile so v zemlji še od prejšnjih lastnikov hiše. K sreči jih je par ostalo in so čudovito cvetele. Na vrtu, ne v loncih. Letos so že spet ven prišle, se jih veselim, nisem vedela, da so trajnice. dej še kam mal gnoja vrž, bog ve kaj ti bo še prikukalo tko sem jest mela enkrat en vrt, sama presenečenja
|
|
|
|
RE: Gazanija-ali katera pozna?? 29.4.2008 16:12:16
|
|
|
|
Gina
|
Ha, ha, a veš da je res....letos sem pogruntala, da sem lani tudi vse orlice zamenjala za plevel, pa polovico pijavčnic, ki so tako lepe, pa hvala bogu jih je ogromno. Edino šmarnice sem pustila na miru, pa primule, pa narcise, pa irise, ker tiste že težko zamenjaš s čim drugim.
|
|
|
|
RE: Gazanija-ali katera pozna?? 29.4.2008 19:36:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Fusia, a veš, da si tudi mene premamila . Danes sem se šetala po merkurju, zagledam te gazanije in so že 4 v vrtu .
|
|
|
|
RE: Gazanija-ali katera pozna?? 5.5.2008 20:49:06
|
|
|
|
fusia
|
Gina, ali si prepričana, da so trajnice Sem posadila in so res lepe. Malo je pa res škoda, da se cvetovi zaprejo ob dežju in v mraku.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?