Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Gay je zbolel za AIDS-om... 2.9.2006 17:39:26
|
|
|
|
Anonimen
|
> Nek bogat gej je zvedel, da boleha za AIDS-om in takoj je začel iskati > zdravilo po celem svetu, vendar ga ni nasel. Na koncu je slisal, da je > nekje v Tibetu nak menih, ki zdravi vse bolezni. Odsel je k njemu in menih > ga vprasa: > "Kaj je narobe, sinko?" > "Imam AIDS." > "Kaj je to AIDS?" > "To je bolezen, za katero zbolimo pedri." > "Kaj pa je to peder?" > "Ves, mi pedri se radi jeebemo v rit, pa se tako okuzimo." > "Aha, vem kaj rabis," reče menih in mu da neko zel ter razlozi, kako naj > jo > uporablja. > Nas gej je zelo vesel, meniha bogato obdari in odhiti domov. Doma takoj > sproba zel, a ta ga takoj nazene na WC incel teden prezivi na skoljki. Ko > si malo opomore, gre k menihu in ga > nadere: > "Kaj si mi to dal!?!" se dere gej, > "Zakaj to sprasujes?" reče menih, > "Das mi zel, ki naj bi delovala kot zdravilo za AIDS, jaz pa 1 teden samo > serjem!" > "Sinko, to je zato, da vidis čemu rit v resnici sluzi."
|
|
|
|
RE: Gay je zbolel za AIDS-om... 2.9.2006 18:03:30
|
|
|
|
klepetka
|
|
RE: Gay je zbolel za AIDS-om... 2.9.2006 19:24:05
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: Gay je zbolel za AIDS-om... 2.9.2006 23:16:09
|
|
|
|
lu155
|
|
|
RE: Gay je zbolel za AIDS-om... 3.9.2006 13:57:50
|
|
|
|
noe
|
|
|
|
|
RE: Gay je zbolel za AIDS-om... 3.9.2006 14:44:47
|
|
|
|
KIRA
|
|
|
|
|
RE: Gay je zbolel za AIDS-om... 3.9.2006 16:32:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Hmmmm, na tem forumu pa se širi rasna nestrpnost, ksenofobija, naperjenost proti istospolno usmerjenim in proti vsem, ki drugače mislijo od najbolj vneto sodelujočih.
|
|
|
|
RE: Gay je zbolel za AIDS-om... 3.9.2006 17:07:36
|
|
|
|
Maleal
|
|
|
RE: Gay je zbolel za AIDS-om... 4.9.2006 10:08:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj češ, so tudi taki na svetu, ki nimajo smisla za humor. Ampak da niti tako simpl vica na zastopijo, da je to samo vic, pa je vseen višek.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.9.2006 10:12:17
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?