Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: can Hvala vsem za odgovore. Malo sem brskala po netu za prenočišča in sem nekaj primernega našla v Desenzano del Garda, zgleda prijetno mestece, pozna kdo? Malo ste me prestrašili s to gužvo, tko, da sedaj res razmišljam, če bi sploh šli takrat, a kaj ko so takrat šolske počitnice... Ali je gužva tudina dneve med prazniki, recimo na torek 28.4, ali 29.4.? Hvala še enkrat. Lp, Ja poznam, ker smo tam prživeli 4 dni. Bivali smo v stanovanju prijateljev, ki so nam ga odstopili za počitnike dni. Je lepo malo obalno mestece, celo plažami smobili zadovoljni. V zabaviščni park z dvoletnim otrokom, ti svetujem je še malce prezgodaj, ker on ne bo imel nič od tega. Ne vem koliko vas gre, vendar, če boste oteli obiskati atrakcije, se bo moal veno kdo od vas žrtvovati in ostati z otrokom, medtem ko bo drugi šel na atrakcjo. Sicer je čisto na začetku en del namenjen za otroke, pa vendar ni to to. Gužva pa je in to gromozanska, posebej med vikendi in prazniki. Glede bivanja pa tako, pozanimajte se tudi za bungalove ne smo hotele, i so draga nastanitev. Kaj pa je tok slabo, če si v bungalovu in greš pojest v kakšno gostilno. Ja, poiščite si domače gostilne tam kamor zahajo domačini, zagotovo je ceneje. In še nekaj zanimivega, če bo čas vam svetujem, da se vkrcate na njihove vodne avtobuse in si ogledate vsa mesteca, ki so ob obali jezera, ne bo vam žal, ker so res čudovita in je kaj za videti posebej v majskem času. Jezero je eno od največjih jezer v Evropi. Če pa bi bilo vroče je pa še tu vodni park, pa safari pa muvilend. Verona je lepa, posebej stari del, sam kaj ko je tako kaotična.
|