Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Gardaland in Aqualand-lastna režija 19.6.2009 9:16:34
|
|
|
|
Nika v službi
|
Ja, seveda, lastna režija je super, saj si pač po svoje organiziraš svoj čas, celotno logistiko... V Gardalandu sem bila že večkrat, do tja je dobrih 350 km, torej nimaš 4 ure kaj delat. Govorim iz Ljubljane in brez daljših postankov. Ker pa imaš verjetno otročička, potem računaj pač nekaj več časa za večkratne postanke. Splača se iti zelo zgodaj, da otrok spi v avtu, potem boš lahko res hitro na cilju. S kampi nimam izkušenj, nisem tak tip, mi gremo ponavadi v hotel ali apartma, tukaj ti bo že kakšna druga primerno svetovala. Vse ostale podatke o cenah ipd. pa si poglej na netu: www.gardaland.it in www.canevaworld.it.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Čigave so stopinje v snegu?Prepoznavanje stopinj v snegu je zanimiva in poučna igra, o stopinjah se lahko pogovarjamo kar na sprehodu.
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?