|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ganjenost na poroki
24.6.2005 11:18:23   
Mijavček
Živjo,

Eno vprašanje v zvezi s poroko; čez 3 tedne je najin dan D in danes so me sodelavke in sodelavci tako presenetli, ker so mi zaradi dopustov danes, ko smo še vsi na kupu že dali darilo in eno takoooo lepooo pesmico.:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
Bila sem tako ganjena :((, da sem njaprej spustila eno solzico, potem, pa se mi je kar v glavi malo zavrtelo.:zmeden:

In sem se začela spraševati... če sem že zdaj bila čist v razsulu od čustev, ganjenosti...kaj bo pa potem šele na poroki... a bom kar skup zlezla? :zmeden:

Zdaj me pa zanima, če kakšna ve, a je katera nevesta že imela take nevšečnosti, in kaj se lahko proti temu naredi preventivno?

mal sem se ustrašla:zmeden2:

Lp Mijavček:muca:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Ganjenost na poroki
24.6.2005 11:23:21   
Anonimen
Najlepša je nevesta, ki jo izdajo čustva!

Skoraj vsak teden jih gledam s kora in povem ti, da včasih še sama kašno solzo spustim. Na svoji poroki sem se smejala in jokala vse obenem.

(odgovor članu Mijavček)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Ganjenost na poroki
24.6.2005 11:24:26   
Mijavček
Ah sej za jokanje se sploh ne sekiram, ampak če bi v nezavest padla, pa ne bi blo lih fajn :zmeden:

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Ganjenost na poroki
24.6.2005 11:24:59   
Tinna
Pri meni pa je do zadnjega dne blo vse ok. Na dan poroke, ko me je moj :love: prišel iskat pa so me preplavila čustva in nisem mogla it vn s hiše tako sem bla objokana...pa ravno make up in vse pošlihtano. Pol sem pa eno tableto vzela, da sem se malček pomirila in potem smo žurali cel dan in celo noč.Bilo je res nepozabno in neponovljivo.:bravo::bravo::bravo::love::love:

Uživaj in prepusti se čustvom. :love::love:

Želim ti, da bi se vse izteklo po tvojem scenariju in VELIKO VELIKO SREČE!:rozica::rozica:

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Ganjenost na poroki
24.6.2005 11:31:42   
Anonimen
Ojej, v nezavest pa valjda ne boš padla no :)-

(odgovor članu Mijavček)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   Ganjenost na poroki
24.6.2005 11:31:49   
kepica
Mene je tudi to najbolj skrbelo. Že ob misli na to,kako me bo moj :love: prišel iskat pred vrata,sem dobila solze v oči. Celo jutro sem se psihično pripravljala,da ne bi preveč :(( zaradi makeupa. In mi je mami predlagala persen in sem dva zjutraj vzela in ne boš verjela,da nisem spustila niti solzice,še trema je izginila.In sem bla cel dan ko rožica.Poskusi.Saj nič ne škoduje.

Vama pa želim lep in nepozaben poročni dan in veliko sreče in razumevanja na skupni poti.Uživajta:rozica:

lp
kepica

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Ganjenost na poroki
24.6.2005 11:32:57   
Anonimen
Ja pa niste ble pol neprištevne na poroki? A spomnite se kej poročnih zaobljub?? :)-

(odgovor članu Mijavček)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   Ganjenost na poroki
24.6.2005 11:37:10   
Mijavček
Ej, punce hvala za nasvete in lepe želje,

da bom jokala ko dež že zdaj vem, ker mam solze že od nekdaj vedno blizu, ampak to, da se mi je v glavi začel vrtet,.... to se mi pa ni še nikol zgodilo...

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Ganjenost na poroki
24.6.2005 11:41:48   
Anonimen
Jest sem bila na poroki total zadeta od hormonov sreče, sam smejala sem se, pa ne glede na to kaj se je dogajalo in dogajalo se je full. Recimo (kot sem že enkrat napisala):

1.se mi je strgala poročna obleka
2.so šli čevlji v cugrunt
3.smo imeli 10min dežja poroko pa zuni
4.sem se s teranovim likerjem polila po beli poročni obleki
5.mi je sršen padel med joške in šel pr nogah ven - hvalabogu za ne preveč dolgo obleko
6.zmanjkalo filma pri kaseti - za obe kameri
7.se je skisal bograč
8.zmanjkalo laškega - pol pili union
9.me je tip od prjatlce pr plesu tolk pohodu, da mi je noht dvignu - naslednji dan so mi ga pulili dol s prsta
10.moj je plesal striptis - 100kilski tip ne preveč atletske postave - pred svojo frišnopridoblejno taščo
11.se napila teranovega likerja
12.mela mačka

No skup pa vseeno nisem padla, čeprav sem bla blizu tega k so mi v nedeljo noht dol pulili.

Jest pravim, da se zjutri prepričaj, da je to to in to bo to...če veš kaj sem mislila povedat:zmeden:

(odgovor članu Mijavček)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   Ganjenost na poroki
24.6.2005 11:44:40   
Tinna
Ja meta. poročnih zaobljub se spomnim in se jih skušam držat.:bravo: Sem pa nekaj časa kar debelo pogledala kdo je ta, ki stoji zraven mene tako sem bla omamljena...:)-:)-:)-
Ma ne sej en persenček me je samo malček pomiril saj v bistvu se odločiš, da boš celo življenje živel z :love: že prej kot na poročni dan. :bravo::bravo:

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Ganjenost na poroki
24.6.2005 11:50:47   
corfu
mene je bil pa sam smeh, so rekli če ne bi imela ušes bi imela usta okol in okol, zanimivo, je pa moj jokal, na civilni...pol sm mu pa rekla, prosim te nehaj saj bodo mislili, da jokaš, ker sem te prisilila v poroka(joke)

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Ganjenost na poroki
24.6.2005 12:28:39   
Anonimen
Men je šla pa na živce moja priča, ker ji je blo očitno grozno odveč, da sem jest skoz šmrkala. In mi je skoz stisnjene zobe ves čas sikala: Ma nehej! Nehej! Ne boš spet jokala!" :hudicek:
Ji bom vse vrnila, ko bova zamenjali mesti :)-

(odgovor članu Mijavček)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   Ganjenost na poroki
24.6.2005 12:41:05   
Anonimen
Jaz sem bila pa tako srečna, sem se samo smejala, kot da bi nevem koliko travce skadila:)-:)-:)-:)- Edino, ko me je mami zagledala v obleki, pa me objela in začela, joj, kako si lepa, naša punca je pa zrasla, sedaj pa ne boš nič več moja,... sva se obe začeli jokat. Je bilo lepo.:rozica::rozica::rozica:
Še ena rožica za mojo mami: :rozica:

(odgovor članu Mijavček)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?