|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   G v Ljubljani
18.7.2007 18:05:36   
Soncek2105
Pozdravljene!

Prosim za nasvet in sicer potrebujem G v LJ. Ker sem iz Idrije in živim v LJ bi bilo bolj smiselno imeti tudi G v LJ. Katerega mi lahko svetujete, lahko je tudi moški.

Hvala!!!user posted image

lp soncek2105
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: G v Ljubljani
18.7.2007 21:47:21   
murkica
Ja ne vem, jaz imam dr. Pinter(ženska) in sicer kar na Ginekološki kliniki zraven porodnišnice. Sicer je ob teh dvoletnih pregledih,se pravi ko ti vzamejo bris in pregledajo, če je vse v redu,  trebaplačati nekje starih 4000sit, ampak sem zelo zadovoljna. Sicer je res, da nje velikokrat ni, ker je na kakšnih seminarjih, operacijah, porodih in podbno ampak tudi tisti, ki so na mesto nje, so bili super.

Tako, da  po mojem kateregakoli iz Ginekološke klinike in ne moreš zgrešiti, saj jaz še nisem slišala nobenih pripomb.

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu Soncek2105)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.7.2007 23:01:16   
upajoča
Jaz hodim k dr.Tataloviču ki ima ordinacijo na Viču ,je zelo prijazen in tudi sestra ima pa na koncesijo,vendar mi ni bilo treba nikoli kaj doplačati je pa na Tibilisijski nasproti Spara lp upajoča

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.7.2007 9:53:45   
Soncek2105
Oj!
Hvala obema za odgovor. Bom šla najprej kar na Ginekološko vprašat, če še jemljejo nove članice. user posted image  Ginekološka mi je blizu. Ma sej je s temi G kar malo kriza. Moj sedanji kar strelja ene take čudne ven, da sem rekla da tega mi pa res ni treba več poslušat.

Upam da bom zamenjala G še pred zanositvijo. user posted image

papa

(odgovor članu upajoča)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.7.2007 10:11:39   
darja75
tudi jaz imam dr. tataloviča na viču. prednost privat g s koncesijo: na vrsti si takrat kot si naročen (mogoče 10 minut čakanja), izkušnja na ginekološki kliniki - 10 žensk naročenih za isto uro (izračunaj koliko minut - ur čakanja)

kar osem nas je

Neposredna povezava do sporočila: 5
19.7.2007 11:13:58   
Srčekgirll
Jst mam tud Tataloviča in morem ga res pohvaltuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , kul G in res največ čakaš 10-15 min drgač si pa tkoj na vrsti.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu darja75)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.7.2007 11:43:37   
Soncek2105
Ahoj!

Ravnokar sem klicala v ordinacijo dr. Tataloviča in oglasila se je zelo zelo prijazna sestra. user posted image  Žal bodo nove paciente sprejemali šele proti koncu leta. Poklicati jo moram v začetku oktobra in šele potem mi bo lahko kaj več povedala. Drugače je pa čakalna vrsta kar dva meseca. user posted image  Joj, to se mi zdi pa kar veliko. Če bomo imeli srečo in bom takrat že user posted image  ne vem če se bom vozila v Idrijo k G.  Ali ima ktera izkušnjo, da je G zamenjala med nosečnostjo?

Drage moje, želim vam veliko obtimizma, da bomo lahko čim prej imele svoje pikice user posted image

papa in lep dan še naprej

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 7
19.7.2007 13:35:52   
murkica
Moja kolegica je sedaj noseča in je zamenjala giinekologinjo, po 2, mesecih, ker z njo nekaj ni bila zadovoljna. Ni imela nobenih težav, tako da mislim, da jih tudi ti nebi smela imeti. user posted image

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?