Nasy
|
Jaz sem pri Strahovi in je res vedno gužva, že doklicat je ful težko. Samo to, da si ne vzame časa, to pa težko verjamem. Mene je vedno dobro pregledala, meni je fajn zdravnica, reče, kar misli. Mi je enkrat kr rekla, probajte kaj shujšat! Ko sem prišla od ene druge, me je dobro pregledala, na drugem pregledu je takoj odkrila pregrado. Za primerjavo, prejšnja G je bila živo nasprotje tej, ko sem prišla noter je pozdravila in bolj iz navade rekla, kako ste..ampak te niti pogledala ni, buljila je v računalnik, vmes imela še kak telefon od doma ali od kolegice..to zame ni profesionalen odnos, mi je prav žal. In za pregrado, ki so jo sumili na urgenci, je prejšnja zamahnila z roko in rekla tko, zaničljivo, da ona je ne vidi.. Meni je Strahova fajn, je res, ima gužvo, kar po moje ravno ne pomeni, da je slaba?! Sicer je pa to odvisno čisto od vsake posameznice, kako ti je všeč. Dobro izberi!