|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   G ni rekla nič
7.2.2006 15:59:44   
sara2
Punce, pozdrav.
Kot veste sem bila včeraj pri G, ki pa je rekla, da trenutno ona še ne more vedeti, če se user posted image ali ne, ker je še prezgodaj. Pravi, da tudi vgnezditve še ne more videti, ker je, če je, še  vse skupaj na začetku in premajhno. Tako, da moram počakat lepo do 9. ali 10. 2 in potem bomo vidle. Rekla pa je tudi, da ima vsaka ženska od ovulacije pa vse do začetka M znake nosečnosti (boleče prsi, špikanje), ker se baje telo pripravlja na zanositev. Edini prvi in zanesljivi znak zgodnje nosečnosti je baje samo M. Tako, da nam želim vsem dosti sreče, da je ta mesec in še nekaj prihodnjih ne bo.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: G ni rekla nič
7.2.2006 16:07:05   
Anonimen
Ja čaki mal, kaj te ni dal na urinsko preiskavo???Škoda ne, bi vsaj vedela za 100% al si al nisi user posted image ....držim pestke zate....
Nati

(odgovor članu sara2)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
7.2.2006 16:22:15   
sara2
Ne ni me dala na urinsko preiskavo, ker parvi, da samo moji občutki niso dovolj. user posted image
Sedaj sem  pa razočarana in jezna na cel svet, tako, da me imajo že vsi dovolj. Skregala sva se tudi z dragim, za katerega pa trenutno na vem niti kje je, ker se je oblekel in šel. Moški pač, ko zagusti je najlažje oditi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.2.2006 16:37:17   
tehnofil
Moški so narejeni, da ukrepajo. Da stvari rešujejo. O problemu se pogovarjajo samo toliko, da ga dovolj spoznajo. Nato nastopi faza reševanja problema.

V tem primeru pa je nemočen. Ne more pomagati. Nekje v sebi čuti potrebo, da stvar reši vendar je ne more. Ne razume, da se pogovarjaš z njim o težavi zato, da daš iz sebe. Da stisko ali negotovost deliš in v pogovoru razmišljaš.

Moški vedno posluša z namenom da pomaga. Medtem ko posluša, že išče rešitev problema. In vsakič ko mu govoriš, vsakič je postavljen v nekaj, kjer je brez moči in misli, da mu na nek način sporočaš zato, da bi ukrepal.

Predlagam ti, da mu vedno v bodoče pred pogovorom poveš svoj namen. Drugače bo vedno konflikt saj čuti pritisk. In ker tudi čuti nemoč, odreagira nazaj.

Tudi v drugih stvareh je tako. Ti mu govoriš o neki težavi, da lažje razmisliš. On ti takoj daje svojo rešitev, ker ne ve, da je ne iščeš. Nato narediš po svoje in s tem prizadeneš njegov trud k reševanju problema. Več kot je tega, več je konfliktov in vedno bolj postane kot NAČRTNO zanemarjanje njegovih nasvetov. To pa ne pripelje v nič dobrega.

Sedaj veš.
l.p.

(odgovor članu sara2)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.2.2006 16:41:53   
Anonimen
user posted image kako si dobro to povedala....

(odgovor članu tehnofil)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
7.2.2006 16:54:58   
Monika79
Draga Sara, ne biti jezna, saj še je vedno upanje, samo škoda, da ti ni naredila urinskega testa, mogoče bi se tam že kaj videlo user posted image  najboljše, da počakaš do dneva ko bi mogla dobiti user posted image  in tedaj narediš test, takrat pa nam boš lahko oznanila veselo novico user posted image user posted image user posted image

zate za srečo user posted image user posted image

lp Moni user posted image

16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji.

Preden je bila spočeta - sva si jo želela,
še preden je bila rojena - sva jo ljubila,
in komaj se je rodila - bi zanjo umrla.
TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.2.2006 17:44:28   
Naja30
Tehnofil, bravo! user posted image  Si prebrala knjigo Ženske so z venere, moški so z marsa?

Sara, pa res čudno, da te ni dal G na  testiranje, saj to vedno naredi.user posted image

Drugače pa se ne sekiraj zarad njega, ker tako veš, da te ima rad, samo nemočen je, ker ne more pomagat. user posted image

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 7
7.2.2006 17:45:18   
gaya
Sara, ne bom dolgovezila kajti verjetno se je še čisto vsaka na tem forumu spopada s takimi in drugačnimi težavami, sploh, ko ne čakamo user posted image ,...... In vem, da vsak znak, ki je samo za las od odstopanja normalnega jemljemo kot znak user posted image , tako pač je, ko pričakuješ in si želiš,.... vem, ker sem bila do nedavnega sama popolnoma na istem,...
Pa ne bom tukaj pisala romanov, če hočeš pogovor, se mi lahko javiš na privat,...
Pa prv tako ima moj mož take in drugačne reakcije na vse, kajti tako kot pravi moja predhodnica, moški hočejo težave rešiti, v naših primerih opažanja svojega telesa pa nas samo user posted image  opazujejo,....
Pa tako kot vedno vedno pravim jaz, dokler ne pride user posted image  še vedno lahko upaš,....
In vse na tem forumu s tabo,....

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu sara2)
Neposredna povezava do sporočila: 8
7.2.2006 17:55:48   
Skorpija
Mensezdi da je tehnofil moški user posted image  Tako, da je opis iz prve roke...

Kdor si upa, za trenutek izgubi tla pod nogami. Kdor si ne upa, izgubi življenje!

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 9
8.2.2006 8:21:52   
sara2
Hvala za vse vzpodbudne besede, ker je včasih res težko in je resnično lepo, da nisem sama v tej situaciji. A včeraj je resnično bilo vse narobe, ker sem tudi v službi imela težek dan in nato pridem domov pa tudi doma ni bilo vse O.K. No danes je malo boljše in čakam ter upam, da ne bo te nezaželjene user posted image M. Strah me pa je, ker po še vedno malo krvavim, ker je G naredila PAP - COLP test. Sicer je rekla, da to ni nič nenavadnega pa vendar, ni mi vseeno.

Lp in lep dan

(odgovor članu Skorpija)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.