|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   G mi je ugotovila
23.10.2006 13:27:04   
Anonimen
, da imam cisto na enem izmed jajčnikov. sumi na endiometrozo (???-ne vem če je čist točno tako).. čez 2 meseca imam kontrolo, da bo videla, če se je cista povečala. Me pa skos špika v jajčniku, M mi pa zamuja že ene 14 dni..

malo sem že uporabila brskalnik in prebrala nekaj stvari, sam vseeno me še zanimajo vaše izkušnje.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: G mi je ugotovila
23.10.2006 13:34:04   
teri
Si lahko dava roko. Meni je g na 1.pregledu po ss(3t) ugotovila,da mam majhno cisto na desnem jajčniku. Dala mi je KT,ki jih moram jemat 2meseca.Pravi,da če je cista vodna bi mogla počit prej s KT.Naročila me je na UZ 15.11. da pogleda,če ciste ni več.Če je še vedno prisotna,pomeni da je mesna in bo potrebno verjetno na odstranitev.Tako da več ti bom vedla povedat 15.11.ko mam pregled.Rekla pa je da je verjetno vodna,ker jo baje vsaka dobi med user posted image in bi po ss al porodu mogla počit.Meni pa ni in sem po ss kar močno krvavela.Tako da upam da je ni več in da bom na pregledu dobila lepo novico in sicer da lahko delamo ponovno nauser posted image !

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.10.2006 13:44:27   
soncece24
Ojej, biba, upam, da bo vseeno vse ok. Držim pesti, da se reši čim boljše. A si šla h G, ker ti je zamujala, potem pa ti je to ugotovila? Kriza, no. Jaz sem tudi bila pred enim tednom, pa mi je na srečo rekel, da je vse OK. Upam, da bo tudi pri tebi čim prej tako - do takrat pa ti pošiljam en velik user posted image

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu teri)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.10.2006 14:04:46   
Anonimen
A si šla h G, ker ti je zamujala, potem pa ti je to ugotovila?

ja, šla sem zato, ker mi M zamuja že 14 dni, test je negativen, prsi občutljive, skos me špika v jajčnikih..user posted image  in je naredila UZ in mi tole povedala.. nekje decembra grem nazaj, če se bo povečala je potrebna operacija, drugače pa ne.. sem pa brala na RR, da se cista poveča če je napolnjena s krvjo, drugače pa sama izgine..

mal me je strah zaradi tiste endiometrioze, ki jo je omenila..user posted image

(odgovor članu soncece24)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
23.10.2006 14:12:22   
soncece24
A ni decembra mal pozno? Če maš cisto? Kaj pa če M ne bo? Ti bo dala kake tablete za pospeševanje? 

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.10.2006 14:24:48   
teri
Ne,ni prepozno.Očitno je še premajhna da bi lahko določili.Meni je tudi rekla da pridem na UZ po 2user posted image .Prej ne morejo nič videt.Samo meni je dala KT,ker pravi da pospešijo pok ciste.Ma če je vodna bi mogla že pri 1.user posted image počit.Čudno pa ker še nimašuser posted image da ti ni dala tablet za pospešitev user posted image .Ker edino na ta način ti cista lahko poči.Vsak g ima svoje metode,nimaš kaj!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.10.2006 14:59:12   
Anonimen
Čudno pa ker še nimaš da ti ni dala tablet za pospešitev .

mi je dala primolut-nor, ker mi M tok zamuja.. zdej jo nej bi v 10 dneh dobila.. KT sem pa ravno dva meseca nazaj nehala jemat.

(odgovor članu teri)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
23.10.2006 15:20:36   
soncece24
No, potem pa naj user posted image čim prej pride, pa v nove user posted image - pa da se čimprej prime. Za endometriozo sem brala pri pušenjaku, da je najboljše zdravilo nosečnost ali pa KT - ker takrat jajčniki "spijo" in se ciste ne delajo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?