|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   G dr. Cvitan Celje
4.4.2008 8:54:13   
Anonimen
Pozdravljene!

Mene pa zanima ali obiskuje katera dr. Cvitana v Celju in kakšne izkušnje z vodenjem nosečnosti imate pri njem? Ali "dovoli" prisotnost partnerja ali ni preveč zadovoljen? Bila sem že pri njem na pregledu ko še nisem bila noseča, sedaj pa čakam na prvi pregled v nosečnosti, pa me malo zanimajo vaše izkušnje ...

Hvala in LP vsem nosečkam user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: G dr. Cvitan Celje
4.4.2008 9:13:09   
Jančika_
Pri njem sem že 15 let. Na prvi pregled v nosečnosti nisem nikoli vzela moža zraven, tako da ne vem, kaj bi rekel na to (na splošno se mi pa zdi, da redki G to spodbujajo). Na morfologiji (in v prvi nosečnosti na kontroli rasti) pa je bil zraven. Mož počaka zunaj v čakalnici, Cvitan ga potem pokliče skozi vrata, ki vodijo direktno v ambulanto, ne skozi sprejemnico.

Sicer je bolj molčeč, a če ga vprašaš, dobiš vse odgovore. Moje izkušnje z njim so samo dobre.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.4.2008 10:02:18   
soncek28
Zdravo!Pri njem sem glih od takrat kos sem zanosila svojo pikico.user posted image
Takrat so mi ga ful priporočal.
Sem ful zadovoljna,na začetku me je motil ker je malo bolj tihe narave,ampak kar se tiče vsega ostalega je super.Točno tako kot je rekel je vse bilo.
Se pozna da je mnoga leta delal v porodnišnici,in je res strokovnjak v pravem pomenu,saj za mene.Za bolniško ni bil nikoli problem.

srečno

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.4.2008 13:30:02   
novopecena
jaz ga imam in sem na ciljni ravnini svoje nosečnosti. priporočile so mi ga druge in sem zelo zadovoljna z njim. je ful redkobeseden sam lahko prideš s seznamom vprašanj in ti bo na vsa odgovoril in včasih ga moraš kar dobr poslušat kaj ti pove.
moj partner gre skoraj na vsak pregled z mano in nikoli ni kolmpliciral.
jest sm zadovoljna z njim in upam da boš ti tudi

Ljudje smo kot angeli z eno perutjo,
če hočemo leteti se moramo objeti
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
No.1 fanica mojega malega Reneja

(odgovor članu soncek28)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.4.2008 22:43:47   
shooo
dr. cvitan je cooler.
rada vidim da mi "vodi" nosečnost.

23.1.06-Neža
21.4.08-?

(odgovor članu novopecena)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.6.2009 12:58:23   
bybyka_1987
kako je pa z UZ in CTG pr njem v visoki nosecnoisti sem postala sedaj njegova nova pacientka sem se prestavla ker sem bila z prejsnjo G nezadovoljna in sem ze na prvem pregledu  dobila super vtis  pr tem G! prosim za cimprejsnji odgovor sem pa v 35tuser posted image

(odgovor članu shooo)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?