|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   GUMBI
28.7.2006 9:12:57   
bonbončica
Živjo nosečke!

Kr mal paše, k ni tko vroče a?

Jaz sem pa dobila tri take full lepe jopice, vendar so brez gumbov. Pa bi rada kakšne avtobomobilčke al pa kej tazga. A mogoče kera ve kje bi se to dobilo v lj al pa kje drugje??

Hvala in lepo se mejte.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: GUMBI
28.7.2006 11:01:51   
crci06
V Škofji Loki je včasih imela to Diona, zdaj pa ne vem več...
Ne bos si mislila, je tudi v City parku trgovina s takimi drobnarijami... Pojdi tja pogledat, al pa poklič, da vsaj približno veš, če iamjo kaj luštnega...

In seveda - SPOROČI NAM!!!

Jaz bi tudi imela lepe jopice s cortkanimi gumbki!!

(odgovor članu bonbončica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.7.2006 11:07:28   
x_srečka_x
Jaz sem jih tudi videla v Škofji Loki samo da v prodajalni Gumb tam pod ZD...

LP

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.7.2006 12:00:30   
bonbončica
hvala, sam jaz sem iz nm, pa je škofja loka kar daleč....

ampak bi tut tja šlauser posted image

lp

(odgovor članu x_srečka_x)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.7.2006 12:30:54   
klavdijas
To bi marala imeti vsaka trgovina z meterskim blagom.
Lp,

Klavdija

Neposredna povezava do sporočila: 5
28.7.2006 12:58:31   
Sandra*
Oj!

Pejt pogledat v kakšno trgovino s šiviljskim materjalom: kjer majo sukance majo tut gumbe. Veletekstil?

(odgovor članu klavdijas)
Neposredna povezava do sporočila: 6
28.7.2006 13:07:48   
bonbončica
ja povsod bom šla pogledat.

kaj pa mogoče v avstriji v celovcu, a bi tam kje meli??

lp

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
28.7.2006 13:24:16   
emaa
Tako kot je rekla Sandra izbiro gumbov morajo imeti v vsaki trgovini , ki drži  metrsko blago, sukance in tudi gumbe, tudi pri vas v NM bo morala biti taka trgovina.

Neposredna povezava do sporočila: 8
28.7.2006 13:31:00   
babylove
Brez ostrih robov, vse bolj zaobljeno, da se otrok ne poškoduje, popraska. In fino prišit ter redno pregledovat, če gumbi v redu držijo, da ne bi odpadali (ali se odtrgali) in v usteca romali.

Neposredna povezava do sporočila: 9
28.7.2006 13:37:42   
Ro.Na
Centromerkur v centru Ljubljane ima precej veliko izbiro otroških gumbkovuser posted image

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?