|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   GRAZ
24.3.2009 17:21:08   
čebelica01
A mi lahko, kdo pove kako je v Grazu v dinozaverskem  parku. In ali z vlakom iz MB prideš blizu tega parka. In ali se bolje splača z vlakom ali z osebnim prevozom. In baje lahko prespiš v hišici na drevesu user posted image user posted image

Life is to short for the wrong decision
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: GRAZ
24.3.2009 19:27:43   
Ribica **
Park ni v Grazu, je kar nekaj km stran. Mi smo sli z avtom, ker smo sli iz LJ in ker smo imeli s seboj psa. Ja, tudi prespis lahko na drevesu. Pa terme so v blizni in se polno stvari za pogledat.

http://www.styrassicpark.at/cms/?page_id=81 Tu imas opis poti.

(odgovor članu čebelica01)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.3.2009 19:40:40   
čebelica01
vauuuuu superrrrr. A ste prespali na drevesu? In ste šli z kako agencijo ali solo varianta? Kakšne so izkušnje? sicer tele linke sem več ali manj vse pregledala , me pa zanima vaše osebno mnenje tisti , ki ste bili že tam . Hvala ti. 

(odgovor članu Ribica **)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.3.2009 20:43:15   
Ribica **
Ne ne, nismo prespali, pa tudi park smo "obdelali" v eni uri - ni ravno velik. Edino na igrisce mali ni mogel it, ker smo mogli zaradi psa ven (je lovska pasma, v parku imajo pa zajcke, in se ji je cisto odtrgalo).

Je pa fino, ker se koze in pujski kar prosto sprehajajo po parku. Ce ne bi imeli psa s seboj, bi sli se na bazen, ker je res fajn zgledalo. Smo bili pa konec junija, sami, brez agencije.

user posted image  

user posted image  

user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 4
24.3.2009 20:46:08   
čebelica01
Joj super nevem kdo je pri nas bolj nor jaz ali otroci ha ha ha . In seveda moja ideja je da prespmo na drevesu kot tarzan hi hi hi ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5
24.3.2009 20:54:01   
Ribica **
Ja, zna bit zanimivo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6
24.3.2009 20:58:49   
čebelica01
Upam. Se moram še pozanimat kako je z vlaki in to . Ker nas gre več pa da smo skupej in da se ne prepiramo kdo bo vozu user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 7
28.3.2009 13:28:58   
rija
ne vem, če boš glih z vlakom do tja prišlauser posted image niti nisem prepričana, da vozi vlak do bad gleichenbergauser posted image  ziher pa ne vozi iz BG do tega parka, ki je zunaj naselja....

je pa to tak blizu iz MB, da se jaz niti ne bi gnjavila z nešteto prestopi. pa tudi prevoz v lastni režiji pride menda ful manjuser posted image

< Sporočilo je popravil rija -- 28.3.2009 13:29:49 >

...vox populi...

Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 čudovitih jesenskih izletov
Jesen je odlična za izlete, saj se je vročina polegla, narava se je oblekla v čudovite barve, vreme pa je ponavadi še ve...
11 idej, v katere muzeje z otrokom
Ker smo radi družinsko aktivni tudi na kulturnem področju, vam v spodnjem članku predstavljamo nekaj muzejev, ki smo jih...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?