Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: GOVORILNE URE -jaslična skupina 27.1.2009 16:22:30
|
|
|
|
kajalin*
|
Nisem vzgojiteljica,ampak pr nas je že ves čas tako tudi k je bla v jaslicah,3x roditeljski,1-2x govorilne ure.
|
|
|
|
RE: GOVORILNE URE -jaslična skupina 27.1.2009 16:42:22
|
|
|
|
Nina00
|
Pri nas razpiše termine vsake 2 meseca. Se pa tudi sproti kaj pomenimo in če bi bilo kaj nujnega, bi dala tudi izreden termin. Kako je po zakonu pa ne vem.
< Sporočilo je popravil Nina00 -- 27.1.2009 16:48:50 >
|
|
|
|
RE: GOVORILNE URE -jaslična skupina 27.1.2009 16:47:14
|
|
|
|
Najaa
|
Naša vzg. ima govorilne ure vsak zadnji četrtek v mesecu. Pa ni tako velikega zanimanja, da ne bi prišla na vrsto. Tudi vsak mesec, če bi želela, ker ni gužve. Pa še sproti se vse pogovorimo.
|
|
|
|
RE: GOVORILNE URE -jaslična skupina 27.1.2009 17:16:48
|
|
|
|
lukec
|
Pri nas so govorilne ure pri vseh starostnih skupinah 1x mesečno.
|
|
RE: GOVORILNE URE -jaslična skupina 27.1.2009 21:35:09
|
|
|
|
Shorty_
|
1 na dva meseca približno pa mislim da se jih ene 5,6 upiše če pa je kaj posebnega pa itak tekoče uredimo
|
|
|
|
RE: GOVORILNE URE -jaslična skupina 28.1.2009 8:04:26
|
|
|
|
moci
|
pri nas se vse dogovarjamo sproti, na razpisane še nisem šla.
|
|
|
|
RE: GOVORILNE URE -jaslična skupina 28.1.2009 9:15:33
|
|
|
|
sazi
|
Naš mali je šele dober mesec v vrtcu, zato sem šla v januarju na govorilne. Imamo jih vsak mesec, vzgojiteljica razpiše 8 terminov (mogoče jih je bilo celo 10) po 15 minut in se lahko vpišeš - vpisali smo se samo 4je starši, torej najbrž lashko prideš vsak mesec na vrsto, če potrtebuješ daljši pogovor (med vrati se pač ne da pogovoriti o vsem, pa tudi ne zdi se mi prav, da bi vzgojiteljici jemala čas, ki ga potrebuje za druge otroke).
|
|
|
|
RE: GOVORILNE URE -jaslična skupina 29.1.2009 14:46:41
|
|
|
|
tosja
|
Pogovorne ure - enkrat na mesec! To je delovna obveza vzgojiteljice!
|
|
RE: GOVORILNE URE -jaslična skupina 29.1.2009 19:41:41
|
|
|
|
tanaj
|
Delovna obveza vzgojiteljice je res izvedba govorilnih ur enkrat mesečno, vendar to velja le v primeru, če tisti mesec ni drugih popoldanskih aktivnosti s starši. Število le teh se pa od vrtca do vrtca razlikuje.
|
|
RE: GOVORILNE URE -jaslična skupina 29.1.2009 22:43:49
|
|
|
|
mayci
|
Pri nas jih imamo enkrat mesečno.
|
|
RE: GOVORILNE URE -jaslična skupina 30.1.2009 10:00:01
|
|
|
|
Kontrakarambolšrauf
|
Mi pa smo v 4 mesecih imeli dva roditeljska in še nobenih govorilnih ur. Vsaj ne takšnih v klasični obliki, ko se vpišeš na določen termin. Se pa velikokrat pogovarjamo ko pridem po njega in kar stopi ven in si vzame čas in se pogovarjava o njemu. To pa sva se sigurno že vsaj 5x, seveda če se je njej ali meni zdelo, da bi se boli o čemu potrebno podrobneje pogovoriti.
|
|
RE: GOVORILNE URE -jaslična skupina 31.1.2009 22:29:43
|
|
|
|
notranjka
|
Govorilne ure imamo v vrtcih 1x mesečno in to v vseh starostnih obdobjih
|
|
|
|
RE: GOVORILNE URE -jaslična skupina 2.2.2009 8:38:02
|
|
|
|
panja
|
Pri nas tudi enkrat mesečno. Me pa blazn moti, da se ponavadi na seznam vpisujejo eno in isti starši, tako da vsi težko pridejo na vrsto. Saj konec koncev se itak veliko zmenimo vsakodnevno.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki TOP božične risanke in družinski filmiPreverite seznam najbolj čarobnih, zabavnih ter smešnih božičnih risank in družinskih filmov, ob katerih boste vsaj za n...
Zadnje s foruma
fantek ali punčka?klavdijakauranKAKO STE SEXALI DAJE BIL FANTEK NAMREC MOJI SOSEDI INAMAJOO ZE 4 PUNCKE?
PO PASJE (
30%)
LEŽE (
54%)
STRANSKO (
10%)
ALI UMETNA OPLODITEV (
6%)
Število vseh glasov: 1007Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!