|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   GOVORILNE URE -jaslična skupina
27.1.2009 15:03:00   
SCENIC
Pozdravljene,

mene pa zanima kakšne izkušnje  imate z govorilnimi urami pri vzgojiteljici. Mislim, koliko krat imate na razpolago da se vpišete za govorilne ure. TISTE KI IMATE OTROKA V JASLICAH. Ali če je med vami katera vzgojiteljica bi prosila če mi razloži koliko govorilnih ur je predpisanih OBVEZNO po programu.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: GOVORILNE URE -jaslična skupina
27.1.2009 16:22:30   
kajalin*
Nisem vzgojiteljica,ampak pr nas je že ves čas tako tudi k je bla v jaslicah,3x roditeljski,1-2x govorilne ure.

(odgovor članu SCENIC)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.1.2009 16:42:22   
Nina00
Pri  nas razpiše termine vsake 2 meseca. Se pa tudi sproti kaj pomenimo in če bi bilo kaj nujnega, bi dala tudi izreden termin. Kako je po zakonu pa ne vem.

< Sporočilo je popravil Nina00 -- 27.1.2009 16:48:50 >

(odgovor članu kajalin*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.1.2009 16:47:14   
Najaa
Naša vzg. ima govorilne ure vsak zadnji četrtek v mesecu. Pa ni tako velikega zanimanja, da ne bi prišla na vrsto. Tudi vsak mesec, če bi želela, ker ni gužve. Pa še sproti se vse pogovorimo.

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.1.2009 17:16:48   
lukec
Pri nas so govorilne ure pri vseh starostnih skupinah 1x mesečno.

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.1.2009 21:35:09   
Shorty_
1 na dva meseca približno pa mislim da se jih ene 5,6 upiše če pa je kaj posebnega pa itak tekoče uredimouser posted image

(odgovor članu lukec)
Neposredna povezava do sporočila: 6
28.1.2009 8:04:26   
moci
pri nas se vse dogovarjamo sproti, na razpisane še nisem šla. 

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 7
28.1.2009 9:15:33   
sazi
Naš mali je šele dober mesec v vrtcu, zato sem šla v januarju na govorilne. Imamo jih vsak mesec, vzgojiteljica razpiše 8 terminov (mogoče jih je bilo celo 10) po 15 minut in se lahko vpišeš - vpisali smo se samo 4je starši, torej najbrž lashko prideš vsak mesec na vrsto, če potrtebuješ daljši pogovor (med vrati se pač ne da pogovoriti o vsem, pa tudi ne zdi se mi prav, da bi vzgojiteljici jemala čas, ki ga potrebuje za druge otroke).

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 8
29.1.2009 14:46:41   
tosja
Pogovorne ure - enkrat na mesec! To je delovna obveza vzgojiteljice!

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu SCENIC)
Neposredna povezava do sporočila: 9
29.1.2009 19:41:41   
tanaj
Delovna obveza vzgojiteljice je res izvedba govorilnih ur enkrat mesečno, vendar to velja le v primeru, če tisti mesec ni drugih popoldanskih aktivnosti s starši. Število le teh se pa od vrtca do vrtca razlikuje.

[

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 10
29.1.2009 22:43:49   
mayci
Pri nas jih imamo enkrat mesečno.user posted image

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu tanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 11
30.1.2009 10:00:01   
Kontrakarambolšrauf
Mi pa smo v 4 mesecih imeli dva roditeljska in še nobenih govorilnih ur. Vsaj ne takšnih v klasični obliki, ko se vpišeš na določen termin. Se pa velikokrat pogovarjamo ko pridem po njega in kar stopi ven in si vzame čas in se pogovarjava o njemu. To pa sva se sigurno že vsaj 5x, seveda če se je njej ali meni zdelo, da bi se boli o čemu potrebno podrobneje pogovoriti.

Exkontrakarambolmatica.

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 12
31.1.2009 22:29:43   
notranjka
Govorilne ure imamo v vrtcih 1x mesečno in to v vseh starostnih obdobjih

(odgovor članu SCENIC)
Neposredna povezava do sporočila: 13
2.2.2009 8:38:02   
panja
Pri nas tudi enkrat mesečno. Me pa blazn moti, da se ponavadi na seznam vpisujejo eno in isti starši, tako da vsi težko pridejo na vrsto. Saj konec koncev se itak veliko zmenimo vsakodnevno.

(odgovor članu notranjka)
Neposredna povezava do sporočila: 14
8.3.2009 22:02:45   
FIA 80
Jaz sem vzgojiteljica - v svoji skupini (1-6 let) imam GU 1x mesečno - po 1 uro in pol - tudi na željo staršev, starši me lahko pokličejo po tel. - vsakodnevno izmenjevanje informacij ob prihodu in odhodu! Starši se sami vpisujejo ali jih sama povabim in vpišem (rezervacija termina po predhodnem dogovoru) - vsakodnevni pretok info ob prihodu in odhodu otrok. No, tako je pr meni - aja pa pomočnica je tut zraven.

(odgovor članu panja)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Finančni položaj
Janjikaaaa

Če bi imeli boljši finančni položaj,boljše družbene razmere, bi imeli tudi več otrok?

Da (65%)

Ne (18%)

Morda (16%)

Število vseh glasov: 184

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!