|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   GOSTA HRANA
23.12.2005 11:24:27   
Tina31
Živjo, punce.
Dolgo se nisem prav nič oglasila, za tiste, ki se me mogoče še spomnijo, naj povem, da sem rodila 18.6.2005, tri tedne prezgodaj in da imam doma sedaj 6-mesečnega fantka, ki mu je ime Gal.
Sedaj v bistvu nisem več Tina31, ampak že kar Tina32.
Zanima me, če ima katera recepte iz paparice, saj sva sedaj začela jesti gosto hrano- prosim če mi pošlje v moj box.
Poleg tega me pa zanima še to-vse tiste, ki imate polletnike doma-ali ste že zamenjale en obrok z gosto hrano in ali jih imate že v hojici? Gal hoče na vsak način kar naprej stati,
Še vedno jemo na 3 ure čez dan , ampak ponoči spi 12 ur skupaj.
Hvala za odgovore.
LP, Tina
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: GOSTA HRANA
23.12.2005 11:43:36   
rozi81
Moja bo stara 26. dec 6m in imava že 3 obroke na dan goste hrane.  Dopoldan sadje, popoldan zelenjavo in zvečer mlečno kašico. Hojico sem pa kupila prejšnji teden in jo tudi že notri dajem po cca 10 min ker mi več tud ne zdrži. Tudi moja hoče skos stat.

Lp S

(odgovor članu Tina31)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.12.2005 11:45:24   
urška
gor na vrhu je napisano koga kotaktiraš za recepte iz paparice. Lažje je če mi pošlješ svoj mejl, pa ti jih bom poslala

lp

(odgovor članu Tina31)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.12.2005 11:49:49   
Lejči
hojla,

mi smo pri 6 mesecih šele začeli z uvajanjem in smo dolgo časa imeli en gosti obrok, pa potem postopno začeli z drugim, tako da bomo šele sedaj začeli s tretjim. (8 mes) se nam ni nikamor mudilo. za hojico pa nisem, ker jo odsvetujejo in je tako ne bomo imeli.
pa uspešen začetek user posted image

lp

(odgovor članu Tina31)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.12.2005 13:19:56   
Katrin
Pridružujem se mnenju Lejči.
Mi imamo sedaj dobrih 9 mesecev in jemo 3x na dan gosto hrano ter se še vedno dojimo. Lepo počasi, strpno....saj se nikamor ne mudi.
Hojca pa tudi meni ne diši!

Lp user posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu Lejči)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.12.2005 17:39:04   
katarina j.
Tudi jaz nisem za hojco, sicer pa se z mojim skoraj 6-mesečnimuser posted image  samo dojiva. Z uvajanjem goste hrane bova začela po novem letu.

(odgovor članu Tina31)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.12.2005 18:19:06   
lelaval
Moja Aneja je bila 12.12. tudi stara 6 mesecev user posted image . Sva se polno dojili - le pred enim tednom sva začeli z dodajanjem.  user posted image Tako, da zdaj poleg moje zize je le še jabolko in banano.  Ali pa jabolčno kašico - kupljeno. Včasih ima sadje dovolj, včasih pa mora še zizat.

(odgovor članu katarina j.)
Neposredna povezava do sporočila: 7
23.12.2005 21:08:07   
Anonimen
Mi bomo 6m čez dober teden. Imamo drugi jutranji obrok ob 9ih (prvi je ob 5ih) Rižolino. Za kosilo imamo sadje (jabolka, banane, hruške, breskve, borovnice...), potem pa naprej samo mleko. Sva se dojila skoraj 5m in skoraj6m še ponoči. Bomo počasi prešli še na zelenjavo. 1x po novem letu.

Hojice pa ne maramo v naši hiši.

Veliko potrpljenja ob uvajanju  user posted image

(odgovor članu lelaval)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
26.12.2005 23:32:25   
petrulja
prosila bi za recepte iz paparice na
uros_leber@siol.net
hvala vnaprej, petra

(odgovor članu urška)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.