|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   GK Ljubljana - dr. Ban
27.1.2010 9:12:34   
honey
Punce, pozdravljene. Zanima me, če katera pozna dr. Heleno BAN, GK Ljubljana. Gin. mi je včeraj napisala (ponovno) napotnico za GK in mi je predlagala to zdravnico, češ, da ima najbrž najmanjšo čakalno vrsto. Potem mi je pa dala še za dr. Drobniča in dr. Zorna. Pozna katera?

V meni živi vitka ženska, ki bi rada prišla na površje. Običajno to kozo lahko utišam samo s piškoti.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: GK Ljubljana - dr. Ban
27.1.2010 16:28:42   
mlinčka
Dr. Ban sicer ne poznam, so pa na GK zagotovo vsi strokovnjaki in če ni tako zasedena, kot ostali, je to zagotovo plus. Je pa seveda odvisno, s kakšnim razlogom si napotena. Predvidevam, da gre za težave z zanositvijo in v tem primeru je potem po mojem mnenju in izkušnjah bolje, če izbereš dr. Drobniča ali pa dr. Zorna (jaz osebno bolj navijam za prvega), saj sta tudi androloga. Če bi slučajno prišlo pri vama do točke, ko je treba tudi tvojega pod drobnogled vzet, je potem fajn, ker sta oba pri istem dohtarju. Srečno! 

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: GK Ljubljana - dr. Ban
28.1.2010 9:44:41   
honey
Mlinčka, hvala. Moram povedati, da sem dobila pri dr. Banovi že datum za naslednjo sredo, 3.2.2010 user posted image Sicer ne vem, če je razlog mogoče moja starost (36 let), ampak v glavnem, pomagalo je, ko sem zatežila, koliko sem stara user posted image . Ja, razlog napotive je sekundarna neplodnost. Že lansko leto sem hodila na GK k Tomaževiču, kjer mi je ugotovil, da imam pregrado, to odstranil in potem je rekel: jaz z vami nimam nič več user posted image . Čeprav se je že prvotna napotnica glasila na asistenco pri reprodukciji. Tako da mi je zdaj predlagala dr. Banovo. Ker mož je bil pa že pregledan pri dr. Drobniču in je z njim vse o.k. Zato mi je nekako vseeno, h kateremu zdravniku sem napotena, saj je razlog v meni, ne v njemu oz. on je že izključen.

Ne vem pa, če je dr. Banova nova ali kaj, ker je nihče ne pozna. Sicer me sploh ne moti, ampak vprašala sem za mnenje, če kdo kaj ve o njej user posted image

V meni živi vitka ženska, ki bi rada prišla na površje. Običajno to kozo lahko utišam samo s piškoti.

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?