|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   GIBANJE PLODA
15.12.2009 16:03:32   
vekybel
Lepo pozdravljene!

Sem v 29 tednu nosečnosti in me zanima gibanje ploda.
Zadnje dva dni ga zelo malo čutim ali je možno da otrok v tem tednu dosti spi ali se malo premika ker nima prostora?
Vse ki ste malo več izkušene prosim za kak odgovor.
Hvala vsem v naprej.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: GIBANJE PLODA
15.12.2009 16:16:18   
mini86
če te skrbi pejt v porodnišnico..bol ziher..js ga nisem čutla ceu popoldan pa ponoč in sva šla na nedeljo zjutri vsa panična in js že iz solznimi očmi v porodnišnico..no na poti tja se mu je začelo kolcati in ko sva čakala v čakalnici da gdo pride se je veselo premikal..hvala bogu da je bla nedelja in so sestre verjetno kofetkale tko da sva z mojim sam vstala pa šlauser posted image user posted image user posted image
ne res če te skrbi kr pejt..ne boš edini primer..mojakolegica je šla že tolkrat tja da so jo že vsi poznal in točno vedl zakaj je pršlauser posted image

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.12.2009 16:20:54   
Anonimen
je vseeno kako otroka čutiš
Pomembno je da ga

(odgovor članu mini86)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
15.12.2009 16:48:20   
vekybel
...ja sej to je ko neki malega čutim pa nisem ziher če je to to, tako nežno se premakne ej........ ker sem čisto preplašena ne vem več nič. Bom počakala še malo pa bom šla v ZD.
Hvala punce za odgovore.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.12.2009 16:49:44   
vekybel
mini86 a veš da tudi mi2 bova imela fantka in zaenkrat sva mu izbrala ime Marsel.

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.12.2009 16:54:01   
mini86
mini86 a veš da tudi mi2 bova imela fantka in zaenkrat sva mu izbrala ime Marsel.
IZVIRNO SPOROČILO: vekybel

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nš je sicer marcel, ampa mi nikakor ni žal da sva izbrala ta ime..zame je najlepši na svetu..user posted image

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 6
15.12.2009 16:55:43   
mini86
sicer pa ker nikoli ne veš šibej v porodnišnico..pa reč da ga ne čutš..ne povedat da ga čist mal..

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 7
15.12.2009 16:57:35   
vekybel
Misliš da bi šla v P prav, ker imam vožnjo 30min ali lahko grem v zdravstveni dom?

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 8
15.12.2009 17:19:55   
mini86
loh greš tud k svoji ginekologinji..sj to mislš v ZD, ane..nardila ti bo ultrazvok in bo vse ok in boš pomirjena..pa res ne rečt da ga mal čutš..sporoči kako bo

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 9
15.12.2009 18:37:56   
pipika 13
Preverjeno deluje, če poješ nekaj sladkega in potem čez čas narediš nekaj počepov. Če po vsem tem ne začne razgrajat, potem pa res šibaj.

Moj razgraja večkrat na dan, kljub temu, da sem v 39 tednu. Zdaj njegove brce že včasih bolijo, da ne govorim o tem, da mi je parkrat prerukal cel trebuh, nisem vedela ali bi bruhala ali šla na veliko potrebo. Pridejo pa obdobja, ko se umiri in potem ga vzpodbudim, ali z božanjem, ali z bonbonom ali pa se enostavno vležem tako, da ga moti in takoj da opozorilo.

5. 1. ob 23.30 nas je končno s razveselil naš sonček David, mamino in atkovo veselje.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 10
15.12.2009 19:21:51   
Momtobe
Moj je tudi bolj zaspan. Kakšen dan čutim le kakšno brco ali dve (kar ni nič v 24 urah). Nekajkrat me je zagrabila panika, ker se ni premaknil cel večer, celo noč in celo dopoldne (torej v času, ko ponavadi največ brca) in pomaga nekaj od tega:
- vleži se napol na trebuh, da ga začne kaj žulit
- malo si poštokaj trebuh (kot da ga štokaš s prstom) - da ga zbudiš
- pojej nekaj sladkega
- spij nekaj

Pri meni je največkrat pomagalo sladko ali pa, da sem se vlegla na trebuh :) ... res pa, da je tudi to včasih trajalo kakšno uro in je bila že velika panika.

(odgovor članu pipika 13)
Neposredna povezava do sporočila: 11
16.12.2009 13:57:23   
Zvezdici
Veky - si šla potem do zdravnika?

user posted image user posted image user posted image Malo objemčkov, da ti bo lažje.
Upam, da si že kaj boljše, da se ne sekiraš preveč.

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu Momtobe)
Neposredna povezava do sporočila: 12
16.12.2009 19:08:29   
vekybel
Da vam javim da je vse ok, sem bila v porodnišnici kjer so mi naredili CTG in pregledali z UZ in je vse uredu. So mi rekli naj kr začnem šteti gibe in da je prav da sem prišla in če se spet zgodi da naj kr pridem da me pregledajo.
Tako da hvala vsem za nasvete, ki sem jih probala pa naš user posted image  sploh ni reagiral na to in vam pošiljam veeeliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?