Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: GH 27.11.2008 23:35:46
|
|
|
|
Petr_a
|
vsako živilo oz. vsako novo živilo daješ po 2-3 dni. Ni pomembno koliko je otrok star.
|
|
|
|
RE: GH 27.11.2008 23:39:20
|
|
|
|
J.L.
|
meso tudi?
|
|
|
|
RE: GH 27.11.2008 23:41:54
|
|
|
|
Naja31
|
Ja,meso tudi.
|
|
|
|
RE: GH 28.11.2008 9:05:57
|
|
|
|
ninini
|
Jaz sem samo prvi mesec delala tako pa nič več in ni bilo pri nobenem od treh nič narobe.Po moje ne rabiš več,ker so tako delale tudi moje kolegice in nobena ni imela problemov.
|
|
|
|
RE: GH 28.11.2008 9:45:36
|
|
|
|
bodoča
|
Jaz nikoli nisem dajala vsakega novega živila 2 - 3 dni. Na začetku sem mu dala v enem dnevu samo eno vrsto živila in potem drugi dan drugo,.... Če bi bil na kaj alergičen bi se tako ali tako isti dan pokazalo,... Po kakšnih 2 mesecih takšnega hranjenja, pa sem počasi prešla na "mešane" obroke.
|
|
RE: GH 28.11.2008 11:38:50
|
|
|
|
J.L.
|
bolj me zanima, če ob novem živilu date samo toliko za probat in postopoma vsak dan več (kot na začetku uvajanja) ali direkt normalen obrok?
|
|
|
|
RE: GH 28.11.2008 11:45:29
|
|
|
|
madasa
|
Jaz dam k že znanim jedem prvič malo novega živila oz toliko, da le to ne prevladuje. Npr. včeraj sem ji ponudila stročji fižol skupaj z že znanim korenčkom in cvetačo. Stročjega sem dala recimo 10 strokecov ostalo pa korenček in cvetača. danes pa bom dala 1/3 fižolčka, 1/3 ajdove kaše in 1/3 bučke. Skratka prvi dan dam malo količino naslednji pa jo povišam in tretji dam smatram že kot usvojeno živilo, seveda če je bilo vse ok. Lp
|
|
|
|
RE: GH 28.11.2008 20:00:17
|
|
|
|
inesc
|
IZVIRNO SPOROČILO: bodoča Če bi bil na kaj alergičen bi se tako ali tako isti dan pokazalo,... Ni res. Alergija na posamezno živilo se lahko pojavi tudi "šele" po 72 urah.
|
|
RE: GH 29.11.2008 19:34:28
|
|
|
|
Kaja08
|
Prijateljici je patronažka rekla, da ni treba uvajati po par žličk, ampak lahko že kar celo porcijo dobi oz. toliko, kolikor poje. Jaz mu dajem celo porcijo, je pa res, da par dni dobi isto zelenjavo, da se navadi na okus.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Moško imeSaMaaKatero ime izbrati?Val (
29%)
Nik (
45%)
Lovro (
26%)
Število vseh glasov: 154Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!