Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
GEA 1 - vse naj, naj... 1.4.2005 6:27:29
|
|
|
|
emaa
|
vse naj, naj:bravo::bravo: :torta::darilo::darilo::duda::torta::darilo::darilo::duda::torta::darilo::darilo::duda::torta::darilo::darilo::duda:
|
|
|
|
GEA 1 - vse naj, naj... 1.4.2005 6:32:19
|
|
|
|
simonas
|
:darilo::torta::darilo::torta::darilo: Vse naj naj!!!:rozica::rozica::rozica: :torta::darilo::torta::darilo::torta: Simona
|
|
|
|
GEA 1 - vse naj, naj... 1.4.2005 6:52:37
|
|
|
|
klarisa
|
Iskrene čestitke tudi od moje malenkosti...:darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::torta::torta::torta::torta::rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
GEA 1 - vse naj, naj... 1.4.2005 6:54:08
|
|
|
|
tia
|
Gea1 ob praznovanju roj. dneva ti želim,da se ti izpolnijo najbolj skrite želje:darilo: ,še posebej tista o kateri največ sanjaš :modri:,želim ti da bi že tja za 9 mesecev pestovala svojo :duda:. VSE NAJ NAJ,:darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::torta::torta::rozica::rozica::rozica::rozica:. Lepo praznuj. :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: Tia
|
|
|
|
GEA 1 - vse naj, naj... 1.4.2005 6:56:45
|
|
|
|
Skye
|
Iskrene čestitke tud od mene:) :bravo::darilo::torta::rozica::bravo::darilo::torta::rozica::bravo::torta::rozica::bravo::torta::rozica::darilo:
|
|
|
|
GEA 1 - vse naj, naj... 1.4.2005 7:24:13
|
|
|
|
cmokec
|
:rozica: Gea1 :rozica:, vse najboljše in lepo praznovanje, za darilo ti pa želim enega zaoblenega trebuščka, da bi v tvoje življenje čimpreje vstopilo veselje in mamina sreča v plenički. :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
GEA 1 - vse naj, naj... 1.4.2005 7:24:49
|
|
|
|
Anonimen
|
:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: :rozica::darilo::torta:VSENAJBOLJŠEEEEEEE!!!!!!:rozica: :torta::torta::darilo::darilo::rozica::rozica::torta::darilo::rozica:
|
|
|
|
GEA 1 - vse naj, naj... 1.4.2005 7:26:56
|
|
|
|
TARA in MAJ
|
o čestitam:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
GEA 1 - vse naj, naj... 1.4.2005 7:28:50
|
|
|
|
Udb
|
Čestitke, pa veliko :rozica:, :darilo: in :torta:!! :bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
GEA 1 - vse naj, naj... 1.4.2005 7:55:15
|
|
|
|
bambi
|
Geica draga, tudi jaz ti želim, da se ti izpolnijo prav vse želje in da najdeš srečo v vsakem trenutku življenja..... :rozica::rozica::rozica::rozica::torta::torta::torta::torta::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::torta::torta::torta::torta::torta::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo: Bambi
|
|
|
|
GEA 1 - vse naj, naj... 1.4.2005 8:48:32
|
|
|
|
Azaleja
|
Vse najboljše! :darilo::darilo::darilo: Azaleja :rozica:
|
|
|
|
GEA 1 - vse naj, naj... 1.4.2005 9:24:19
|
|
|
|
tinkamiška
|
Gea tudi jaz ti želim vse najlepše:rozica::rozica::rozica: in tudi jaz ti želim, da se ti najprej uresniči tista največja želja, potem pa še ostale:) Tinka
|
|
|
|
GEA 1 - vse naj, naj... 1.4.2005 10:44:42
|
|
|
|
ZARA
|
:bravo::bravo::bravo: VSE NAJ NAAAAAAAAJ!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
GEA 1 - vse naj, naj... 1.4.2005 10:58:20
|
|
|
|
koala
|
Gea1 ves naj naj naj, pa da se izpolnijo vse želje. Najprej pa tista najbolj goreča
|
|
|
|
GEA 1 - vse naj, naj... 1.4.2005 12:58:08
|
|
|
|
ElaM
|
Vse lepo, pa cel pušeljc :rozica::rozica::rozica: zate.
|
|
|
|
GEA 1 - vse naj, naj... 1.4.2005 13:02:58
|
|
|
|
Gea1
|
Hvala ker ste se spomnile name. Ker danes me pa res daje! :(( 30, a veste, koliko je že to, pa še nisem zagledala :modri: in še nisem :nosecka:, kaj šele da bi pestovala svojega :duda:. Že dva dni skupaj mi gre na jok in sploh se ne veselim tega rojstnega dne. Prava mora! :zmeden: Kar na bruhanje mi gre, ko pomislim na klinčeva leta in da sploh nisem več med mladimi po letih, ne po duši. Ker po duši sem še vedno mlaaaaddddaaaaa!!!! Izvzemimo gubice in to, da se mi za vikende ne ljubi več žurat. :( Hvala še enkrat za čestitke in se še beremo kaj. Ker namreč jaz zadnje čase vse bolj berem, kot pišem. :kuza:
|
|
|
|
GEA 1 - vse naj, naj... 1.4.2005 13:10:46
|
|
|
|
tinkamiška
|
Gea, jst sem mela lani mal krizice, sem bla tut 30. Pa sej ni nč hudga, če se ti ne da več žurat, pa kaj pol. Men se tut ne da grem raj na kak dober koncetr, pa kak dober film pogledat, pa v hribe, pa na morje, pa s kolegico na kak dober čvek, pa včasih si s svojim:love: pir al pa dva kr doma prvošva, pa je super;) Si me kr mal nasmejala:) Glede :nosecka: pa :duda: pa tut ni panike, bomo pač mame, ko dobr zgledajo za svoja leta:)-:)-:)- sej se hecam, važn je kok se noter počutiš, pa 30-ta so fajn leta:love: Tinka
|
|
|
|
GEA 1 - vse naj, naj... 1.4.2005 18:44:34
|
|
|
|
miska2004
|
Iskrene čestitke tudi od mene!! :darilo::torta: Naj se ti uresničijo vse tvoje skrite želje, naj bo tvoje življenjo polno lepih trenutkov, ljubezni in dobre volje:metulj:
|
|
|
|
GEA 1 - vse naj, naj... 1.4.2005 19:49:51
|
|
|
|
Pia73
|
Draga Gea ne bit žalostna, saj vem, da je lahko govoriti,.... Jaz ti želim, da boš naslednje leto ob tem času v naročju že držala svojo :duda: Nič ni nemogoče, veš! :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?