|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ful se mi lušta...
26.4.2009 12:43:56   
rija
...eno lepo križarjenje.....ne letos, ker za letos smo že večino rezervirali.....

Katero ruto gledati, kje ste bili, ladje, kabine, izkušnje? user posted image

...vox populi...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ful se mi lušta...
26.4.2009 14:06:10   
Hope2
Kolega je šel po karibih, baje nepozabno, noro lepo in uživantsko. Men se tudi lušta križarjenje, in to že več let, ampak  sprva smo dinarčke metali za pomembnejše stvari, zdaj pa ne grem, saj bi na tak "izletek" šla sama s partnerjem. Definitivno pa karibih in niti v sanjah ne pokakem umazanem nilu.
Tudi po sredozemlju je luštno, ampak jaz sem vedno za palme, kokos....user posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.4.2009 14:10:06   
rija
saj karibe sem gledala....ampak za probo bi raje sredozemlje.....user posted image  nekaj iz Benetk.....da se lahko z avtom zategnemo do tja....

...vox populi...

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.4.2009 14:55:26   
Hope2
Zakaj pa rabiš probo, da se ti kaj zafrdama in pol zato ne greš na karibeuser posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.4.2009 21:01:02   
rija
itak....da ne porabim preveč denarja.....raje cenejša generalka....user posted image  recesija pač user posted image

...vox populi...

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.4.2009 21:03:40   
Sibil_
Iz Benetk jih gre malo in na malo destinacij - glej iz Savone ali Genove. Jaz ti križarjenje toplo priporočam, samo zapraviš pa še ful poleg, no vsaj mi smo. Računaj da je vsak izlet plačljiv in te res stane, tudi na ladji so stvari kar zasoljene.

Izkušnja je pa res fenomenalna, mi smo šli s Costa Crociere.

LP,
Sibil RR

P.s.:Javi kdaj greste, da se dobimo kje na kavi, ok?user posted image

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 6
26.4.2009 22:59:19   
sanja nk.
hmmm samo Benetke ne, štartej iz Genove, za po sredozemlju...
no mi smo šli eno turo, ki je  šla iz Genove na klife in frjorde na Norveško, izredno lepo,vendar za tiste, ki so bolj vročekrvni user posted image ...ustaviš pa se v Angliji nato pa ocean in skandinavijauser posted image
ena tura je bila po nilu, kot je ena napisala, ni bilo spet tako hudo , da je umazano, sicer ni ravno sanjska destinacija, samo je pa doživetje Egipta, priporočam

Tretja tura in tazadnja pa je bila Hong Kong, Vietnam , Singapur 1 teden, pa bila je ravno tako costa crociere, kot je ena napisala...nepozabno,
glede rute, na izbiro imaš svašta, tukaj se moreš sama odločiti, za karibe smo mi gledali Royal Carribean, če te vleče na ta del svetauser posted image
ladje so že določene za različne ture, kabine pa imaš glede na tvoje finančne zmožnosti, zdej tako pri križarjenju velja, da če že greš, si moraš privoščiti, ker so razni izleti , sploh ko se ladja zasidra imaš poti v mesta, kjer si nato izbereš razne aktivnosti
glede izkušenjuser posted image , nepozabno kamor kol greš saj je vse po svoje zanimivo, važno da ni brodolomauser posted image
lp

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 7
26.4.2009 23:03:14   
LUNA83
Oj, mi smo šli z Costo Sereno po sredozemlju,..ni slabo. Je pa res da poleg osnovne cen ki ni majhna porabiš še full denarja na ladji, pa napitnine ki so obvezne ti jih itak na koncu vračunajo v ceno,..pa izleti,.... Se pa splača je  noro dobro!!!!

Čakamo +

(odgovor članu sanja nk.)
Neposredna povezava do sporočila: 8
28.4.2009 18:24:09   
Anonimen
no mi smo šli eno turo, ki je  šla iz Genove na klife in frjorde na Norveško, izredno lepo,vendar za tiste, ki so bolj vročekrvni user posted image ...ustaviš pa se v Angliji nato pa ocean in skandinavijauser posted image

Meni tudi ta fajn disi :), ravni cez vikend sem jo gledala.

(odgovor članu sanja nk.)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
28.4.2009 18:27:44   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: LUNA83

pa napitnine ki so obvezne ti jih itak na koncu vračunajo v ceno,...

potem pa odpadeuser posted image  ne gremo....user posted image

noben mi ne bo nekaj kar sam od sebe vračunaval user posted image  bom jaz rekla, koliko si zasluži user posted image

...vox populi...

(odgovor članu LUNA83)
Neposredna povezava do sporočila: 10
28.4.2009 18:32:16   
natasarobi
Midva z mojim bova uresničila sanje in greva septembra za začetek na križarjenje po vzhodnem Sredozemlju. Se mi je zdela ful dobra tura in ne preveč draga.

Greva z MSC Musica in ladja se mi zdi cool. Še vedno pa iščem obleko za kapitanovo večerjo (dobro, da je sept.- lahko še malo kg izgubim).

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 11
28.4.2009 18:35:15   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: natasarobi

Še vedno pa iščem obleko za kapitanovo večerjo (dobro, da je sept.- lahko še malo kg izgubim).

user posted image user posted image

Do takrat lahko se kaksno fajn razprodajo ujames.

(odgovor članu natasarobi)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
28.4.2009 18:37:18   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: rija

IZVIRNO SPOROČILO: LUNA83

pa napitnine ki so obvezne ti jih itak na koncu vračunajo v ceno,...

potem pa odpadeuser posted image  ne gremo....user posted image

noben mi ne bo nekaj kar sam od sebe vračunaval user posted image  bom jaz rekla, koliko si zasluži user posted image

Ma te cene imajo full lukavo postavljene.

Kaksno leto nazaj sem gledala prospekt...cene ze od par sto € (ma ne vem vec na pamet).
Potem pa obvezne luske pristojbine. Par sto € user posted image ! pri nekaterih rutah.
Plus dodatek za gorivo.
Plus napitnine.
Plus prevoz do..

Tako da te fajn namamijo...pol pa drsis user posted image user posted image

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Na pomoč: Dojenček se noče voziti v avtu!
V članku preverite, kaj lahko storite, če vaš dojenček ne mara vožnje v avtomobilu in začne jokati že, ko ga samo pripen...
Nepozabni tematski vikendi v Falkensteinerju
photo
Falkensteiner v Zadru to jesen ponuja tematske vikende za družine, polne zabavnih delavnic, predstav in aktivnosti. Od H...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?