|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Fruchtwerge
24.6.2006 8:39:50   
Ovnica78
Kdaj ste jim ga prvič ponudile? Pri kakšni starosti?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Fruchtwerge
24.6.2006 8:56:10   
Seven*
Raje zmesaj skuto s s svezim sadjem. Bo bolj zdravo. Drugace pa, cim pozneje, tem boljse..

Gospa sem.

(odgovor članu Ovnica78)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.6.2006 9:02:31   
tulip
Se strinjam da raje sveža skuta+ sveže sadje.
Pri 7 mes, lahko bi že pri 6mes - ko sme mlečne izdelke..

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.6.2006 10:00:17   
rija
Mi bomo stari 6 mesecev, pa smo že ene dva mljasknili....jih naravnost obožuje...stem, da mu ne dam jagodnega, ta je za dedijauser posted image

(odgovor članu Ovnica78)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.6.2006 11:19:38   
hanita
Pri enem letu,pa še zdaj nisem lih navdušena nad njimi, a smo postali malo zbirčni, tako,da nam ne preostane drugega kot ponudit tud take "packarijice"

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.6.2006 13:40:31   
Barči78
Okoli 8. meseca, vendar samo parkrat. Pri nas kupimo navaden jogurt in notri zamešamo domačo marmelado. Zelo rada poje.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu hanita)
Neposredna povezava do sporočila: 6
24.6.2006 14:40:14   
Maleal
Nekje pri 7 mesecih,skute v katero sem vmešala sadje ni hotel jest,zato nisem komplicirala in sem mu dala fruchtwarge.

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 7
24.6.2006 16:08:26   
TVN
Enako kot Imarcel. Fruchtzwerge obožuje, skutk ali jogurtov s svežim sadjem pa ne marauser posted image  

*** Imejte se lepo! ***

(odgovor članu Maleal)
Neposredna povezava do sporočila: 8
24.6.2006 18:13:45   
ALINA55
Enako kot Imarcel in Nika. Sadni jogurt pri 6 mesecih, skutico pri 7 mesecih.

(odgovor članu TVN)
Neposredna povezava do sporočila: 9
24.6.2006 22:46:34   
BLAŽIKA
Mi smo jih probali pri 6 mesecih in jih zelo obožuje. Tisti kateri pa imajo probleme z kakanjem pa jih odsvetujem ker vsebujejo stvari ki zelo rade zapirajo. Raje kupite skute od lj mlekarn ki so enako pakirane kot fruhtzwerge le, da so brez teh sestavin.user posted image user posted image

Moja punčka je moja največja sreča.

(odgovor članu ALINA55)
Neposredna povezava do sporočila: 10
25.6.2006 0:15:39   
Jančika_
Naša izkušnja s temi zadevami: jesti jih je začel pri kakem letu in pol in izkazalo se je, da ima na tiste skutke od LJ mlekarn kar hudo alergično reakcijo, na Fruchtzwerge pa neuser posted image . Tudi po Hoferjevih skutkah dobi grde fleke po ličkih in lasišču, ki zlepa ne izginejo, potem se pa revež razpraska do krvi. Pojma nimam, kaj je pri FZ drugače, ampak očitno nekaj je.

(odgovor članu BLAŽIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 11
25.6.2006 14:14:55   
Anonimen
Pri 7m.

(odgovor članu Jančika_)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
28.6.2006 14:37:05   
alekseja
naša tamala je stara 8 mesecev in pol in ji tud že dajem fruhtwerge, ker ga pač ima rada, zanima pa me, ker je namreč pri teh skutkah tudi jagodni zraven, ki ji ga jaz še ne dajem ali ste ve že dale tudi to jagodo svojim malčkom in če je bla kakšna reakcija.

Alekseja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
28.6.2006 14:44:13   
pravljica
pri jagodah je čsto odvisno od otročka (kot pri citrusih)...naš je vse že takoj jedel in ni na nič alergičen (pri okus je bil mandarina)...tudi fruhtzwerge mu ponudim v vseh okusih (od nekje 7. meseca dalje, ker je praktično, če smo ravno od doma...drugače sem mu mešala sadje v skuto ali v navadni jogurt (tudi jagode, ker so pri nas obvezno celo leto v hladilniku ali v skrinji) user posted image

yeah, thats me ;)

(odgovor članu alekseja)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.