|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Frizura za valeto...
22.3.2008 15:31:38   
hmm...
Hai!

Moja nečakinja ima čez 2 meseca valeto, ampak ona že zdaj nori kakšno frizuro bo imela. Samo tako jo zanima, oz. zbira predloge.

Povejte kakšna se vam zdi obleka, ali je primerna za valeto in tako naprej. Jo že ima doma, ampak mene zanima kako se vam zdi. Meni je zelo všeč, ker ni tako zelo razkošna. Namreč nekatere punce se tako zrihtajo za valeto, kot da se bodo poročile.user posted image Kaj pa naj ima po vašem mnenju obuto?

Meni se zdi, da tukaj lepo pašejo balerinke.

Odločila pa se je za tole obleko KLIK. 

Torej na dan s predlogi!

Kadar neko stvar izgubimo, šele takrat se zavedamo kaj smo imeli!

http://www.zavetisce-horjul.net/index.php

-----> POMAGAJMO JIM!!!!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Frizura za valeto...
22.3.2008 16:59:46   
* Mateja *
Meni deluje preveč vsakdanje, prevč za na plažo! Moje mnenje. če se bo pa že odločila zanjo bi ji svetovala mal spuščene lase, mal pa gor spete, pa skravžlane! Tko romantična frizura.
Mene tudi moti, da se nekatere ful zrihtajo, ker delujejo pol ful stare, ampak mal že, saj je to enkraten dogodek, ki te si nikoli več ne ponovi!

(odgovor članu hmm...)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.3.2008 17:02:20   
Anonimen
Povejte kakšna se vam zdi obleka, ali je primerna za valeto in tako naprej. Jo že ima doma, ampak mene zanima kako se vam zdi.

Meni ni vsec za valeto. Mogoce za zvecer za sproscen sprehod po rivi.

(odgovor članu hmm...)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
22.3.2008 17:07:42   
Majuska
ni slaba, čeprav si ne morem predstavljat za valeto... morda bi čez oblekla kak lušten črn bolero, dodala skromen nakit, lase pa ne vem kakšne ima; če ima dolge, bi si jih morda malce spela, vendar ne v kako strogo frizuro. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.3.2008 17:13:17   
April
meni se ne zdi to primerna obleka za  mlado punco. tko nekak mračno mi deluje.

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.3.2008 18:14:25   
*alja*
Vglavnem da je njej všeč!

Men je mal preveč preprosta za plažo, prek po kopalkah!

25.08.2005 Alja

Vse v življenju enkrat mine! Sreča, žalost, smeh in solze; vse je le trenutno stanje. Zato uživajmo vsak trenutek posebej in bodimo srečni.

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 6
22.3.2008 19:44:23   
Serendipity
Ma za valeto je to čist OK, saj ne gre se za eleganten maturanstki ples. Še posebej zanimiva bi bila v kombinaciji s črnimi ali belimi hlačami. Ampak to sem jaz in moj stil.user posted image
Glede frizure pa bi rekla, da spuščeni lasje ali pa spuščeni in naprej speti...

(odgovor članu *alja*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
23.3.2008 21:52:17   
jakaracman
Definitivno naj ima spodaj hlače.Pa kakšne balerinke.Frizuro pa rahlo valovito sfenene, ob obrazu malo navzven.Pa kakšen lip glos in malo maskare.Boh ne daj kakšne hude frizure.Res je to enkraten dogodek, takšnih je v življenju kar nekaj , a vseeno ne rabimo biti kmeče neveste na vsaki.

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 8
23.3.2008 21:54:10   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: jakaracman

Definitivno naj ima spodaj hlače.Pa kakšne balerinke.Frizuro pa rahlo valovito sfenene, ob obrazu malo navzven.Pa kakšen lip glos in malo maskare.Boh ne daj kakšne hude frizure.

V taksni kombinaciji si jo pa ze precej bolje predstavljam :).

(odgovor članu jakaracman)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
23.3.2008 22:02:21   
Anonimen
Men je obleka čisto v redu, če je le njej všeč. To je najbolj pomembno. Pa res mi je boljše tole, kot pa tiste "poročne". Tisto mi je pa grozno. Ali pa da se oblečejo 14-letnice kot kakšne gospe za v kakšne salonske bare ali kakorkoli že, v glavnem preveč glamurozno mi je za take male deklice ful grdo.

In res naj ima frizurco tudi mladostno, ne kaj izumetničenega.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
24.3.2008 9:28:36   
Nyah*
Oblekca je sicer res bolj preprosta, a ce si v njej predstavljam 14, 15-letno deklico, je okuser posted image . Ce si jo je izbrala sama, se bo v njej pocutila lepo, in to je najbolj pomembno!

Frizurco zraven tut tako bolj simpl, sprednje spete zadaj, tko bl lezerno, kak kodrcek ven, spodaj tudi spusceno.

Obutevuser posted image , hmmm, to naj pa druge povedouser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
24.3.2008 17:43:02   
Anonimen
Jaz sem tudi imela za valeto crno oblekco, pa ene par drugih tudi. Frizuro sem imela pa za stare mame - od zadaj je sicer kul zgledalo, od spredaj pa ne. Nameraval sem imet pa lase spete v cop in spredaj banano al kako se temu baje rece (da vzames en pramen/sop sprednjih las in jih spnes privzidgnjeno, potem pa v cop).

Jaz se vem ne, kako frizuro naj imam za maturanca, pa je ze cez manj kot en mesec.

(odgovor članu Nyah*)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

Diastaza
kokos4 RR

Ali ste imele po porodu tezave z diastazo recti?

Da (56%)

Ne (44%)

Število vseh glasov: 27

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!