|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Frizura za na poroko
18.9.2007 9:55:13   
monja79
V soboto smo povabljeni na poroko, jaz pa ob mali dojenčici ne bom uspela tega dne k frizerjuuser posted image . Kako naj si uredim lase, da bo izgledalo, da bom sfrizirana ... Ideje prosim.

Imam pa ravne lase, dolžine malo čez ramena in spredaj krajše na čelo ("fru fru"), svetlejše s prameni.

No kako naj se uštimam. Se mi zdi, da imam za navijat prekratke in da bi čudno izgledala. Mogoče kaj z likalnikom za lase, pa kake sponke ... Ne vem no user posted image , dejte mi pomagat, prosim.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Frizura za na poroko
18.9.2007 10:03:14   
Magi*
jaz ne bi prav nič komplicirala. bi si jih spela v čop in morda dva pramena ven ob obrazu, če imaš strogi fru-fru.

druga varianta je, da si jih spneš v tako - malo razmršeno figo. spet narediš čop, obviješ lase okoli spetega mesta in jih spenjaš z lasnicami tako, da ti kak pramen nagajivo ven pade.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu monja79)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.9.2007 11:28:41   
jerikou
ja tole z razmrsano figo dobro izpade ce jo spnes s kako dobro špangico,ki imam recimo kak cvet lahko pa si tudi kak svez cvet v lase spnes zraven.Pomoje manj kot bos komplicirala bolje bo.Kaj pa bos oblekla?

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.9.2007 12:24:34   
fragola
Jaz sem bla 14 dni od tega na poroko in ti povem, da če bi mela  nevem kakšno frizuro se ne bi počutla dobro, kajti vse so mele bolj na izi! Se pravi ali zlikano ali malo skodrano v glavnem vse bolj naravno!

(odgovor članu jerikou)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
18.9.2007 12:40:19   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu fragola)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
18.9.2007 19:11:31   
monja79
Hvala za odgovore. Bom malo probala in likala in kodralauser posted image . Mi bo že nekaj ratalo. Pa tudi tista ideja z razmršeno figo mi je všeč. Samo ne vem, če mi bo ratala.

(odgovor članu monja79)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Recepti: Potica na sedem načinov
Preverite sedem receptov za praznično potico nekoliko drugače.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?