|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Frizura - punce pomoč!
18.3.2007 20:20:24   
Anonimen
Takele je:
prej sem imela lase nekje do ramen. Pred enim mesecem sem se postrigla nekje do ušes. Vse lepo in prav.

Ampak user posted image

Spredaj imam vrtinec, ki mi lase razdeli na prečo. Lasje (sprednji) se prav nagravžno vihajo. Res izgleda grozno, če si jih ne likam. Sploh v vlažnem vremenu. Vihajo se, frkljajo....bah, jaz pravim, da imam "vevenček" user posted image
Zdaj situacijo rešujem s špangami user posted image  ali si pa vsakih 6 sekund lase tlačim za ušesa user posted image

Sploh ne vem, kaj naj naredim user posted image  Ko so bili lasje dolgi je bilo ok, ker so bili težki in se niso frkljali, zdaj pa ta user posted image
Naj povem tudi to, da nisem sposobna istočasno držat v roki fena in krtače. No, to že, ampak uporabljat jih je pa hud problem.
Obupna sem. Polizana ali pa s špango v laseh. Bah. Ko prideš od frizerja si super...potem si moraš pa po parih dneh lase umit...pa joooj katastrofa.
Rada bi se postrigla še malo bolj, ampak vem, da situacije s tem ne bom rešila. Kaj naj naredim, da se mi sprednji lasje ne bodo tako vihali user posted image

Hvala za vse predloge user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Frizura - punce pomoč!
18.3.2007 20:21:00   
Anonimen
Lasulja. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
18.3.2007 20:24:25   
Dream
Ali pa totalno pobritje user posted image   Vrtincev se vsekakor ne boš rešila, žal... Zakaj si se odločila za tako spremembo? Si se naveličala dolgih las?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.3.2007 20:24:40   
Anonimen
Jst tud mam odspredi vrtinc in kratke lase.
Pa uspe frizerjem (valjda jim težim 100 na uro) zmeri tko postričt, da zgleda kukr da tko mora bit. Ne vem rata jim pač.

Če ne pa špango v lase. ****...(jst ponavadi dam kako odpiljeno otroško pa na resen kostim. Zgleda prou kjut user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
18.3.2007 20:26:51   
Anonimen
Pravijo,da tisti,ki ima vrtince,bo imel veliko sreče v življenju.Tako so včasih starejši ljudje govorili.user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
18.3.2007 20:29:07   
Anonimen
Hja, dolgih las sem se naveličala.
Sej s špangami ni nič narobe, ampak v resnici izgledam precej polizano zarad tega. Tega pa nočem več. Bah.

Ravno zdaj ugotavljam, da sem pred petimi leti imela točno tako frizuro, ampak brez vihanja in kravžljanja. A je možno, da če so lasje barvani oz. če imaš pramene, da so lasje težji?

user posted image  ja blond sem ja user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
18.3.2007 20:36:26   
spacey
Hmmm. huda reč tile vrtinci. Jaz teh problemov nimam, imam pa zato druge.

Po pravici povedamo, sem jaz najsrečnejša, ko se pobrijem na 0,5 cm. Takrat sigurno nimam nobenih problemov s frizuro.

Aja, če te kaj potolaži...jaz si moram zjutraj vedno lase močit in neki čarat z rokami, pa gel in vosek nafloskat gor, da kukr tolk kulturno izgledam.

Ha, zdej ko bom mela novo garderobo, bo vse lažje... user posted image

"Fake it until you make it."
Sweet Like Chocolate

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
18.3.2007 20:39:36   
Tejči
IZVIRNO SPOROČILO: Dalija

Pravijo,da tisti,ki ima vrtince,bo imel veliko sreče v življenju.Tako so včasih starejši ljudje govorili.user posted image user posted image

Ma ja, veš da..mam vrtinec, pa samo sranjeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
18.3.2007 20:47:36   
Anonimen
Jst jih tud nimam mal vrtincev, pa tud bl sranje u lajfu.

Pa še to so mi govorili, ko je na poroki dež začel padat - SPOZA BANJATA MOLTO FORTUNATA - mokra nevesta bo srečna nevesta. Japajade....user posted image .....

(odgovor članu Tejči)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
18.3.2007 20:51:25   
Magi*
jaz mam tudi take zoprne lase. če hočem, da so polizani, mi en kravželj gor skoči. če hočem, da so skodrani, se mi dol pobesijo. in čisto nič pod milim nebom ne pomaga. edino, da se postrižem skoraj na nulo. pa tudi to sem sprobala in sem imela še večje s.... vsako jutro sem si glavo prala, ker sem bila tako fino zaležana, da nobena voda, noben gel...nič ni pomagalo. nisem se pa še zabrilauser posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
18.3.2007 20:51:45   
Anonimen
Ravno zarad vrtincev (no pa butastih las) sem se odločila za dolge).
Ko mo gredo na živce - jih pač spnem v čop, pa miruser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
18.3.2007 20:54:44   
Magi*
IZVIRNO SPOROČILO: pikec0

Jst jih tud nimam mal vrtincev, pa tud bl sranje u lajfu.

Pa še to so mi govorili, ko je na poroki dež začel padat - SPOZA BANJATA MOLTO FORTUNATA - mokra nevesta bo srečna nevesta. Japajade....user posted image .....

mam vrtincev polno. pa meni so tudi to rekli na poroki, ko je dež padal. sem se tut na primorskem poročilauser posted image  sam kandidat za enkrat še vztraja.

moja pupa pa bo zgleda imela enake lase kot jaz. že zdaj zgleda kot mad professor. ajajaj.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
18.3.2007 21:00:58   
Anonimen
Meni so pa rekli, da če na poroki pada dež, da bo veliko denarja user posted image

matovilcica, to sem tudi jaz pred 2 leti rekla, ampak zdaj se ne grem več! Se bom borila do konca. Sicer orožja še nimam, ampak user posted image

(odgovor članu Magi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
18.3.2007 21:18:45   
Moyca_
jaz sem imela problem, ker imam takoj mastne in tako sem bila vedno polizana. Sedaj pa sem si omislila paž in mi je zakon, ni kakšnega dela kot z dolgimi, pa vedno imam kolikor toliko frizuro

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
18.3.2007 21:53:30   
lelaval
Pri vrtincih ne pomaga druga, kot daljši las - da je težji in ti ne more štrlet. Pri krajših si pač pomagaš s špangicami - kot že počneš. To je z naravne plati žal vse - ali pa ti ostane le še britje ter lasulja.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
19.3.2007 6:49:21   
Anonimen
Kaj pa električna krtača? To je potem tako, kot bi fen in krtačo naenkrat v rokah držal. A bi to pomagalo? Si ne znam predstavljat teh tvojih težav.

(odgovor članu lelaval)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
19.3.2007 9:03:54   
Anonimen
No, da si boste lažje prestavljale...sicer se bom zaradi tega pogreznila v tla, ampak ok user posted image

user posted image

Splišni, tale s krtačo ni slaba...moram samo ugotvit, kakšne, kje in za koliko jih prodajajo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
19.3.2007 9:11:49   
Anonimen
Aha, mi je že jasno. Po moje je zate rešitev likalnik za lase.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Recepti: Potica na sedem načinov
Preverite sedem receptov za praznično potico nekoliko drugače.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?