Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Frizer- koliko ste pripravljene 16.7.2009 14:06:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Barvam si sama za rezanje pa fen pa plačujem po 6-7 evrov.
|
|
|
|
RE: Frizer- koliko ste pripravljene 16.7.2009 14:07:51
|
|
|
|
Anonimen
|
In sem zadovoljna ja ker mi poreže kot jaz želim nisem pa neka zahtevna priznam.Imam pa kratke lase grem pa nekje vsak drug mesec na striženje.
|
|
|
|
RE: Frizer- koliko ste pripravljene 16.7.2009 14:08:39
|
|
|
|
matejchy
|
Barvam se ne, za striženje pa ponavadi dam 5 €, ker pride soseda kr domov.
|
|
RE: Frizer- koliko ste pripravljene 16.7.2009 14:52:23
|
|
|
|
tikatonka
|
Barvam se sama ker imam kratke lase. Za striženja, fen in dodatke pa plačam 13 €.
|
|
RE: Frizer- koliko ste pripravljene 16.7.2009 14:59:28
|
|
|
|
Arwenko
|
Dolge lase, pramene (barvanje), striženje, pranje, sušenje, vse kar spada zraven, plačam okrog 40 eur, ni malo, ampak 1x na 3 mesece se mi pa tudi ne zdi takšno premoženje.
|
|
|
|
RE: Frizer- koliko ste pripravljene 16.7.2009 15:01:32
|
|
|
|
rija
|
očitno bom morala menjati frizerko sem prejšnjič plačala za striženje in sušenje, nič s krtačo 20 eur saj me je skoraj sezulo....ampak....
|
|
RE: Frizer- koliko ste pripravljene 16.7.2009 15:04:27
|
|
|
|
Lolek in Bolek
|
u kako pa ene pridete poceni skozi... Jaz sem nazadnje plačala za preliv + striženje + dodatki za tanke lase 62 €.... vem da je drago, pa vendar toliko to znese in kaj naj? Če se mi javi kakšna frizerka ki v recesijskih časih fuša doma, se mi lahko pofočka z naslovom na zasebno, ne bom nič huda . Pa še eno malo vprašanje, ali imajo v frizerski trgovini za frizerke kaj popusta za frizerske pripomočke?
|
|
|
|
RE: Frizer- koliko ste pripravljene 16.7.2009 15:10:29
|
|
|
|
puncica
|
dolgi lasje - barvanje in postriženje špic okol 40 €
|
|
RE: Frizer- koliko ste pripravljene 16.7.2009 15:18:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem dolgo hodili k eni drugi frizerki,ki računa za isto delo kot mi zdaj dela 18 evrov pa mi je bilo predrago za tale denar jaz grem skoraj trikrat sem kakor hodim.
|
|
|
|
RE: Frizer- koliko ste pripravljene 16.7.2009 15:20:13
|
|
|
|
noranate
|
Prameni na kratke lase, pranje, striženje in kot pravite vse kar sodi zraven, 34 eur. Bela krajina je očitno draga!
|
|
|
|
RE: Frizer- koliko ste pripravljene 16.7.2009 15:22:56
|
|
|
|
lemavrica
|
Barvanje in špice 1x na 3m okoli 50€. Je drago samo to si pa že lahko privoščim.
|
|
RE: Frizer- koliko ste pripravljene 16.7.2009 15:28:36
|
|
|
|
anckabancka
|
En mesec nazaj sem dala za pramena, striženje in fen na dolge lase - 27 €
|
|
RE: Frizer- koliko ste pripravljene 16.7.2009 15:33:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Dolgi lasje, nič barvanja, samo striženje in sušenje ... ponavadi dam okoli 20-25€.
|
|
|
|
RE: Frizer- koliko ste pripravljene 16.7.2009 16:05:15
|
|
|
|
Nika v službi
|
Midva z možem hodiva skupaj k frizerju, njega "obdeluje" hčerka, mene mama . Zadnji račun za oba skupaj je bil 71€, dala sem 75€, ker sem imela ravno toliko drobiža, običajno pa dajem napitnino med 5 in 10% zneska. Sva pa oba imela barvanje (brez pramenov), striženje, fen, gel, kratki lasje. Hodiva na vsak mesec in pol približno, vendar je barvanje na redkejši interval - recimo ob vsakem drugem ali tretjem obisku, odvisno od razpoložljivega časa in stopnje katastrofe na glavi.
|
|
RE: Frizer- koliko ste pripravljene 16.7.2009 16:05:49
|
|
|
|
Klemy82
|
Pranje, barvanje, striženje, fen- 35-40 eur. Imam srednje dolge lase. S tem, da me je zadnjič pedenala ena nova frizerka v salonu in je na prvi uč izgledalo ok...zdej pa odštevam dneve, da pride moja stalna frizerka nazaj, da me popravi ker je
|
|
RE: Frizer- koliko ste pripravljene 16.7.2009 16:06:13
|
|
|
|
Nika v službi
|
IZVIRNO SPOROČILO: anckabancka En mesec nazaj sem dala za pramena, striženje in fen na dolge lase - 27 € To je pa ful ugodno. Kje pa je ta tvoj frizer?
|
|
RE: Frizer- koliko ste pripravljene 16.7.2009 16:59:20
|
|
|
|
Alanis
|
Dolgi lasje - prameni po celi glavi, pranje, fen frizura= 80 evrov, prameni samo po narastku in pranje s sušenjem pa cca 60. To je pa Lj. No, pri sosedi, ki "fuša" (na črno dela) pa okoli 35.
|
|
|
|
RE: Frizer- koliko ste pripravljene 16.7.2009 17:00:32
|
|
|
|
Alanis
|
IZVIRNO SPOROČILO: noranate Prameni na kratke lase, pranje, striženje in kot pravite vse kar sodi zraven, 34 eur. Bela krajina je očitno draga! Hehe, k Sanditu hodiš? Ja, on je med dražjimi... Pa 34 je poceni!
|
|
|
|
RE: Frizer- koliko ste pripravljene 16.7.2009 17:17:10
|
|
|
|
Blueberry
|
Imam srednje dolge lase (do ramen) in dam za pranje, striženje, sušenje 19€. Barva pa me doma mama.
|
|
RE: Frizer- koliko ste pripravljene 16.7.2009 17:17:28
|
|
|
|
CatJa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Teja27 oz koliko plačujete frizerske usluge, za: -barvanje, striženje, fen frizura+ dodatki pena, gel, lak (za kratke/dolge lase) Cca. 40€.
|
|
RE: Frizer- koliko ste pripravljene 16.7.2009 17:39:31
|
|
|
|
jakaracman
|
Kraj Ljubljana.Fen 17 eur, striženje 35, barvanje 30.Dolžina las srednje dolga.
|
|
|
|
RE: Frizer- koliko ste pripravljene 16.7.2009 18:48:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Srednje dolgi, strizenje in susenje je bilo nazadnje nekaj manj kot 14€.
|
|
|
|
RE: Frizer- koliko ste pripravljene 16.7.2009 19:20:22
|
|
|
|
Pupsika
|
Paž -srednja dolžina..barvanje + striženje= okol 60€. Ja je drago ampak sem ful ful zadovoljna in nebi šla nikamor drugam, pa čeprav za pol manj.
|
|
RE: Frizer- koliko ste pripravljene 16.7.2009 19:22:16
|
|
|
|
TomTaylor
|
Cene pri moji frizerki zavisijo glede na to ali mi dela pramene ali ne, ter ali mi poleg pranja las naredi še relaksacijsko masažo lasišča ali ne. Plačam od nekje 30 - 45 EUR.
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?