Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Fredsovi plavalni obroči 14.3.2006 10:51:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Po moje kvečjemu dražji. Za 5.000 kar kupi, če boš kupovala. Mi sicer nismo bili preveč zadovoljni, smo precej svojevoljni in nas moti utesnenost v tem obroču, ampak v glavnem menda otroci kar uživajo. So pa Fredovi obroči to.
|
|
|
|
RE: Fredsovi plavalni obroči 14.3.2006 10:54:29
|
|
|
|
anitaz
|
Mi ga imamo in je super! Tjaš uživa sto na uro!Kako bo pa kasneje,pa ne vem,ko bo malo zrasla. Mogoče ji bo res preveč "utesnjen" Bil pa je mislim da nekaj čez 5.000.
|
|
|
|
RE: Fredsovi plavalni obroči 14.3.2006 11:06:03
|
|
|
|
muha1
|
Se opravičujem ja Fredovi obroči, pridejo pa 5700sit. Sem pravkar preverila !
|
|
|
|
RE: Fredsovi plavalni obroči 14.3.2006 13:05:13
|
|
|
|
pikica123
|
Kje se ga pa kupi? Jst sm ga decembra iskala,no ubistvu sm samo v baby centru pa v arielu vprašala, pa ga takrat niso imeli. Lp
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 14.3.2006 13:13:33
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Fredsovi plavalni obroči 14.3.2006 15:15:59
|
|
|
|
muha1
|
Kupiš ga lahko tudi v termah, kjer izvajajo telovadbo za dojenčke npr. v Ptujskih toplicah.
|
|
|
|
RE: Fredsovi plavalni obroči 14.3.2006 17:46:27
|
|
|
|
Lejči
|
prodajajo jih povsod, kjer je organizirano tudi plavanje dojenčkov. ima pa jih tudi vita center v naklem.
|
|
|
|
RE: Fredsovi plavalni obroči 14.3.2006 22:40:35
|
|
|
|
pravljica
|
prodajajo pa tudi rabljene po 3 ali 4000 sit samo malo pobrskaj po oglasih, se mi zdi, da se splača
|
|
RE: Fredsovi plavalni obroči 16.3.2006 11:02:37
|
|
|
|
anitaz
|
V Ljubljani v Šiški ga imajo-greš ga iskat osebno tja,pa ne rabiš plačvat poštnine. No, če ti je Lj. blizu seveda....
|
|
|
|
Nismo zadovoljni 16.3.2006 14:37:29
|
|
|
|
Stajerka
|
MI smo lani decembra kupili obroč (rdečega) za 5700, pa ni smo zadovoljni z njim . TI obroči, ki smo jih imeli na plavanju za dojenčke so bili večji od tega. Naš obroč, ko ga napihneš je za polovico manjši in je z glavico v vodi, na plavanju pa ni bil!!!! Sem poklicala v Šiško, če se da obroč kaj bolj napihniti pa mi je gospa odgovorila, da ne, in da so obroči vsi enaki in ni mogoče, da je obroč manjši. Kupi rabljenega, mogoče je še iz stare serije in je večji.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?