|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Fredov plavalni obroč
30.6.2008 14:35:49   
Sandrin
Zanimajo me vaše izkušnje - je 2,5 mesečni dojenček (6 kg) še premajhen???

Je res tako varen, da dojenček ne zdrsne ven???
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Fredov plavalni obroč
30.6.2008 14:42:25   
Anonimen
Ja sigurno je varen. user posted image  Od koliko do koliko kg pa je rdeč Fred pa žal na pamet ne vem, a v bližini ga nimam.

(odgovor članu Sandrin)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
30.6.2008 14:49:19   
tintin
Varen je, samo za plavanje v fredotu mora otrok držat glavo...oz. bit star cca 3 mesece (sklepam po tem, ker tudi na plavanje dojenčkov sprejemajo 3m +). 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.6.2008 16:17:30   
Taula
Obroč je primeren za otroke od 3 meseca dalje oz. morajo glavo držati.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.6.2008 16:54:04   
Zofy
ne more ven zdrsnit, lahko pa se obrne na glavo, zato je dobro uporabit še neoprenske fredove hlačke, saj se tako zataknejo, da se ne ne more preobrnit. Pa še za ledvice je boljše, sploh v morju, ki je hladnejše od bazena.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 5
30.6.2008 18:51:26   
TRIŠ
user posted image user posted image user posted image naš sonček v njem prav uživa in je res stvar vredna svojega denarja.Star pa mora bit vsaj 3 meseceuser posted image

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
30.6.2008 19:58:05   
Sunny Morning
Mi ga bomo preizkusili na morju, vendar po izkušnjah drugih mamic mora res biti super.

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 7
30.6.2008 20:29:48   
trdozimc
Zakon! Mi ga skozi uporabljamo. user posted image user posted image user posted image

Kot so ti napisale, primeren je za dojenčke od 3m+, vendar mora sam držat glavico pokonci in na fakulteti za šport (plavanje dojenčkov - imaš tudi internetno stran) ne priporočajo plavanja v bazenih pred 4. mesecem, v hladnem morju pa najbolje ne pred 1. letom, zato ker tak malček nima porihtane termoregulacije (se ful hitro ohlaja), najbolj na udaru pa so ledvička. Pravijo, da naj bi voda, pri 4. m starem dojenčku imela vsaj 29 stopinj celzija.

Aja, obroč pa ni preveč stabilen na valovitem morju, ker je tudi narejen tako, da nudi minimalno potrebno oporo in da ne ovira, da otrok čimprej splava. Pazi - se malček zvrne na glavo v vodo (in ne pomagajo neoprenske hlačke - preverjeno, žal)!

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 8
30.6.2008 20:58:11   
jooly
In ravno zdej so v BC v akciji user posted image

Na koncu je vedno dobro. Če ni dobro, še ni konec.

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 9
1.7.2008 1:52:44   
bodoča
Če mogoče katera proda rabljen rdeč fredov obroč, mi naj javi na ZS prosim. user posted image

mojeustvarjanje

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 10
1.7.2008 10:12:49   
lana8
Na samem fredovem rdečem plavalnem obroču piše da je primeren od 6 kg - 18 kg, tako da mislim da je primeren za dojenčka, ki ima 6 kg. Tudi naša punčka ima 2,5 m in 6kg, zato sem ga tudi kupila. lp

(odgovor članu Sandrin)
Neposredna povezava do sporočila: 11
1.7.2008 10:23:07   
trdozimc
lana8, kilogrami sami niso nikoli edini kriterij pri teh rečeh

(odgovor članu lana8)
Neposredna povezava do sporočila: 12
1.7.2008 11:41:29   
lana8
vem trdozimc, da kg niso kriterij (saj se nekateri dojenčki rodijo skoraj s temi kg), sem samo hotela odgovoriti (tianni), ker ni natančno vedela od katere teže do katere je primeren.

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 13
1.7.2008 12:16:21   
Kranjcanka
Mi smo ga uporabili pri 3h mesecih. Ven ne more zdrsnit, ker s trebusckom lezi na podlagi. Smo ga dali v otroski bazencek, pa je ugotovil, da se z nogicami lahko odriva in ni hotel ven.  Kasneje, pri 8h mesecih pa ni hotel vec not, sedaj pa sploh ne vec not. :)
Ce bi sestela stroske vseh pripomockov, ki so bili aktualni samo 2 meseca... :)

Lp

(odgovor članu lana8)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?