|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Fredov obroč od 3m - 3let
28.11.2006 10:34:12   
soncicaT
Kje v Mariboru ga lahko kupim?

Hvala, lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Fredov obroč od 3m - 3let
28.11.2006 10:43:08   
Anuš
Pojdi na www.plavanje-dojenckov.com in ga naroči. Dobiš ga po pošti. Ni v prosti prodaji. Lahko se ga kupi tudi proti koncu tečaja plavanja dojenčkov na bazenu.

(odgovor članu soncicaT)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.11.2006 10:50:21   
soncicaT
Hvala za odgovor MDR:-)) Zdaj pa že naj neham s tem:-)))

Hmm, ne vem kaj naj nabavimo za malega..šli bi se mal namakat pa sem našla ta obroč in mi je kul.

A ma katera kak predlog kaj je fajn in v čem se otroček najboljš počuti?user posted image

(odgovor članu soncicaT)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.11.2006 11:03:42   
sezam
Naroči si tega. Mi ga imamo in je super. Sicer je malo drag, ampak ti ne bo žal.

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu soncicaT)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.11.2006 11:22:26   
Anuš
  user posted image

Fredov obroč je po mojem najboljši, ker otrok v njem ohranja vodoravni položaj. Običajni obroči otroka silijo v navpični položaj, kar je najslabše, saj je to položaj pri katerem se veliko hitreje utopiš. Poleg tega lahko otroci prosto uporabljajo tako roke kot tudi noge za plavanje. Rokavčki so pa tudi shit, ker otrok ne more uporabljati rok pri premikanju, pa še fajn močne mišice ramenskega obroča mora imeti, da se ohrani nad vodo. Če si jaz zamislim, da bi si mogla dati rokavčke gor, se mi zdi da je res kar težko, ker moraš skos imeti napete mišice, drugače se kar sesedež vase. Ti kar kupi Fredovega, jaz že vem. user posted image

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.11.2006 12:21:05   
Anonimen
Fredovi obroči so se tudi pri nas zelo obnesli. Tavečja zdaj uporablja že rumenega, tamala je v rdečem. Super. Jih pa prodajajo zdaj tudi v trgovinah Pikapolonica, ali pa pokličeš koga, ki vodi te tečaje plavanja za dojenčke na Fontano ali na Ptuj, so zelo prijazni in pripravljeni priskočiti na pomoč. Nam so rešili dopust. user posted image  Večji problem so neoprenske kopalke, ki jih drugje nismo dobili. No, pa se je na koncu vse lepo izteklo in smo čofotali in plavali.
Lepo kopanje vam želim.

(odgovor članu Anuš)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
28.11.2006 12:26:54   
Anonimen
Tuzdi jaz sem ga videla v Pikapolonici kakšne 14 dni nazaj.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
28.11.2006 12:28:45   
soncicaT
Hehe Anuš..

Ja, bomo kar tegale nabavili, oziroma ko bo šel mimo user posted image , mu bomo listek dali..user posted image

Bojka, hvala za informacijo o Pikapolonici, bomo šli preverit...ker sva se zmojim ravno menla, kako to da jih v nobeni trgovini ne prodajajo..

Super, hvala vsem!

Anuš..tale je tudi dober..user posted image , ok dovolj:-))))

(odgovor članu soncicaT)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   [Brisano sporočilo]
28.11.2006 15:32:38   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu soncicaT)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.