|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Fredi Miler 101-ič
25.3.2005 11:41:31   
Pupica
Mamice, je že katera bila na koncertu slavnega Fredija?:ups:

Jaz že od kar sem prvič slišala za njega, sem v hecu govorila, da njega bi pa prov rada videla pet(vednjo sanjam samo njega:)-:)-:)-:)-:)-)

No pa si je moj :love: zapomnil moje besede (hja je treba pazit pri izražanju želja, sploh če niso resne:ups::ups::ups:) in se odločil, da greva jutri v javo na koncert Fredija.

Men se pa sploh ne gre:((:((:((:((Sploh ker sva povabljena še na eno drugo zabavo...

A je katera bila?Kako se ji je zdelo? Je vredno?

Hvala:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Fredi Miler 101-ič
25.3.2005 11:42:39   
Jutra
Ne bo ti žal;)
Tip zna narediti nepozaben žur:)

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Fredi Miler 101-ič
25.3.2005 11:44:48   
Jančika_
Joe je bil (takrat sploh ni vedel, kam gre in kdo je FM) in se je imel fajn, baje, da je bil ful žur. Bil pa je to manjši nastop v enem klubu, ne prav velik koncert. Ma pejt, po moje se boš fajn zabavala, pol pa poročaj seveda:bravo:.

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Fredi Miler 101-ič
25.3.2005 11:51:17   
Anonimen
ti priporočam da greš-saj tako pravijo
samo ko je bil kakšen mesec nazaj v javi je bilo tako polno, da se nisi mogel premikat-pričakuj velik folka.

(odgovor članu Pupica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   Fredi Miler 101-ič
25.3.2005 11:52:07   
total
Nimam pojma,kako je,mogoče bo pa dober,men je on tak čuden,verjetno pa zna res dobr žur narest:zmeden:

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Fredi Miler 101-ič
25.3.2005 11:55:43   
mehurčica
Mi smo se fuul nasmejali-sem naredila krepilne vaje za trebuh.:)- Je pa pel priredbe, vse v živo in je blo ful dobro! Sva ble s Seven skup.

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Fredi Miler 101-ič
25.3.2005 12:03:54   
Pupica
hmmm:)-:)-:)-:)-Tole ste mi pa zanimivo predstavile:bravo::bravo::bravo:

No verjetno bova šla!

:sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Fredi Miler 101-ič
25.3.2005 12:37:06   
Tjula
jaz nisem bila in tudi če mi plača, ne grem. Sorry, ampak to, kar se zadnje čase dogaja na SLO glasbeni sceni, je za bruhat. Garažni izvajalci, pesmi brez besedil, tuc-tuc-tuc: Fredy, Atomic Harmonic, tisti kmetavzarji, kaj so že ... Game Over ... to je pa itak zgodba zase. Nabodel sem tuno na svojo harpuno... HALO????????? Ne razumem radijskih postaj, da sploh predvajajo takšno sranje in perejo možgane nam in našim otrokom. Kamor koli preklopim, samo še to.

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Fredi Miler 101-ič
25.3.2005 12:47:32   
Jutra
Tjula, potem boš pa morala tudi TV izklopit;) Tam je pa sploh veliko poneumljanja, pa pranja možganov po ameriškem zgledu.:(

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Fredi Miler 101-ič
25.3.2005 13:01:02   
Tjula
Ma ja saj vem, ampak - banalen odgovor, ampak vseeno - če nič drugega pri USA filmih vsaj obnavljaš znanje angleščine in kakšen ima celo dobro zgodbo, sploh zgodovinski spektakli tipa Troja, Gladiator, Aleksander Veliki ipd. - pa ne govorim o ljepotanih, ki tam igrajo, ampak o zgodbi, vsebini. Tega ne moreš primerjati s slovensko glasbo (Hop Marinka, pridi, greva v galop ... Mačo zgrabi za krtačo .... Ubila si del mene, ne veš kako boli...).Joj, vse znam že na pamet, in to čisto proti svoji volji. Zdej pa primerjaj to recimo z besedili Siddharte, Eminema, U2... pofl, pofl, pofl!

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Fredi Miler 101-ič
25.3.2005 16:03:50   
Jutra
Ne, ne. Jaz sem bolj mislila neskončne nadaljevanke brez repa in glave. Pa razne showe, ob katerih se nam kar bruha, pa fimi, ki spodbujajo agresijo... Pri vsem tem mi je pa prav malo mar za angleščino. Dobrih zgodovinski filmov in poučnih oddaj vrednih ogleda, je nesorazmerno manj.

Sicer pa tudi besedila tujih pesmi niso ravno vsebinsko bogata:zmeden2:
Ampak nočem težit.;)

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Fredi Miler 101-ič
25.3.2005 16:16:42   
.ču
Tjula v principu se s tabo zlo strinjam:)in ce ti ne pase to poslusat mas gumb na radiu in zamenjas kanal,al pa enostavn ugasnes8)enaka moznost obstaja na TV,...
...sam ne zej krampa jemat in iskat druge kanale:):)-
No,to je bla sala,...ampak jes na Fredija tud ne bi sla,se zastonj ne,to lohk poslusas samo takrat,ko mas par glazkov pod kapo,pa se takrat:(

Na zalost je pa tko,da tud ce doma tega ne poslusamo,bojo nasi otroci ze kje drugje ujel v usesa te "podn ritme in besedila":((

Lp

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......