|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Fotografiranje svojih otrok
23.11.2005 16:59:30   
Anonimen
Jaz bi mojega sinčka non stop slikala. Vsak trenutek, poza, grimasa, 1. obisk pri x, se mi zdi pomemben in luškan.

Kaj pa ve?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Fotografiranje svojih otrok
23.11.2005 17:01:03   
Anonimen
Jaz sem ista user posted image
Po mojem Gašper misli, da je fotoaparat njegov bratec user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
23.11.2005 17:02:03   
total
Do zdaj imam skoraj 3 albume polne,ki vsebuje 300 slik + CD za vsak mesec posebaj,men je to fajnuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.11.2005 17:03:57   
Anonimen
Moj Nejc tudi tako misli, da je njegov bratec, ker ko ga privlečem na plano, se mu ful začne smejati.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsak mesec najmanj 200 slik. Pa jasno da, vsak obisk in še snemanje s kamero pri vsakem obisku. Nisi edina tako obsedena.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
23.11.2005 17:22:07   
petraz
Tudi pri nas je tako. V veselje nam je, da je Anžetu zelo všeč ko ga slikamo....nam pa še bolj.user posted image user posted image  Ne vem, kje in kako ga še nismo slikali... Pa saj tako je tudi prav, a ne!???user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.11.2005 17:28:16   
babylove
Aha, poznam to...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.11.2005 17:44:53   
Katrin
Itak...user posted image

Ne smemo zamuditi nobenega pomembnega trenutka, ne?

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 7
23.11.2005 19:34:55   
Ninica
Pri nas je isto! Mala že prav ve, ko se slikamo in kar pozira ter čaka na flešuser posted image

LP, Ninica

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
23.11.2005 20:39:59   
bobek05
Moj mož me samo še postrani gleda, ko non stop skačem okrog malega s fotoaparatom - star je 5 mesecev in na računalniku imam shranjenih skoraj 2000 njegovih slik (tako pač je ko imaš digitalca user posted image )... zato pa imam non stop albume na RR polne slik user posted image
Mali pa očitno uživa, ker se mi zdi, da se kar nastavlja user posted image , ampak kaj ko se mali user posted image nikoli noče smejati v kamero... drugače se non stop smeji, kakor hitro pa zagleda fotoaparat pa ga tak hudo začne zanimat, da se kar pozabi smejat user posted image

(odgovor članu Ninica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
23.11.2005 20:53:07   
Ezi
He, he ... tudi pri nas je bilo tako ... zdaj, zdaj smo se že ohladili, pa malo manjkrat poprimemo za fotkiča ... pa takrat naredimo cel foto sešn user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 10
23.11.2005 21:30:35   
špelin@
user posted image  To sem jaz počela pri prvi piki user posted image  Zdaj - pri drugi - sem se pa že toliko "ohladila", da ne pretiravam user posted image

~ NeVeR RuN FaStEr ThAn YoUr GuArDiAn AnGeL cAn FlY ~

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
23.11.2005 21:47:55   
Alina_alin
Tudi mi se slikamo na veliko in imamo že 3 albume polne razvitih slik, koliko pa je slik v "samo" v elektronski obliki, pa sploh ne vem.
Bobek05 - če hočeš sliko, ko se bo smejal, moj predlog: malega naj nekdo ful animira -  zabava, da se bo smejal, drugi pa slika. Vsaj pri nas ratajo tako ful lepe slike, ko se smeji. Res pa je, da rabiš še nekoga zraven. Pa jaz ponavadi potem moram animirat, moj dragi pa slikat. Upam, da ti kmalu uspe!
Jaz pravim tak - čas itak prehitro beži, zakaj pa ne bi ujeli čimveč trenutkov, saj časa nazaj zvrteti ni možno. Pa vsaj po slikah lahko zvrtimo čas nazaj.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 12
23.11.2005 21:56:58   
PBJ
Pri nas se tudi ves dan bliskauser posted image user posted image

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   [Brisano sporočilo]
23.11.2005 22:47:03   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu PBJ)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
23.11.2005 22:59:22   
b.nika
Ja tudi mi pridno slikamo in snemamo, da ja ne bomo česa zamudili.user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 15
23.11.2005 23:00:12   
inna
mi smo tako nori da je ata naredil kar spletno stran
www.brixie.com

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
23.11.2005 23:14:58   
valči
Mi je zelo znano.Ravno danes sem gledala albume za nazaj od sina,pa je tako lepo čas zavrtet nazaj.Ja,kaj bomo pa na stara leta počele,če ne gledale slik naših otrok in občudovale vnučkov?user posted image user posted image

(odgovor članu inna)
Neposredna povezava do sporočila: 17
23.11.2005 23:24:09   
ninocka
Moj user posted image je pa lih prej ugotovu, da se ze en teden nismo slikali user posted image user posted image user posted image , pa smo takoj nardil ene foto sesn s 50 slikami user posted image user posted image user posted image user posted image
Ja, mi se tut non stop slikamo, pa pr men se tud noce smejat na slikah ... pa sobe ne morem poslikat, ker vsakic k slikamo se neha sobt...pa tok je smesn z njo user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 18
24.11.2005 9:55:29   
janjja
Mi smo do enega leta slikali vse, popolnoma vse, zdaj pa smo se malo umirili, saj nimamo kam dati že albumov, zdaj bomo pa slikali le še dogodke, npr. danes ko je sneg in bomo šli ven.user posted image

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 19
24.11.2005 9:59:42   
dory
Tud jst sem do enega leta slikala kot zmesana...ker se je v tem letu tudi tako hitro spreminjal...zej pa ga slikam glih tolk, da belezim po mesecih kaksen je :)...

(odgovor članu janjja)
Neposredna povezava do sporočila: 20
24.11.2005 10:30:14   
kalbo
Ene 2500 slik pa mam. Obseden sem s fotoaparatom že od nekdaj. Hip Hip hura za digitalca.

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 21
24.11.2005 11:42:48   
Barbela
Pri nas je enako. Kamera gor, fotoaparat dol user posted image

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 22
26.11.2005 14:54:53   
ALESSA
Hy! user posted image  user posted image  user posted image

Pri nas smo tudi obsedeni s slikanjem in snemanjem. Imamo že toliko slik, da je joj.  Še dobro, da imamo digitalca, da lahko shranim slike na CD, da ne rabim takoj nesti  razvijat. Sreča, da se Neli rada slika. Je pravi fotomodel.

LP od Alesse in Neli! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
27.11.2005 0:19:36   
KODA
Mi tudi vedno skačemo s fotoaparatom v roki.Slik že imamo ne vem koliko.
Poslikane imamo vse pomembne dogodke.Pa tudi nepomembne.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu ALESSA)
Neposredna povezava do sporočila: 24
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.