Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Fotoaparat za podvodno slikanje 4.7.2012 6:15:56
|
|
|
|
Tippi
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Mika me, da bi si nabavla fotoaparat za pod vodo oz da je odporen na vodo. Ne rabim neki profi variante ampak tko, za slikat ta male v vodi, da ne vlačim s sabo na plažo ta velike mašine...Kaj mi priporočate? Pa ne bi neki visokega cenovnega razreda, tam do 250 evrov max (če je pod 200 bi blo še najbujše), pa da dela lepa slike... A ti za enkratno uporabo te ne zanimajo? No, jaz sem imela takšnega samo enkrat (ne vem zakaj ga nisem večkrat kupila ) in sem naredila vrhunske fotke pod vodo. Za te dražje mašine, pa počakaj kakšnega drugega komentatorja. Ampak sem sama skoraj prepričana, da te boljše podvodne, ne boš dobila pod 200 eurov, tud pod 250 ne. Lahko se tudi motim, ampak kolikor mi je znano, te mašince za podvodno slikanje, stanejo ula la! In če ga boste uporabljali samo enkrat na leto, v času morskih počitnic, niti ne vem koliko se ti splača.
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?