Marogica
|
Mi smo kupili Travelerja, poleti. Seveda se čisto nič na to ne spoznamo, pa tudi zelo malo fotografiramo. Meni se zdijo fotografije čisto OK, nič drugačne od teh, ki nam pošljejo ali "zapečene" prinesejo prijatelji iz svojih aparatov. Je pa res, da se ne spoznam, to pa se tudi na klasičnih nisem, kjer smo tudi imeli "trotl-kamero". Smo pa vsi lepi na slikah.... . Bom pa prepisala, kaj piše na škatli od Trevelerja, pa mi naj nekdo pove, kaj smo kupili. Šit ali nekaj srednjega? 6,2 Mio toč, 24 bitov barvne globine, 3x optični zoom(3.2-5.5/5.4-16,2 mm-odgovarja 32-96 mm pri formatu za majhne posnetke), 4x digitalni zoom, video funkcija(dolžina posnetka odvisna od uporabljenega pomnilniškega medija), avdio-funkcija, 2,5'' barvni LCD monitor, avtofokus, avtomatska nastavitev osvetlitve, ročno ISO 50/100/200/400, hitrist zaklepa 1/2-1/1100sek, bliskovni sistem s 4 funkcijami, red-eye red., nastavitev ravnotežja veline avtomatsko ali ročno, samosprožilec 10/2/10+2 sek, SD pomnilna kartica do 1 GB, video predvajanje na TV, USB priključek, 3 leta garancije Priloženi pribor: 256 HS SD pomnilna kartica, 2 litij-ionski bateriji, priklopna postaja, torbica, omrežni napajalnik, polnilnik car-kit, zanka za nošenje, USB kabel, VIdeo kabel, programska oprema za obdelavo slik, programska oprema-gonilniki za Windows, za Macintoch Mater, me kar roka boli od pisanja... Sedaj bi pa prosila, da mi res nekdo pove, kakšno mačko v žaklju smo kupili. Hvala. p.s. Stal pa je 31 jurjev